Ünlü İsimlerin Dillere Destan 7 Kütüphanesi

Ünlü isimlerin dillere destan 7 kütüphanesi

  1. Servetlerini son model arabalara, San Marino'dan daha büyük araziye yayılan şatolara harcayanlara haberlerden aşinayız.  Ancak bazıları da sahip oldukları servetin tamamını ya da önemli bir bölümünü kitaplara harcıyor.<p>  Kimi iş dünyasının önemli bir ismi, kimi sanatçı, kimisi de yazar olan bu isimlerin sahip oldukları kütüphaneler, başta kitap-kahve kombinasyonu yapan bloggerlar olmak üzere birçoğumuzu kıskandıracak türden.  Ünlü isimlerin dillere destan 7 kütüphanesi

    Servetlerini son model arabalara, San Marino'dan daha büyük araziye yayılan şatolara harcayanlara haberlerden aşinayız. Ancak bazıları da sahip oldukları servetin tamamını ya da önemli bir bölümünü kitaplara harcıyor.

    Kimi iş dünyasının önemli bir ismi, kimi sanatçı, kimisi de yazar olan bu isimlerin sahip oldukları kütüphaneler, başta kitap-kahve kombinasyonu yapan bloggerlar olmak üzere birçoğumuzu kıskandıracak türden. Ünlü isimlerin dillere destan 7 kütüphanesi

  2. 1. Karşınızda Karl Lagerfeld  <p>  İlk sıraya moda dünyasının en önemli ismlerinden biri olan Karl Lagerfeld'i koyabiliriz. Dile kolay, binlerce kitaplık bir koleksiyondan bahsediyoruz.  "Karl, bunların hepsini okudun mu?" sorusuna verdiği cevabı bilemesek de böyle bir koleksiyona şapka çıkartıyoruz.

    1. Karşınızda Karl Lagerfeld

    İlk sıraya moda dünyasının en önemli ismlerinden biri olan Karl Lagerfeld'i koyabiliriz. Dile kolay, binlerce kitaplık bir koleksiyondan bahsediyoruz. "Karl, bunların hepsini okudun mu?" sorusuna verdiği cevabı bilemesek de böyle bir koleksiyona şapka çıkartıyoruz.

  3. 2. Star Wars'u bu kitaplara borçlu olabiliriz  <p>  Forbes'a göre 5.1 Milyar dolarlık servetin sahibi olan yapımcı ve yönetmen George Lucas da muhteşem bir kitaplığa sahip isimler arasında yer alıyor.  Tabii buna kitaplık demek oldukça mütavazi bir tercih. Zira Lucas'ın kütüphanesi birçok üniversieye taş çıkartır.

    2. Star Wars'u bu kitaplara borçlu olabiliriz

    Forbes'a göre 5.1 Milyar dolarlık servetin sahibi olan yapımcı ve yönetmen George Lucas da muhteşem bir kitaplığa sahip isimler arasında yer alıyor. Tabii buna kitaplık demek oldukça mütavazi bir tercih. Zira Lucas'ın kütüphanesi birçok üniversieye taş çıkartır.

  4. 3. Walker iftiharla sunar  <p>  Gelelim Jay Walker'a. Ünlü girişimcinin sahip olduğu kitaplığın dekorasyonu ve içerisindeki bilim kurgu kitapları insanı imrendirecek seviyede.

    3. Walker iftiharla sunar

    Gelelim Jay Walker'a. Ünlü girişimcinin sahip olduğu kitaplığın dekorasyonu ve içerisindeki bilim kurgu kitapları insanı imrendirecek seviyede.

  5. 4. Ustaya saygı kuşağında Umberto Eco var  <p>  Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden çağın büyük entelektüeli Umberto Eco'yu bu listeye eklemezsek ayıp etmiş oluruz.  Sadece kitaplıklardan oluşan devasa bir evde ömrünü geçiren Umberto Eco'nun, o kitapların tamamına elinin değdiğini rahatlıkla söylemek mümkün.

    4. Ustaya saygı kuşağında Umberto Eco var

    Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden çağın büyük entelektüeli Umberto Eco'yu bu listeye eklemezsek ayıp etmiş oluruz. Sadece kitaplıklardan oluşan devasa bir evde ömrünü geçiren Umberto Eco'nun, o kitapların tamamına elinin değdiğini rahatlıkla söylemek mümkün.

  6. 5. Hem müze hem kütüphane  <p>  Sırada uluslararası bankacılığın önemli bir ismi var. J.P. Morgan. Herhalde fotoğraf başlı başına ekstra bir açıklamaya gerek bırakmayacak kadar çok şeyi anlatmaya yetiyor.  Ne diyelim, rüya gibi...

    5. Hem müze hem kütüphane

    Sırada uluslararası bankacılığın önemli bir ismi var. J.P. Morgan. Herhalde fotoğraf başlı başına ekstra bir açıklamaya gerek bırakmayacak kadar çok şeyi anlatmaya yetiyor. Ne diyelim, rüya gibi...

  7. 6. Rod Stewart'ın ilham kaynağı  <p>  Listeye ekleyebileceğimiz bir diğer isim müzisyen Rod Stewart. Dürüst olmak gerekirse hızlı yaşamı ve çapkınlarıyla ünlü bir müzisyenin kitaplığı şaşırtıcı bir büyüklükte.<p>  Kim bilir belki de Rod Stewart geçmiş aşklarını şöhreti kadar entelektüel birikimiyle de cezbetmiştir.

    6. Rod Stewart'ın ilham kaynağı

    Listeye ekleyebileceğimiz bir diğer isim müzisyen Rod Stewart. Dürüst olmak gerekirse hızlı yaşamı ve çapkınlarıyla ünlü bir müzisyenin kitaplığı şaşırtıcı bir büyüklükte.

    Kim bilir belki de Rod Stewart geçmiş aşklarını şöhreti kadar entelektüel birikimiyle de cezbetmiştir.

  8. 7. Ev değil kale  <p>  Hearst'ün sahibi William Randolph Hearst'in yaşadığı kaledeki -evet bildiğimiz kale- kitaplığı insanda müzede geziyormuş hissi uyandırıyor.   Bu kalede yedi binden fazla kitabın olduğunu da belirtmiş olalım.

    7. Ev değil kale

    Hearst'ün sahibi William Randolph Hearst'in yaşadığı kaledeki -evet bildiğimiz kale- kitaplığı insanda müzede geziyormuş hissi uyandırıyor. Bu kalede yedi binden fazla kitabın olduğunu da belirtmiş olalım.