İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Fotoğraftaki İphone'u Görebiliyor Musunuz?

Fotoğraftaki İPhone'u görebiliyor musunuz? Sinir krizine soktu

  1. Ben İPhone'u heryerde görürüm, nerede olsa tanırım diyenlerden misiniz? Şimdi bu görüntüdeki masa ve halıya dikkatlice bakın. Aslında gözünüzün önünde bir iPhone var. Şu an fotoğrafta iPhone'un nerede olduğunu pek çokları gibi göremediniz mi?

    Ben İPhone'u heryerde görürüm, nerede olsa tanırım diyenlerden misiniz? Şimdi bu görüntüdeki masa ve halıya dikkatlice bakın. Aslında gözünüzün önünde bir iPhone var. Şu an fotoğrafta iPhone'un nerede olduğunu pek çokları gibi göremediniz mi?

  2. O halde sizin için telefonun olduğu bölgeyi biraz daha belirginleştirelim. Görebildiniz mi?

    O halde sizin için telefonun olduğu bölgeyi biraz daha belirginleştirelim. Görebildiniz mi?

  3. Hâlâ mı göremediniz?

    Hâlâ mı göremediniz?

  4. iPhone tam olarak bu karenin içinde.

    iPhone tam olarak bu karenin içinde.

  5. İşte başarıyla gizlenmeyi başaran o iPhone... Halı deseniyle kendini başarıyla gizleyen kılıfı sosyal medyayı da karıştırmayı başardı.

    İşte başarıyla gizlenmeyi başaran o iPhone... Halı deseniyle kendini başarıyla gizleyen kılıfı sosyal medyayı da karıştırmayı başardı.

  6. Şimdi de keskin nişancıya bakalım. Dikkatlice baktınız ve hâlâ göremediniz mi? Aslında keskin nişancı bakın karşınızda nerede?

    Şimdi de keskin nişancıya bakalım. Dikkatlice baktınız ve hâlâ göremediniz mi? Aslında keskin nişancı bakın karşınızda nerede?

  7. Tam olarak buradaymış!

    Tam olarak buradaymış!