Survivor 2017'De Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

  1. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Berna'nın elenmesinin ardından gerçekleşen bireysel dokunulmazlık oyununu Ogeday kazandı. Böylece Sema'dan sonra Ogeday'ın cumartesi günkü konseyde elenmeyeceği belli oldu. Cumartesi günü oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli olacak ve bir kişi daha Survivor'a veda edecek

    Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Berna'nın elenmesinin ardından gerçekleşen bireysel dokunulmazlık oyununu Ogeday kazandı. Böylece Sema'dan sonra Ogeday'ın cumartesi günkü konseyde elenmeyeceği belli oldu. Cumartesi günü oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli olacak ve bir kişi daha Survivor'a veda edecek

  2. Ünlülerle takımından Serhat ile Gönüllüler takımından Ogeday finalde karşı karşıya geldi.

    Ünlülerle takımından Serhat ile Gönüllüler takımından Ogeday finalde karşı karşıya geldi.

  3. Bireysel dokunulmazlık oyununu Ogeday kazandı. Yarın oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunun sonrası bir kişi daha Survivor'dan elenecek. İşte perşembe günü Survivor'da yaşananlar.

    Bireysel dokunulmazlık oyununu Ogeday kazandı. Yarın oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunun sonrası bir kişi daha Survivor'dan elenecek. İşte perşembe günü Survivor'da yaşananlar.

  4. Survivor'da perşembe günü 22. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.    Finale yedi gün kala oynanan ve büyük mücadeleye sahne olan oyunu Adem kazandı.

    Survivor'da perşembe günü 22. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Finale yedi gün kala oynanan ve büyük mücadeleye sahne olan oyunu Adem kazandı.

  5. Adem'in ismini verdiği Serhat ve ilk dokunulmazlığı kazanan Ogeday'ın ismini verdiği Sabriye ile konseyde adı en çok yazılan Berna elemeye kaldı.

    Adem'in ismini verdiği Serhat ve ilk dokunulmazlığı kazanan Ogeday'ın ismini verdiği Sabriye ile konseyde adı en çok yazılan Berna elemeye kaldı.

  6. Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplu SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Berna Survivor'a veda etti.

    Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplu SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Berna Survivor'a veda etti.

  7. ELENDİKTEN SONRA NELER SÖYLEDİ?    Survivor'a 22. hafta veda eden Berna şöyle konuştu: "Burayı çok sevdim. İnanılmaz bir yer. Her şeyi bana öğretti. Açlığı, öfkeyi bütün duyguları birlikte yaşadım. Sevgiye, saygıya inandım. İnanılmaz isimlerle bir aradaydım. Kıbrıs'a gidemediğim için üzüldüm. Sabriye'yi tebrik ediyorum. Mutlu ayrılacağım. Survivor'ın kuralı bu yapacak bir şey yok"

    ELENDİKTEN SONRA NELER SÖYLEDİ? Survivor'a 22. hafta veda eden Berna şöyle konuştu: "Burayı çok sevdim. İnanılmaz bir yer. Her şeyi bana öğretti. Açlığı, öfkeyi bütün duyguları birlikte yaşadım. Sevgiye, saygıya inandım. İnanılmaz isimlerle bir aradaydım. Kıbrıs'a gidemediğim için üzüldüm. Sabriye'yi tebrik ediyorum. Mutlu ayrılacağım. Survivor'ın kuralı bu yapacak bir şey yok"