Survivor 12 Haziran 2017 Kim Elendi? Finale Günler Kaldı!

Survivor 12 Haziran 2017 kim elendi? Finale günler kaldı!

  1. Survivor'dan bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 12 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Elif Şadoğlu ve Ogeday Girişken; Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Sabriye Şengül ve İlhan Mansız'dı. Survivor toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Elif Şadoğlu oldu.

    Survivor'dan bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 12 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Elif Şadoğlu ve Ogeday Girişken; Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Sabriye Şengül ve İlhan Mansız'dı. Survivor toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Elif Şadoğlu oldu.

  2. Gerçekleştirilen ada konseylerinde Gönüllüler takımından Elif Şadoğlu ve Ogeday Girişken; Ünlüler takımından ise Sabriye Şengül ve İlhan Mansız eleme adayları olarak belirlenmişti. Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Elif Şadoğlu, Survivor'da bu hafta elenen isim oldu ve adaya veda etti.Elif'in elenmesinin ardından Gönüllüler takımı 2 kişi kaldı ve Survivor'da oyunlar tamamen bireysele döndü.

    Gerçekleştirilen ada konseylerinde Gönüllüler takımından Elif Şadoğlu ve Ogeday Girişken; Ünlüler takımından ise Sabriye Şengül ve İlhan Mansız eleme adayları olarak belirlenmişti. Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Elif Şadoğlu, Survivor'da bu hafta elenen isim oldu ve adaya veda etti.Elif'in elenmesinin ardından Gönüllüler takımı 2 kişi kaldı ve Survivor'da oyunlar tamamen bireysele döndü.

  3. Survivor 2017'ye veda eden Elif Şadoğlu kimdir?  <p>    Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif ayrıca 2014 TVG ve Fitness Şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonu oldu.

    Survivor 2017'ye veda eden Elif Şadoğlu kimdir?

    Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif ayrıca 2014 TVG ve Fitness Şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonu oldu.

  4. Survivor 2017'nin 12 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Alp Kırşan, dokunulmazlık sembolünü Berna Keklikler'e verdi.

    Survivor 2017'nin 12 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Alp Kırşan, dokunulmazlık sembolünü Berna Keklikler'e verdi.

  5. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Sembolü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Adem Kılıççı oldu.

    Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Sembolü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Adem Kılıççı oldu.

  6. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Sabriye Şengül; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem Kılıççı'nın kararıyla dördüncü eleme adayı da İlhan Mansız oldu. Daha önce yapılan konseyde ise Gönüllüler takımından Elif Şadoğlu ve Ogeday Girişken diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.

    Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Sabriye Şengül; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem Kılıççı'nın kararıyla dördüncü eleme adayı da İlhan Mansız oldu. Daha önce yapılan konseyde ise Gönüllüler takımından Elif Şadoğlu ve Ogeday Girişken diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.