İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Protein Zengini 5 Kahvaltı Önerisi

Protein zengini 5 kahvaltı önerisi

  1. Sabah kahvaltı yapıp evden çıkıyor ama saat daha öğleni bulmadan bir açlık bastırıyor ve etrafındakilere dünyayı dar etmeye başlıyor. Çoğu kişiye tanıdık gelen bu örnekteki başrol oyuncusu eğer sizseniz belli etmeden yazıyı okuyun. Sorun siparişi geç getirdiğine inandığınız garsonda değil, yeteri kadar protein içermeyen kahvaltı menünüzde olabilir.<p>Sebzeli ve peynirli pancake<p>    Yumurtanın tam bir tok tutma mucizesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Diyetisyenlerin ilk önerdiği besin kaynağı olan yumurtayı tavada yumuşak peynir ve taze yeşilliklerle güzelce pişirip afiyetle yerseniz gün içinde daha tok ve sakin hissedersiniz.

    Sabah kahvaltı yapıp evden çıkıyor ama saat daha öğleni bulmadan bir açlık bastırıyor ve etrafındakilere dünyayı dar etmeye başlıyor. Çoğu kişiye tanıdık gelen bu örnekteki başrol oyuncusu eğer sizseniz belli etmeden yazıyı okuyun. Sorun siparişi geç getirdiğine inandığınız garsonda değil, yeteri kadar protein içermeyen kahvaltı menünüzde olabilir.

    Sebzeli ve peynirli pancake

    Yumurtanın tam bir tok tutma mucizesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Diyetisyenlerin ilk önerdiği besin kaynağı olan yumurtayı tavada yumuşak peynir ve taze yeşilliklerle güzelce pişirip afiyetle yerseniz gün içinde daha tok ve sakin hissedersiniz.

  2. Sebzeli ve peynirli pancake  <p>  Yumurtanın tam bir tok tutma mucizesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Diyetisyenlerin ilk önerdiği besin kaynağı olan yumurtayı tavada yumuşak peynir ve taze yeşilliklerle güzelce pişirip afiyetle yerseniz gün içinde daha tok ve sakin hissedersiniz.    Protein zengini 5 kahvaltı önerisi

    Sebzeli ve peynirli pancake

    Yumurtanın tam bir tok tutma mucizesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Diyetisyenlerin ilk önerdiği besin kaynağı olan yumurtayı tavada yumuşak peynir ve taze yeşilliklerle güzelce pişirip afiyetle yerseniz gün içinde daha tok ve sakin hissedersiniz. Protein zengini 5 kahvaltı önerisi

  3. Tam buğday ekmeği ile yapılmış sandviç<p>    Sandviçler genelde ara geçişlerde ve anlık açlık krizlerini bastırmak için önerilir. Ne var ki tam buğday ekmeğinin doyurucu etkisini peynir, marul, domates ve füme hindi eti ile taçlandırdığınız bir sandviç daha büyük çaptaki sabah krizlerinizi ertelemekte fazlasıyla yardımcı olabilir.    Protein zengini 5 kahvaltı önerisi

    Tam buğday ekmeği ile yapılmış sandviç

    Sandviçler genelde ara geçişlerde ve anlık açlık krizlerini bastırmak için önerilir. Ne var ki tam buğday ekmeğinin doyurucu etkisini peynir, marul, domates ve füme hindi eti ile taçlandırdığınız bir sandviç daha büyük çaptaki sabah krizlerinizi ertelemekte fazlasıyla yardımcı olabilir. Protein zengini 5 kahvaltı önerisi

  4. Tahıllı gevrek ve süt<p>    Bir kâse gevreği süt ile karıştırarak hem hafif hem de doyurucu bir kahvaltı yapabilirsiniz. Sütteki protein ile tahıldaki liflerin kaynaşmasından ortaya çıkan tokluk hissi sizi gün boyu idare edecektir.

    Tahıllı gevrek ve süt

    Bir kâse gevreği süt ile karıştırarak hem hafif hem de doyurucu bir kahvaltı yapabilirsiniz. Sütteki protein ile tahıldaki liflerin kaynaşmasından ortaya çıkan tokluk hissi sizi gün boyu idare edecektir.

  5. Yulaf ezmesi  <p>  Süt ile karıştırabileceğiniz yulaf, size bol proteinin getireceği tokluk kapılarını sonuna kadar açacaktır. Bu kahvaltıdaki tek sorun lezzet bakımından biraz zayıf kalması olabilir. Çözümü de çok eğlenceli ve basit. Taze çilek, fındık ya da badem gibi eklemelerle fazla kilo almayı da engellemiş olacaksınız.

    Yulaf ezmesi

    Süt ile karıştırabileceğiniz yulaf, size bol proteinin getireceği tokluk kapılarını sonuna kadar açacaktır. Bu kahvaltıdaki tek sorun lezzet bakımından biraz zayıf kalması olabilir. Çözümü de çok eğlenceli ve basit. Taze çilek, fındık ya da badem gibi eklemelerle fazla kilo almayı da engellemiş olacaksınız.

  6. Taze meyveler ve yoğurt<p>    Piyasada birçok meyveli yoğurt seçeneği bizleri bekliyor ve fakat sağlık açısından ambalajlı ürünler şüphe uyandırmıyor değil. Mevsimi gelmiş taze meyveleri karıştırarak yapacağınız salatanın üzerine 1-2 kaşık ev yoğurdu koyarak hem protein açısından doyurucu bir kahvaltı yapmış, hem de gün içindeki enerjinizi yükseltmiş olursunuz.

    Taze meyveler ve yoğurt

    Piyasada birçok meyveli yoğurt seçeneği bizleri bekliyor ve fakat sağlık açısından ambalajlı ürünler şüphe uyandırmıyor değil. Mevsimi gelmiş taze meyveleri karıştırarak yapacağınız salatanın üzerine 1-2 kaşık ev yoğurdu koyarak hem protein açısından doyurucu bir kahvaltı yapmış, hem de gün içindeki enerjinizi yükseltmiş olursunuz.