İphone 8'İn Görüntüsü Sızdı! Apple'ın Son Bombası

iPhone 8'in görüntüsü sızdı! Apple'ın son bombası böyle mi olacak?

  1. Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni akıllı telefon modelleri bir kez daha sızıntı haberleri ile gündemde. Yeni sızıntılar sadece iPhone 8'i değil, ayrıca iPhone 7s ile 7s Plus'ı da gözler önüne seriyor.

    Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni akıllı telefon modelleri bir kez daha sızıntı haberleri ile gündemde. Yeni sızıntılar sadece iPhone 8'i değil, ayrıca iPhone 7s ile 7s Plus'ı da gözler önüne seriyor.

  2. Reddit'te yer alan fotoğraflara bakılırsa, Apple, Eylül ayındaki tanıtımda 3 ayrı iPhone modeli birden tanıtacak.

    Reddit'te yer alan fotoğraflara bakılırsa, Apple, Eylül ayındaki tanıtımda 3 ayrı iPhone modeli birden tanıtacak.

  3. Geçtiğimiz hafta Apple tarafından ilk kez görücüye çıkarılan iOS 11'in en iyi çalışacağı cihaz hiç kuşkusuz Eylül ayında tanıtılacak olan yeni iPhone yani iPhone 8...

    Geçtiğimiz hafta Apple tarafından ilk kez görücüye çıkarılan iOS 11'in en iyi çalışacağı cihaz hiç kuşkusuz Eylül ayında tanıtılacak olan yeni iPhone yani iPhone 8...

  4. Geçtiğimiz günlerde adı açıklanmayan ancak kimliği Reddit tarafından doğrulanan Foxconn yetkilisi iPhone 8'i mühendislik doğrulama testinde gördüğünü iddia etmişti. Aynı iddiaya göre, Touch ID kesinlikle cihazın arkasında olmayacak.

    Geçtiğimiz günlerde adı açıklanmayan ancak kimliği Reddit tarafından doğrulanan Foxconn yetkilisi iPhone 8'i mühendislik doğrulama testinde gördüğünü iddia etmişti. Aynı iddiaya göre, Touch ID kesinlikle cihazın arkasında olmayacak.

  5. Aynı iddiaya göre, iPhone 8'de USB-C kullanılmayacak ve kablosuz şarj özelliği olacak.

    Aynı iddiaya göre, iPhone 8'de USB-C kullanılmayacak ve kablosuz şarj özelliği olacak.

  6. iPhone 7S, iPhone 7S Plus ve iPhone 8'in ilk kez yan yana görüntülendiği iddia edildi. Yine önceki haberlerde olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış çift arka kameraya sahip olduğunu gördüğümüz iPhone 8 modelinin karşımıza, böyle bir tasarım ile çıkmasını beklemekteyiz.

    iPhone 7S, iPhone 7S Plus ve iPhone 8'in ilk kez yan yana görüntülendiği iddia edildi. Yine önceki haberlerde olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış çift arka kameraya sahip olduğunu gördüğümüz iPhone 8 modelinin karşımıza, böyle bir tasarım ile çıkmasını beklemekteyiz.

  7. iPhone 7s ve 7s Plus modelini inceleyecek olursak, iPhone 7s Plus bir önceki modelde olduğu gibi yatay şekilde konumlandırılmış çift kamera ile karşımıza çıkacak. iPhone 7s'de ise bir değişiklik olmayacak.

    iPhone 7s ve 7s Plus modelini inceleyecek olursak, iPhone 7s Plus bir önceki modelde olduğu gibi yatay şekilde konumlandırılmış çift kamera ile karşımıza çıkacak. iPhone 7s'de ise bir değişiklik olmayacak.

  8. Ancak Apple'ın iPhone 8'ine ait farklı görüntüler de internete sızmış durumda. Bu fotoğrafa dikkatlice bakın!

    Ancak Apple'ın iPhone 8'ine ait farklı görüntüler de internete sızmış durumda. Bu fotoğrafa dikkatlice bakın!

  9. Bu sefer ise yapılan sızıntı ile birlikte, iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen prototip modele bakacak olursak, sızdırılan modellere benzer bir tasarıma sahip olduğunu görmekteyiz.

    Bu sefer ise yapılan sızıntı ile birlikte, iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen prototip modele bakacak olursak, sızdırılan modellere benzer bir tasarıma sahip olduğunu görmekteyiz.

  10. Bu yıl home tuşunu kaldırarak, ekranın altına gömecek olan Apple, iris tarayıcısı Teknolojine geçerek daha güvenli bir deneyim sunmayı planlıyor.

    Bu yıl home tuşunu kaldırarak, ekranın altına gömecek olan Apple, iris tarayıcısı Teknolojine geçerek daha güvenli bir deneyim sunmayı planlıyor.

  11. Ayrıca dikey şekilde konumlandırılmış çift kamerayı da tekrardan görmekteyiz. Diğer rakipleri gibi Apple'da iPhone 8'de neredeyse çerçevesiz bir ekran ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

    Ayrıca dikey şekilde konumlandırılmış çift kamerayı da tekrardan görmekteyiz. Diğer rakipleri gibi Apple'da iPhone 8'de neredeyse çerçevesiz bir ekran ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.