Bu Adamlarla Aşık Atmak Herkesin Harcı Değil

Bu adamlarla aşık atmak herkesin harcı değil

  1. Bu insanlarla bir şeyler yapmak istiyorsanız, iki kere düşünün. Ya da imkan varsa daha fazla. Çünkü onlar anlaşması zor, bir şeyler beğendirmesi çok zor insanlar, çünkü onlar "Türkiye'nin en zor adamları" Posta gazetesi yazarlarından oluşan jüri heyeti Türkiye’nin en zor adamlarını seçti. Bu listede kimler yok ki... KADİR İNANIR/ Her dönemin hem en ağır, hem de en zor abisi… Kadirizm’in hamisi… Hiç şakası yoktur; kodu mu oturtur!

    Bu insanlarla bir şeyler yapmak istiyorsanız, iki kere düşünün. Ya da imkan varsa daha fazla. Çünkü onlar anlaşması zor, bir şeyler beğendirmesi çok zor insanlar, çünkü onlar "Türkiye'nin en zor adamları" Posta gazetesi yazarlarından oluşan jüri heyeti Türkiye’nin en zor adamlarını seçti. Bu listede kimler yok ki... KADİR İNANIR/ Her dönemin hem en ağır, hem de en zor abisi… Kadirizm’in hamisi… Hiç şakası yoktur; kodu mu oturtur!

  2. PROF. DR. İLBER ORTAYLI  Çok zorlu bir ‘Zor Adam’. Kolay beğenmiyor, beğenmedi mi de lafı esirgemiyor. Ve fakat böyle hoca bu ülkeye zor geliyor.

    PROF. DR. İLBER ORTAYLI Çok zorlu bir ‘Zor Adam’. Kolay beğenmiyor, beğenmedi mi de lafı esirgemiyor. Ve fakat böyle hoca bu ülkeye zor geliyor.

  3. ARA GÜLER  Ara ara çevresinde olmak pek keyifli. Şakası, sohbeti ala… Ama birlikte iş görmek isterseniz; Zor mu zor!

    ARA GÜLER Ara ara çevresinde olmak pek keyifli. Şakası, sohbeti ala… Ama birlikte iş görmek isterseniz; Zor mu zor!

  4. SEYFİ DURSUNOĞLU  <p>  Hem zor hem kaprisli hem de huysuz&#8230; Çifte kavrulmuş lokum gibi&#8230; Herkes aynı şeyi söylüyor: Neşeli, renkli fakat çok da riskli

    SEYFİ DURSUNOĞLU

    Hem zor hem kaprisli hem de huysuz… Çifte kavrulmuş lokum gibi… Herkes aynı şeyi söylüyor: Neşeli, renkli fakat çok da riskli

  5. ŞENER ŞEN  <p>&#8216;Zor Adam&#8217; olduğunu kendisi de çok iyi biliyor. Kabuğuna çekilmiş yaşıyor. Sadece Yavuz Turgul gibi &#8216;Zor Adam&#8217;larla iş görüyor.

    ŞENER ŞEN

    ‘Zor Adam’ olduğunu kendisi de çok iyi biliyor. Kabuğuna çekilmiş yaşıyor. Sadece Yavuz Turgul gibi ‘Zor Adam’larla iş görüyor.

  6. MURAT BARDAKÇI  <p>Nev-i şahsına münhasır bir adem. Müthiş bir entel. Ver tamburu çalsın şarkının kralını: Zor dostum zor&#8230;

    MURAT BARDAKÇI

    Nev-i şahsına münhasır bir adem. Müthiş bir entel. Ver tamburu çalsın şarkının kralını: Zor dostum zor…

  7. PROF. DR. ORHAN KURAL  <p>&#8216;Zor Adam&#8217;ların hiç şüphesiz ki en zoru. &#8216;Guinness Rekorlar Kitabı&#8217;nın Türkiye temsilcisi.

    PROF. DR. ORHAN KURAL

    ‘Zor Adam’ların hiç şüphesiz ki en zoru. ‘Guinness Rekorlar Kitabı’nın Türkiye temsilcisi.

  8. AZİZ YILDIRIM<p>  Zorluklarla boğuşa boğuşa &#8216;Zor Adam&#8217;a dönüşenlerden. Kolay iş hiç sevmiyor. Zoru seçiyor, bu arada etrafını da çok fena zorluyor

    AZİZ YILDIRIM

    Zorluklarla boğuşa boğuşa ‘Zor Adam’a dönüşenlerden. Kolay iş hiç sevmiyor. Zoru seçiyor, bu arada etrafını da çok fena zorluyor

  9. FATİH TERİM<p>  Her konuda olduğu gibi bu konuda da imparator. Tanıyanlar &#8216;Söylemesi zor ama dünyada eşi yoktur&#8217; diyor.

    FATİH TERİM

    Her konuda olduğu gibi bu konuda da imparator. Tanıyanlar ‘Söylemesi zor ama dünyada eşi yoktur’ diyor.