İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

O Ünlüler Boşandılar... Çok Şaşıracaksınız

O ünlüler boşandılar... Çok şaşıracaksınız

  1. 2017 yılı evli ünlülere çok da yaramadı. Ayrılma kararlarıyla hepimizi üzdüler..  Tülin Şahin & Mehmet Özer: 12 yıldır evli olan Tülin Şahin ve ünlü şef Mehmet Özer çifti şok bir kararla Mayıs ayında evliliklerini noktaladı.

    2017 yılı evli ünlülere çok da yaramadı. Ayrılma kararlarıyla hepimizi üzdüler.. Tülin Şahin & Mehmet Özer: 12 yıldır evli olan Tülin Şahin ve ünlü şef Mehmet Özer çifti şok bir kararla Mayıs ayında evliliklerini noktaladı.

  2. Birce Akalay & Sarp Leventoğlu: Rol adıkları dizi setinde başlayan aşklarını 2014 ağustos ayında nikah masasına taşıyan çift, iki kez boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Tüm çabalara rağmen Ocak ayında evliliklerini kurtaramadılar ve yolları ayrıldı.

    Birce Akalay & Sarp Leventoğlu: Rol adıkları dizi setinde başlayan aşklarını 2014 ağustos ayında nikah masasına taşıyan çift, iki kez boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Tüm çabalara rağmen Ocak ayında evliliklerini kurtaramadılar ve yolları ayrıldı.

  3. Nagihan Karadere & Uğur Gökçe: Survivor 2016 yarışmacılarından ve Milli Atletlerimizden olan Nagihan Karadere, eşi Uğur Gökçe'den ihanet nedeniyle Nisan ayında boşandı.

    Nagihan Karadere & Uğur Gökçe: Survivor 2016 yarışmacılarından ve Milli Atletlerimizden olan Nagihan Karadere, eşi Uğur Gökçe'den ihanet nedeniyle Nisan ayında boşandı.

  4. Mustafa Ceceli & Sinem Gedik: Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli sessiz sedasız sosyal medya paylaşımı ile 25 Mayısta 9 yıllık eşi ve oğlu Arın’ın annesi Sinem Gedik’den boşandı.

    Mustafa Ceceli & Sinem Gedik: Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli sessiz sedasız sosyal medya paylaşımı ile 25 Mayısta 9 yıllık eşi ve oğlu Arın’ın annesi Sinem Gedik’den boşandı.

  5. Coşkun Sabah & Ceyda Sabah: Geçtiğimiz yıl boşanacakları konuşulan Coşkun ve Ceyda Sabah çifti 19 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Mart ayında anlaşmalı olarak bitirdi.

    Coşkun Sabah & Ceyda Sabah: Geçtiğimiz yıl boşanacakları konuşulan Coşkun ve Ceyda Sabah çifti 19 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Mart ayında anlaşmalı olarak bitirdi.

  6. Tuğba Özerk & Altan Nuh: Menajeri Altan Nuh ile geçtiğimiz yaz sonu evlenen şarkıcı Tuğba Özerk de mutluluğu bulamayan ünlülerden oldu.

    Tuğba Özerk & Altan Nuh: Menajeri Altan Nuh ile geçtiğimiz yaz sonu evlenen şarkıcı Tuğba Özerk de mutluluğu bulamayan ünlülerden oldu.

  7. Nehir Erdoğan & Ahmet Sesigurgil: 2014 yılında "Silsile"' isimli filminin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan görüntü yönetmeni Ahmet Sesigurgil ile Nehir Erdoğan ikilisi, yılın ilk aylarında boşanan ünlüler arasına girdi.

    Nehir Erdoğan & Ahmet Sesigurgil: 2014 yılında "Silsile"' isimli filminin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan görüntü yönetmeni Ahmet Sesigurgil ile Nehir Erdoğan ikilisi, yılın ilk aylarında boşanan ünlüler arasına girdi.

  8. İlker İnanoğlu & Zeynep Mutlu: Ünlü oyuncu Filiz Akın ile eski eşi Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu, 2013’ten beri evli olduğu Zeynep Mutlu ile geçtiğimiz Nisan ayında evliliğini bitirdi.

    İlker İnanoğlu & Zeynep Mutlu: Ünlü oyuncu Filiz Akın ile eski eşi Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu, 2013’ten beri evli olduğu Zeynep Mutlu ile geçtiğimiz Nisan ayında evliliğini bitirdi.

  9. Levent Üzümcü & Ebru Tuay Üzümcü: 1997 yılında evlenen Levent Üzümcü ile eşi Ebru Tuay Üzümcü'nün 20 yıllık evliliklerini 2016 sonunda bitirme kararı alıp Ocak ayında boşandıkları ortaya çıkmıştı.

    Levent Üzümcü & Ebru Tuay Üzümcü: 1997 yılında evlenen Levent Üzümcü ile eşi Ebru Tuay Üzümcü'nün 20 yıllık evliliklerini 2016 sonunda bitirme kararı alıp Ocak ayında boşandıkları ortaya çıkmıştı.

  10. Tuba Büyüküstün & Onur Saylak: 6 yıl önce evlenen oyuncu Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak için sürekli gündeme gelen boşanma haberleri bu kez doğru çıktı ve çift Haziran ayının başında 6 yıllık evliliklerini noktaladı.

    Tuba Büyüküstün & Onur Saylak: 6 yıl önce evlenen oyuncu Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak için sürekli gündeme gelen boşanma haberleri bu kez doğru çıktı ve çift Haziran ayının başında 6 yıllık evliliklerini noktaladı.

  11. Cem Tatlıtuğ & Burcu Özsoy: Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi aynı zamanda menajeri olan Cem Tatlıtuğ 2013 yılında Enbe Orkestrası solisti olan Burcu Özsoy ile evlenmişti. Çiftin evliliklerinin üzerinde dolanan karabulutlar ayrılık getirdi ve anlaşmalı olarak geçtiğimiz ay noktalandı.

    Cem Tatlıtuğ & Burcu Özsoy: Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi aynı zamanda menajeri olan Cem Tatlıtuğ 2013 yılında Enbe Orkestrası solisti olan Burcu Özsoy ile evlenmişti. Çiftin evliliklerinin üzerinde dolanan karabulutlar ayrılık getirdi ve anlaşmalı olarak geçtiğimiz ay noktalandı.

  12. Songül Karlı & Metin Yüncü: Ünlü şarkıcı uzun süredir maddi zorluklar yaşadığı iddiası ile gündeme gelen eşi Metin Yüncü ile Mart ayında tek celsede boşandı.

    Songül Karlı & Metin Yüncü: Ünlü şarkıcı uzun süredir maddi zorluklar yaşadığı iddiası ile gündeme gelen eşi Metin Yüncü ile Mart ayında tek celsede boşandı.