20 Yaşındaki Kız Kazada Öldü Ama...

20 yaşındaki kız kazada öldü ama gariplik vardı kardeşinin rüyasına girdi ve...

  1. Üniversiteden mezun olmasına bir hafta kala 20 yaşındaki Emily Clark geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ailesi, son günlerine ait somut bir hatırası olmadığı için içten içe üzüldü. Emily’nin kız kardeşi bu sırada tuhaf bir rüya gördü. Bir de rüyanın gerçekliği polis tarafından teyit edilince herkes şoke oldu.

    Üniversiteden mezun olmasına bir hafta kala 20 yaşındaki Emily Clark geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ailesi, son günlerine ait somut bir hatırası olmadığı için içten içe üzüldü. Emily’nin kız kardeşi bu sırada tuhaf bir rüya gördü. Bir de rüyanın gerçekliği polis tarafından teyit edilince herkes şoke oldu.

  2. 20 yaşındaki Emily Clark geleceğim hemşire adayıydı. Ailesi ve arkadaşlarıyla çok yakındı. Onu herkes anlayışlı, dost canlısı ve sıcak kanlı birisi olarak bilirdi. Hayalindeki iş olan hemşireliğe başlamasına çok kısa süre kalmıştı. Ancak 2015 yılının nisan ayında hayatını kaybetti.

    20 yaşındaki Emily Clark geleceğim hemşire adayıydı. Ailesi ve arkadaşlarıyla çok yakındı. Onu herkes anlayışlı, dost canlısı ve sıcak kanlı birisi olarak bilirdi. Hayalindeki iş olan hemşireliğe başlamasına çok kısa süre kalmıştı. Ancak 2015 yılının nisan ayında hayatını kaybetti.

  3. Emily dört arkadaşıyla beraber aracın içindeydi. Georgia’nın Savannah yakınlarındaki bir yoldayken traktörle çarpıştılar. Araç paramparça oldu. Emily ve arkadaşları olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

    Emily dört arkadaşıyla beraber aracın içindeydi. Georgia’nın Savannah yakınlarındaki bir yoldayken traktörle çarpıştılar. Araç paramparça oldu. Emily ve arkadaşları olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

  4. Tıpkı 20’li yaşlardaki kızların fotoğraf çektirmeyi sevdiği gibi Emily ve arkadaşları da sık sık fotoğraf çektiriyorlardı. Emily’nin telefonunda ailesine, arkadaşlarına ve erkek arkadaşına ait yüzlerce fotoğraf vardı. Kaza sırasında telefonu da kaybolduğundan bütün fotoğrafları da yok oldu.

    Tıpkı 20’li yaşlardaki kızların fotoğraf çektirmeyi sevdiği gibi Emily ve arkadaşları da sık sık fotoğraf çektiriyorlardı. Emily’nin telefonunda ailesine, arkadaşlarına ve erkek arkadaşına ait yüzlerce fotoğraf vardı. Kaza sırasında telefonu da kaybolduğundan bütün fotoğrafları da yok oldu.

  5. Her şeyin ortasında Emily’nin kız kardeşi Hailey bir rüya gördü. Rüyasında Emily, kız kardeşine telefonunun kaza yaptıkları yerde olduğunu ve hala çalıştığını söyledi.

    Her şeyin ortasında Emily’nin kız kardeşi Hailey bir rüya gördü. Rüyasında Emily, kız kardeşine telefonunun kaza yaptıkları yerde olduğunu ve hala çalıştığını söyledi.

  6. Emily’nin babası bunun mümkün olmadığını düşünüyordu. Emily’nin vefatının altı ay ardından polis aileyi aradı ve Emily’nin telefonunu bulduklarını ve hala çalışmakta olduğunu söyledi

    Emily’nin babası bunun mümkün olmadığını düşünüyordu. Emily’nin vefatının altı ay ardından polis aileyi aradı ve Emily’nin telefonunu bulduklarını ve hala çalışmakta olduğunu söyledi

  7. Emily’nin telefonunda son günlerine ait fotoğraflar vardı. Baba, “Kesinlikle çok sevindik. Onu yanımızda hissettik” dedi.

    Emily’nin telefonunda son günlerine ait fotoğraflar vardı. Baba, “Kesinlikle çok sevindik. Onu yanımızda hissettik” dedi.

  8. Rüyaların bazen gerçek çıkması insanın tüylerini ürpertiyor.

    Rüyaların bazen gerçek çıkması insanın tüylerini ürpertiyor.