İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor 2017'De Kim Elendi?

Survivor 2017'de kim elendi? İşte survivor'da adaya veda eden isim

  1. Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. Tamamen bireysele dönen survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Ogeday Girişken kazanmıştı. Bu akşam ikinci dokunulmazlık oyununu ise Adem Kılıççı kazandı. Sema Apak günler önceden Kıbrıs'ı garantilediği için oyunlardan muaf sayıldı. Geriye toplamda sadece 4 eleme adayı kalmıştı. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte survivor'da adaya veda eden isim

    Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. Tamamen bireysele dönen survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Ogeday Girişken kazanmıştı. Bu akşam ikinci dokunulmazlık oyununu ise Adem Kılıççı kazandı. Sema Apak günler önceden Kıbrıs'ı garantilediği için oyunlardan muaf sayıldı. Geriye toplamda sadece 4 eleme adayı kalmıştı. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte survivor'da adaya veda eden isim

  2. SURVİVOR'DA KİM ELENDİ<p>    Survivor'da bu hafta tüm oyunlar bireysele döndü ve yarışmacılar kendi dokunulmazlıklarını kazanmak için savaştılar. İlk dokunulmazlık oyununu Ogeday kazandı ve bu hafta da adada kalmayı garantiledi. İkinci dokunulmazlığı ise Adem Kazandı ve o da bu hafta eleme adayı olarak gösterilmedi. Sema Apak sembol oyununun şampiyonu olduğu için haftalar öncesinden Kıbrıs'ı garantilemişti.

    SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

    Survivor'da bu hafta tüm oyunlar bireysele döndü ve yarışmacılar kendi dokunulmazlıklarını kazanmak için savaştılar. İlk dokunulmazlık oyununu Ogeday kazandı ve bu hafta da adada kalmayı garantiledi. İkinci dokunulmazlığı ise Adem Kazandı ve o da bu hafta eleme adayı olarak gösterilmedi. Sema Apak sembol oyununun şampiyonu olduğu için haftalar öncesinden Kıbrıs'ı garantilemişti.

  3. Geriye sadece eleme adayı olarak İlhan Mansız, Serhat Akın, Sabriye Şengül ve Berna Keklikler kaldı. Yapılan toplu oylamada ilk aday Berna Keklikler oldu. Dokunulmazlığı kazanan Ogeday ikinci eleme adayını belirledi ve Sabriye'nin ismini söyledi. Dokunulmaz olan Adem Kılıççı ise üçüncü eleme adayını belirledi ve Serhat Akın'ın ismini verdi. Yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu.

    Geriye sadece eleme adayı olarak İlhan Mansız, Serhat Akın, Sabriye Şengül ve Berna Keklikler kaldı. Yapılan toplu oylamada ilk aday Berna Keklikler oldu. Dokunulmazlığı kazanan Ogeday ikinci eleme adayını belirledi ve Sabriye'nin ismini söyledi. Dokunulmaz olan Adem Kılıççı ise üçüncü eleme adayını belirledi ve Serhat Akın'ın ismini verdi. Yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu.

  4. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI<p>    Survivor yarışmasını dün akşam yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanacak bir kişi denge tahtasında ayakta kalarak bunu başarmak zorundaydı.

    DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

    Survivor yarışmasını dün akşam yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanacak bir kişi denge tahtasında ayakta kalarak bunu başarmak zorundaydı.

  5. Artık oyunlarda değişen kurallar, kadın ve erkek yarışmacıların birbiriyle yarışmasını da olanak sağlıyor. Kıbrıs Finalini aylar öncesinden garantileyen Sema dün akşam oynanan oyunlarda yer almazken, ünlüler takımının üyeleri oldukça istekli bir yarış çıkardı.

    Artık oyunlarda değişen kurallar, kadın ve erkek yarışmacıların birbiriyle yarışmasını da olanak sağlıyor. Kıbrıs Finalini aylar öncesinden garantileyen Sema dün akşam oynanan oyunlarda yer almazken, ünlüler takımının üyeleri oldukça istekli bir yarış çıkardı.

  6. Ogeday hırsı ve çevik hareketleri ile dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan isimlerden biri oldu.

    Ogeday hırsı ve çevik hareketleri ile dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan isimlerden biri oldu.

  7. Berna Keklikler kimdir?<p> Kaç yaşındadır?Berna Keklikler kimdir sorusu birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'nin yapılan son eleme konseyinde adaya veda eden Berna Keklikler, adeta gözyaşı döktü ve izleyicilerin dikkatini çekti. Ada hayatındaki yaşamı ve performansıyla dikkat çeken Berna Keklikler kimdir? Kaç yaşındadır?

    Berna Keklikler kimdir?

    Kaç yaşındadır?Berna Keklikler kimdir sorusu birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'nin yapılan son eleme konseyinde adaya veda eden Berna Keklikler, adeta gözyaşı döktü ve izleyicilerin dikkatini çekti. Ada hayatındaki yaşamı ve performansıyla dikkat çeken Berna Keklikler kimdir? Kaç yaşındadır?

  8. Almanya&#8217;da dünyaya gelen yarışmacı 27 yaşındadır. İstanbul&#8217;da kardeşi ile birlikte hayatını devam ettiren Berna Keklikler ekonomi eğitimi almaktadır. Almanya&#8217;da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany&#8217;i kazandı. Yüzme, fitness ve crunch ile uğraşan Berna Keklikler, aynı zamanda modellik ve oyunculuk ile de uğraşmaktadır.

    Almanya’da dünyaya gelen yarışmacı 27 yaşındadır. İstanbul’da kardeşi ile birlikte hayatını devam ettiren Berna Keklikler ekonomi eğitimi almaktadır. Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’i kazandı. Yüzme, fitness ve crunch ile uğraşan Berna Keklikler, aynı zamanda modellik ve oyunculuk ile de uğraşmaktadır.

  9. Berna ilk olarak 2016 yılında Eylül ayında TV8 kanalında başlayan Göz6 programına katıldı. Göz6 programında finale çıktı ve gösterdiği performans ile de kızlar takımından şampiyon olarak çıkıp Survivor 2017 yarışmasında yarışmacı olmaya hak kazandı.

    Berna ilk olarak 2016 yılında Eylül ayında TV8 kanalında başlayan Göz6 programına katıldı. Göz6 programında finale çıktı ve gösterdiği performans ile de kızlar takımından şampiyon olarak çıkıp Survivor 2017 yarışmasında yarışmacı olmaya hak kazandı.

  10. Sinemaya düşkünlüğünü de dile getiren Berna Keklikler, bale başta olmak üzere buz pateni, yüzme ve voleybol olmak üzere pek çok sporla ilgilendiğini belirtti. Haftanın her günü de mutlaka spor yaptığını belirtti.

    Sinemaya düşkünlüğünü de dile getiren Berna Keklikler, bale başta olmak üzere buz pateni, yüzme ve voleybol olmak üzere pek çok sporla ilgilendiğini belirtti. Haftanın her günü de mutlaka spor yaptığını belirtti.

  11. Almanya&#8217;da gerçekleştirilen Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanarak güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler aynı zamanda da Göz6 programında kızlar takımından şampiyonluğunu ilan ederek de bir başka başarı örneği sergiledi. Survivor&#8217;a katılma sebebi sorulduğunda kendisinin savaşçı ve maceracı bir ruha sahip olduğunu, doğaya düşkün olduğunu ve ada şartlarının kendisini zorlamayacağını belirtti.

    Almanya’da gerçekleştirilen Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanarak güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler aynı zamanda da Göz6 programında kızlar takımından şampiyonluğunu ilan ederek de bir başka başarı örneği sergiledi. Survivor’a katılma sebebi sorulduğunda kendisinin savaşçı ve maceracı bir ruha sahip olduğunu, doğaya düşkün olduğunu ve ada şartlarının kendisini zorlamayacağını belirtti.

  12. Survivor 2017 yarışmasının yarışmacılara ait tanıtım bölümünde &#8216;&#8217;Yapamaz dediler, şampiyon oldum, Survivor şimdi sıra sende&#8217;&#8217; diyerek yarışma için iddialı olduğunu göstermiştir.

    Survivor 2017 yarışmasının yarışmacılara ait tanıtım bölümünde ‘’Yapamaz dediler, şampiyon oldum, Survivor şimdi sıra sende’’ diyerek yarışma için iddialı olduğunu göstermiştir.