İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şeyma Subaşı Survivor'ın Asıl Şampiyonunu Açıkladı!

Şeyma Subaşı Survivor'ın asıl şampiyonunu açıkladı!

  1. 2017 Survivor birincisi belli oldu. Survivor 2017 şampiyonu canlı yayında yapılan SMS oylaması sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ortaya çıktı. Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında yaklaşık 3 saat süren SMS oylamasının galibi Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Survivor'ı kazanan yarışmacı ve Survivor 2017'nin birincisi ise Ogeday Girişken oldu.

    2017 Survivor birincisi belli oldu. Survivor 2017 şampiyonu canlı yayında yapılan SMS oylaması sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ortaya çıktı. Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında yaklaşık 3 saat süren SMS oylamasının galibi Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Survivor'ı kazanan yarışmacı ve Survivor 2017'nin birincisi ise Ogeday Girişken oldu.

  2. Kıbrıs’ta gerçekleşen finalde birinci olan kişi her ne kadar Ogeday olmuş olsa da Acun Ilıcalı’nın eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Şeyma Subaşı kendi finalistini başka biri olarak seçti.

    Kıbrıs’ta gerçekleşen finalde birinci olan kişi her ne kadar Ogeday olmuş olsa da Acun Ilıcalı’nın eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Şeyma Subaşı kendi finalistini başka biri olarak seçti.

  3. Acun’la birlikte çektirdiği fotoğrafı hesabından paylaşan Şeyma Subaşı bu kareye ‘Benim Şampiyonum’ notunu düşerek gerçek şampiyonu ilan etmiş oldu.

    Acun’la birlikte çektirdiği fotoğrafı hesabından paylaşan Şeyma Subaşı bu kareye ‘Benim Şampiyonum’ notunu düşerek gerçek şampiyonu ilan etmiş oldu.

  4. İşte Şeyma Subaşı'nın paylaştığı o fotoğraf

    İşte Şeyma Subaşı'nın paylaştığı o fotoğraf