İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte Survivor Şampiyonu Ogeday

Ogeday Girişken Survivor şampiyonu oldu

  1. Survivor 2017'de bugün son eleme yapıldı. Kuzey Kıbrıs'da büyük heyecan sona erdi. Final adayının bir tanesi Adem, diğeri de Ogeday'dı. Sonuçları SMS'ler belirledi. Şampiyon Ogeday oldu.

    Survivor 2017'de bugün son eleme yapıldı. Kuzey Kıbrıs'da büyük heyecan sona erdi. Final adayının bir tanesi Adem, diğeri de Ogeday'dı. Sonuçları SMS'ler belirledi. Şampiyon Ogeday oldu.

  2. SURVİVOR 2017 TV8 EKRANLARINDA SON BULDU<p>    Bu akşam final bölümüyle ekranlara gelen yarışma programı Survivor, saat 20:00'den itibaren Kuzey Kıbrıs'tan canlı olarak yayınlandı. Aylarca süren zorlu maratonda Yarışmacılar oyunların yanı sıra zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldılar. Kıbrıs finaline ise iddialı birçok ismin arasında Sema, Serhat Akın, Adem ve Ogeday kendilerini Kıbrıs'a götürmeyi başardılar. Son elemelerin ardından ise Ogeday ve Adem final koltuğuna oturan isimler oldu.

    SURVİVOR 2017 TV8 EKRANLARINDA SON BULDU

    Bu akşam final bölümüyle ekranlara gelen yarışma programı Survivor, saat 20:00'den itibaren Kuzey Kıbrıs'tan canlı olarak yayınlandı. Aylarca süren zorlu maratonda Yarışmacılar oyunların yanı sıra zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldılar. Kıbrıs finaline ise iddialı birçok ismin arasında Sema, Serhat Akın, Adem ve Ogeday kendilerini Kıbrıs'a götürmeyi başardılar. Son elemelerin ardından ise Ogeday ve Adem final koltuğuna oturan isimler oldu.

  3. SURVİVOR ŞAMPİYONU ADEM Mİ, OGEDAY MI?<p>    28 yarışmacının ter döktüğü Survivor 2017'de şampiyon belli oldu. Gerek oyunlardaki performaslarıyla gerekse halkın SMS oylarıyla finale kadar gelmeye hak kazanan 2 yarışmacıdan bir tanesi Kuzey Kıbrıs'ta şampiyonluğu yaşadı. Adem ve Ogeday'ın final koltuklarını paylaştığı akşamda halk oylamasına gidildi. 2017 sezonu Survivor kazananı Ogeday oldu.

    SURVİVOR ŞAMPİYONU ADEM Mİ, OGEDAY MI?

    28 yarışmacının ter döktüğü Survivor 2017'de şampiyon belli oldu. Gerek oyunlardaki performaslarıyla gerekse halkın SMS oylarıyla finale kadar gelmeye hak kazanan 2 yarışmacıdan bir tanesi Kuzey Kıbrıs'ta şampiyonluğu yaşadı. Adem ve Ogeday'ın final koltuklarını paylaştığı akşamda halk oylamasına gidildi. 2017 sezonu Survivor kazananı Ogeday oldu.

  4. SURVİVOR'DA ALL-STAR SÜRPRİZİ<br>    Acun Ilıcalı sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen ve finale kalma başarısı gösteren iki yarışmacı Adem ve Ogeday'ın ortak özelliğini açıkladı. Daha sonra Acun Ilıcalı, Survivor'ın en iyi yarışmacılarının bir araya geleceği bir Survivor daha düzenlemek istediğini söyledi.

    SURVİVOR'DA ALL-STAR SÜRPRİZİ
    Acun Ilıcalı sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen ve finale kalma başarısı gösteren iki yarışmacı Adem ve Ogeday'ın ortak özelliğini açıkladı. Daha sonra Acun Ilıcalı, Survivor'ın en iyi yarışmacılarının bir araya geleceği bir Survivor daha düzenlemek istediğini söyledi.

  5. Survivor'da büyük finale kalan Ogeday Kıbrıs'ta şöyle konuştu: "Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyiki buraya gelmişim. Gerçekten Adem ağabey de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim. 'Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum' demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyorluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum.

    Survivor'da büyük finale kalan Ogeday Kıbrıs'ta şöyle konuştu: "Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyiki buraya gelmişim. Gerçekten Adem ağabey de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim. 'Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum' demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyorluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum.

  6. Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992'de Adana'da doğdu. Ogeday eğitimini ise Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği'nden mezunu olarak tamamladı.

    Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992'de Adana'da doğdu. Ogeday eğitimini ise Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği'nden mezunu olarak tamamladı.

  7. Erken yaşlarda kürek sporuna başlayan Ogeday, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kürek Takımı'nda yer aldı.

    Erken yaşlarda kürek sporuna başlayan Ogeday, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kürek Takımı'nda yer aldı.

  8. Aynı zamanda milli sporcu olan Ogeday'ın 15&#8217;in üzerinde Türkiye şampiyonluğu ve bunun yanında Balkan şampiyonlukları ile dünya sıralamasında dereceleri bulunuyor.

    Aynı zamanda milli sporcu olan Ogeday'ın 15’in üzerinde Türkiye şampiyonluğu ve bunun yanında Balkan şampiyonlukları ile dünya sıralamasında dereceleri bulunuyor.

  9. Survivor 2017 gönüllüler takımına profesyonel kürek sporcusu olarak katılan Ogeday tanıtım videosunda sloganı ise "Bizler kapalı kutu gibiyiz, onlar bizim ne yapabileceğimizi daha henüz bilmiyor&#8221; olmuştu.

    Survivor 2017 gönüllüler takımına profesyonel kürek sporcusu olarak katılan Ogeday tanıtım videosunda sloganı ise "Bizler kapalı kutu gibiyiz, onlar bizim ne yapabileceğimizi daha henüz bilmiyor” olmuştu.

  10. 2 kez bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanan Ogeday, Survivor'daki son yarışlardaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

    2 kez bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanan Ogeday, Survivor'daki son yarışlardaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

  11. Ogeday, Survivor'a gitmeden önce ise dayanıklılığına büyük katkı sağlayan kürek sporunu şu sözleriyle anlatmıştı: &#8220;Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.&#8221;

    Ogeday, Survivor'a gitmeden önce ise dayanıklılığına büyük katkı sağlayan kürek sporunu şu sözleriyle anlatmıştı: “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.”

  12. Yaşantısının büyük bir kısmını kamplarda geçiren milli kürekçi Ogeday, kürek sporunda önemli olan &#8220;kuvvetli çekmek&#8221; değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söylemişti.

    Yaşantısının büyük bir kısmını kamplarda geçiren milli kürekçi Ogeday, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söylemişti.

  13. "OY POTANSİYELİNDEN KORKMUYORUM"    Finale kalmadan önce Survivor'da bazı itiraflarda bulunan Ogeday şöyle konuşmuştu: "Kendi takımımdan erkeklerden Volkan kadınlardan Tuğçe&#8217;nin olmasını isterim. Ünlülerden karşımda herkes olabilir. Hepsini çok iyi tanımadığım için.  Karşımdakinin önemi yok, ben koltuğa oturduğum takdirde karşımdakinin oy potansiyelinden korkmuyorum."

    "OY POTANSİYELİNDEN KORKMUYORUM" Finale kalmadan önce Survivor'da bazı itiraflarda bulunan Ogeday şöyle konuşmuştu: "Kendi takımımdan erkeklerden Volkan kadınlardan Tuğçe’nin olmasını isterim. Ünlülerden karşımda herkes olabilir. Hepsini çok iyi tanımadığım için. Karşımdakinin önemi yok, ben koltuğa oturduğum takdirde karşımdakinin oy potansiyelinden korkmuyorum."

  14. "PERFORMANSIMI ÜSTÜN BULUYORUM"    "Ünlüler takımından karakter olarak en yakın Serhat abi. Serhat Akın&#8217;ı sadece bench'ten tanısam agresif, sert, çok sinirli asla konuşmam derdim fakat adaya geldiğim zaman Serhat abiyle inanılmaz ortak noktalarımız var. İkinci sırada Furkan, üçüncü sırada Adem abi ve dördüncü sırada İlhan abi var. Performans olarak Serhat abiyi kendimi yakın buluyorum. Güç kuvvet oyunlarında ise Adem&#8217;i yakın buluyorum. Bu narsistlik değil fakat genele vurduğumuzda ben performansımı karşı takımdaki erkeklerden daha üstün buluyorum."

    "PERFORMANSIMI ÜSTÜN BULUYORUM" "Ünlüler takımından karakter olarak en yakın Serhat abi. Serhat Akın’ı sadece bench'ten tanısam agresif, sert, çok sinirli asla konuşmam derdim fakat adaya geldiğim zaman Serhat abiyle inanılmaz ortak noktalarımız var. İkinci sırada Furkan, üçüncü sırada Adem abi ve dördüncü sırada İlhan abi var. Performans olarak Serhat abiyi kendimi yakın buluyorum. Güç kuvvet oyunlarında ise Adem’i yakın buluyorum. Bu narsistlik değil fakat genele vurduğumuzda ben performansımı karşı takımdaki erkeklerden daha üstün buluyorum."

  15. KIBRIS FİNALİ TAHMİNİ    --Ben, Volkan abi, Gökhan abi kadınlardan da Tuğçe. Karşı takımdan ise İlhan ile Sema&#8217;yı görüyorum. Annem giderken "Seni Kıbrıs'taki koltukta görüyorum karşında da bir kadın yarışmacı görüyorum" demişti.

    KIBRIS FİNALİ TAHMİNİ --Ben, Volkan abi, Gökhan abi kadınlardan da Tuğçe. Karşı takımdan ise İlhan ile Sema’yı görüyorum. Annem giderken "Seni Kıbrıs'taki koltukta görüyorum karşında da bir kadın yarışmacı görüyorum" demişti.

  16. BOYNUMDAKİ KOLYENİN HİKAYESİ---    (Ağlayarak) Benim kürek takımından bir arkadaşım vardı. Adı Muhammet onu motor kazasında kaybettim. Onun kolyesi o yüzden sonuna kadar takacağım. Tek anlamı bu yani ondan bana kalan tek şey.

    BOYNUMDAKİ KOLYENİN HİKAYESİ--- (Ağlayarak) Benim kürek takımından bir arkadaşım vardı. Adı Muhammet onu motor kazasında kaybettim. Onun kolyesi o yüzden sonuna kadar takacağım. Tek anlamı bu yani ondan bana kalan tek şey.

  17. EN ÇOK NELERİ ÖZLEDİ?---    "En çok özlem duyduğum tabiki de hayatını kaybeden kardeşim için özlem duyuyorum. Ondan sonra ailemin özlemini duyuyorum sonra kız arkadaşımın ve arkadaşlarımın özlemini duyuyorum. Tabiki aile deyince yemeklerde giriyor işin içine yemekleri özlüyorum. Kız arkadaşımın tatlılarını özlüyorum. Çok güzel tatlı yapar. Buraya gelmeden önce aileme ve kız arkadaşıma çok fazla 'seni seviyorum' demezdim. 'Seni seviyorum' demenin özlemini duyuyorum. Buradan döndükten sonra bol bol söyleyeceğim. Duygularımı hiç dile getirmezdim içime atardım artık yapmayacağım. Ablamla gezerken elini tutacağım çünkü hep tutmak isterdi ben tutmazdım artık tutacağım"

    EN ÇOK NELERİ ÖZLEDİ?--- "En çok özlem duyduğum tabiki de hayatını kaybeden kardeşim için özlem duyuyorum. Ondan sonra ailemin özlemini duyuyorum sonra kız arkadaşımın ve arkadaşlarımın özlemini duyuyorum. Tabiki aile deyince yemeklerde giriyor işin içine yemekleri özlüyorum. Kız arkadaşımın tatlılarını özlüyorum. Çok güzel tatlı yapar. Buraya gelmeden önce aileme ve kız arkadaşıma çok fazla 'seni seviyorum' demezdim. 'Seni seviyorum' demenin özlemini duyuyorum. Buradan döndükten sonra bol bol söyleyeceğim. Duygularımı hiç dile getirmezdim içime atardım artık yapmayacağım. Ablamla gezerken elini tutacağım çünkü hep tutmak isterdi ben tutmazdım artık tutacağım"