İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Whatsapp Kullanamayacak Telefonlar İçin Son Günler

Telefonlar için son günler

  1. WhatsApp 30 Haziran 2017 tarihinden itibaren mesaj gönderemeyecek ve alamayacak telefonların listesi yayınlamıştı. Ay sonunda firmanın açıkladığı işletim sistemlerini kullananlar telefonlar WhatsApp'sız kalacak. İşte detaylar...         Son dönemde birçok değişikliğe uğrayan WhatsApp popülerliğini de oldukça artırdı.

    WhatsApp 30 Haziran 2017 tarihinden itibaren mesaj gönderemeyecek ve alamayacak telefonların listesi yayınlamıştı. Ay sonunda firmanın açıkladığı işletim sistemlerini kullananlar telefonlar WhatsApp'sız kalacak. İşte detaylar... Son dönemde birçok değişikliğe uğrayan WhatsApp popülerliğini de oldukça artırdı.

  2. Ancak her geçen gün eklenen yeni özellikle kimi cihazlarda sorun yaşanmasına neden oluyor.

    Ancak her geçen gün eklenen yeni özellikle kimi cihazlarda sorun yaşanmasına neden oluyor.

  3. Bunda en önemli etken bu cihazların işletim sistemlerinin artık güncellenmiyor olması. Ayrıca kimi cihazların donanımları artık WhatsApp'in ihtiyaçlarını karşılamıyor.

    Bunda en önemli etken bu cihazların işletim sistemlerinin artık güncellenmiyor olması. Ayrıca kimi cihazların donanımları artık WhatsApp'in ihtiyaçlarını karşılamıyor.

  4. Bu nedenle bazı cihazlar bir süredir WhatsApp güncellemelerinden faydalanamadı.

    Bu nedenle bazı cihazlar bir süredir WhatsApp güncellemelerinden faydalanamadı.

  5. WhatsApp'in resmi bloğundan yapılan açıklamaya göre artık bazı Android, IOS, Windows, BBOS ve Symbian işletim sistemini kullanan cihazlar 30 Haziran itibariyle WhatsApp'ı kullanamayacak.

    WhatsApp'in resmi bloğundan yapılan açıklamaya göre artık bazı Android, IOS, Windows, BBOS ve Symbian işletim sistemini kullanan cihazlar 30 Haziran itibariyle WhatsApp'ı kullanamayacak.

  6. Bu cihazlara güncelleme desteği 2016'nın bitimiyle zaten sona ermişti. Ancak daha sonra WhatsApp süreyi uzatarak 30 Haziran 2017'ye çekmişti. O sürenin dolmasına kısa bir zaman kaldı.

    Bu cihazlara güncelleme desteği 2016'nın bitimiyle zaten sona ermişti. Ancak daha sonra WhatsApp süreyi uzatarak 30 Haziran 2017'ye çekmişti. O sürenin dolmasına kısa bir zaman kaldı.

  7. şte 30 Haziran 2017 tarihi itibariyle WhatsApp kullanamayacak işletim sistemleri şöyle:  <br>  Nokia S40-  Nokia Symbian S60-  Android 2.1-  Android 2.2-  Windows Phone 7.+1-  iPhone 3GS (iOS 6)-  BlackBerry OS ve BlackBerry 10

    şte 30 Haziran 2017 tarihi itibariyle WhatsApp kullanamayacak işletim sistemleri şöyle:
    Nokia S40- Nokia Symbian S60- Android 2.1- Android 2.2- Windows Phone 7.+1- iPhone 3GS (iOS 6)- BlackBerry OS ve BlackBerry 10

  8. WhatsApp bu telefonları ya da işletim sistemlerine sahip kullanıcılarına eğer güncellenebiliyorsa işletim sistemini güncellemelerini ya da cihazlarını yeni modellerle değiştirmelerini tavsiye etti.

    WhatsApp bu telefonları ya da işletim sistemlerine sahip kullanıcılarına eğer güncellenebiliyorsa işletim sistemini güncellemelerini ya da cihazlarını yeni modellerle değiştirmelerini tavsiye etti.

  9. Açıklamada bu kararı alırken çok zorlandıklarını da belirten WhatsApp yetkilileri üst işletim sistemleriyle kullanıcıların WhatsApp'ten tam olarak faydalanabileceklerini hatırlattı.

    Açıklamada bu kararı alırken çok zorlandıklarını da belirten WhatsApp yetkilileri üst işletim sistemleriyle kullanıcıların WhatsApp'ten tam olarak faydalanabileceklerini hatırlattı.