Survivor 21 Haziran 2017 Finale Çıkan 2 Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 21 Haziran 2017 finale çıkan 2 yarışmacı belli oldu!

  1. Survivor 2017'nin 21 Haziran Çarşamba akşamı Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında "Survivor 2017 finalistleri kimler oldu?" sorusunun cevabı belli oldu. Adem Kılıççı, Serhat Akın ve Ogeday Girişken arasından Survivor 2017 Kıbrıs final koltuğuna oturacak kişinin belirlendiği SMS oylaması canlı yayında gerçekleştirildi.

    Survivor 2017'nin 21 Haziran Çarşamba akşamı Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında "Survivor 2017 finalistleri kimler oldu?" sorusunun cevabı belli oldu. Adem Kılıççı, Serhat Akın ve Ogeday Girişken arasından Survivor 2017 Kıbrıs final koltuğuna oturacak kişinin belirlendiği SMS oylaması canlı yayında gerçekleştirildi.

  2. Survivor 2017 finali öncesi Adem Kılıççı, Serhat Akın ve Ogeday Girişken, Kıbrıs'ta yarı final SMS oylamasına çıktı ve Survivor finalistleri belirlendi. Canlı yayında nefesler tutulurken Acun Ilıcalı, SMS oylaması sonuçlarına göre finale çıkan yarışmacıları açıkladı. Survivor 2017'de finalist olabilmek için Serhat Akın ile aynı koltuğa oturan ve halk oylamasından üstün ayrılan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken son 2'ye ismini yazdıran yarışmacılar oldular.

    Survivor 2017 finali öncesi Adem Kılıççı, Serhat Akın ve Ogeday Girişken, Kıbrıs'ta yarı final SMS oylamasına çıktı ve Survivor finalistleri belirlendi. Canlı yayında nefesler tutulurken Acun Ilıcalı, SMS oylaması sonuçlarına göre finale çıkan yarışmacıları açıkladı. Survivor 2017'de finalist olabilmek için Serhat Akın ile aynı koltuğa oturan ve halk oylamasından üstün ayrılan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken son 2'ye ismini yazdıran yarışmacılar oldular.

  3. Survivor 2017'de Kıbrıs yarı finalisti olma başarısı gösteren Adem Kılıççı'nın ada macerası nasıl geçti?

    Survivor 2017'de Kıbrıs yarı finalisti olma başarısı gösteren Adem Kılıççı'nın ada macerası nasıl geçti?

  4. Survivor 2017'de Kıbrıs yarı finalisti olma başarısı gösteren Serhat Akın'ın ada macerası nasıl geçti?

    Survivor 2017'de Kıbrıs yarı finalisti olma başarısı gösteren Serhat Akın'ın ada macerası nasıl geçti?

  5. Survivor 2017'de Kıbrıs yarı finalisti olma başarısı gösteren Ogeday Girişken'in ada macerası nasıl geçti?

    Survivor 2017'de Kıbrıs yarı finalisti olma başarısı gösteren Ogeday Girişken'in ada macerası nasıl geçti?

  6. Survivor 2017'nin 21 Haziran Çarşamba akşamı Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında yarı finale kalma başarısı gösteren Serhat Akın, yarışma boyunca tartışma yaşadığı Eser West'ten özür diledi. Eser West ise konuşma sırası kendisine geldiğinde Serhat Akın'ın jestine karşılık verdi.

    Survivor 2017'nin 21 Haziran Çarşamba akşamı Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında yarı finale kalma başarısı gösteren Serhat Akın, yarışma boyunca tartışma yaşadığı Eser West'ten özür diledi. Eser West ise konuşma sırası kendisine geldiğinde Serhat Akın'ın jestine karşılık verdi.

  7. Survivor 2017'nin Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında konuşan Pınar Saka, Sema Apak'a soruları olduğunu ve konuların açıklığa kavuşmasını istediğini söyledi. Sema da bu iddialara yanıt verdi.

    Survivor 2017'nin Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında konuşan Pınar Saka, Sema Apak'a soruları olduğunu ve konuların açıklığa kavuşmasını istediğini söyledi. Sema da bu iddialara yanıt verdi.

  8. Survivor 2017'nin Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında yaşadıkları gerginlik ve tatlı atışmalarla gündeme gelen Berna Keklikler ve Sabriye Şengül'ün bir sezon boyunca yaşadıkları ekranlara böyle yansıdı.

    Survivor 2017'nin Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında yaşadıkları gerginlik ve tatlı atışmalarla gündeme gelen Berna Keklikler ve Sabriye Şengül'ün bir sezon boyunca yaşadıkları ekranlara böyle yansıdı.

  9. Survivor 2017'nin Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında muhteşem mücadelelerin yaşandığı parkurlarda oyun esnasında yaşananlar ekrana böyle getirildi.

    Survivor 2017'nin Kuzey Kıbrıs yarı final canlı yayınında muhteşem mücadelelerin yaşandığı parkurlarda oyun esnasında yaşananlar ekrana böyle getirildi.