İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şöhreti Elinin Tersiyle İtti

Şöhreti elinin tersiyle itti

  1. Gölgen Bemgü Kemal Sunal ile birlikte oynadığı "Meraklı Köfteci" adlı filmle sinemaya geçerken 'herkes sinema yeni bir yıldız kazandı' diyordu.

    Gölgen Bemgü Kemal Sunal ile birlikte oynadığı "Meraklı Köfteci" adlı filmle sinemaya geçerken 'herkes sinema yeni bir yıldız kazandı' diyordu.

  2. Oysa durum Gölgen Bengü için çok farklıydı.

    Oysa durum Gölgen Bengü için çok farklıydı.

  3. O yılllarda kendisine gelen film tekliflerine ise "Önce okul, sonra film" cevabını veriyordu.

    O yılllarda kendisine gelen film tekliflerine ise "Önce okul, sonra film" cevabını veriyordu.

  4. Kariyeri boyunca sadece iki filmde rol aldı.

    Kariyeri boyunca sadece iki filmde rol aldı.

  5. Son olarak 1977 yapımı Aslan Bacanak filminde Halim'in kardeşi rolünde izlediğimiz Bengü, daha sonra sinemadan koparak akademik kariyerine ağırlık verdi.

    Son olarak 1977 yapımı Aslan Bacanak filminde Halim'in kardeşi rolünde izlediğimiz Bengü, daha sonra sinemadan koparak akademik kariyerine ağırlık verdi.

  6. Bengü, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

    Bengü, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

  7. ABD'deki North Carolina A&T State University'de yüksek lisans, Clemson University'de doktorasını tamamladı. Şu anda New Jersey Institute of Techology'de Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde Profesör unvanıyla öğretim üyeliği yapıyor.

    ABD'deki North Carolina A&T State University'de yüksek lisans, Clemson University'de doktorasını tamamladı. Şu anda New Jersey Institute of Techology'de Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde Profesör unvanıyla öğretim üyeliği yapıyor.