Anne Babalar Dikkat! Stres Çarkı Yüzünde Patladı!

Günümüzün popüler oyuncaklarından biri olan stres çarkı çocuğun yüzünde patladı!

  1. Şimdilerde çok fazla popüler olan ve özelliklede çocuklar tarafından sıkça kullanılan stres çarkının asıl yapılış amacı, dikkat eksikliği ve otizm sorunu olan çocuklarda kullanılmasıydı.  <p>   Sonradan her yaş grubundan kullanılan stres çarkları insanlarda adeta bağımlılık etkisi yarattı.

    Şimdilerde çok fazla popüler olan ve özelliklede çocuklar tarafından sıkça kullanılan stres çarkının asıl yapılış amacı, dikkat eksikliği ve otizm sorunu olan çocuklarda kullanılmasıydı.

    Sonradan her yaş grubundan kullanılan stres çarkları insanlarda adeta bağımlılık etkisi yarattı.

  2. Amerika&#8217;da yaşayan John Harris isimli bir baba stres çarkıyla oynayan oğlu Ian&#8217;ın yaşadığı talihsiz olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Stres çarkını daha hızlı çevirmek için düzenek kuran Lan, çarka hava püskürterek oyun oynuyordu.  <p>  Bir süre sonra, oyuncakta aniden patladı ve stres çarkının parçaları Lan'a isabet etti.

    Amerika’da yaşayan John Harris isimli bir baba stres çarkıyla oynayan oğlu Ian’ın yaşadığı talihsiz olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Stres çarkını daha hızlı çevirmek için düzenek kuran Lan, çarka hava püskürterek oyun oynuyordu.

    Bir süre sonra, oyuncakta aniden patladı ve stres çarkının parçaları Lan'a isabet etti.

  3. Yaşadıkları acı olay sonunda hastaneye kaldırılan Lan&#8217;ın ağzının dışına 27, iç kısmına ise 30 dikiş atıldı.

    Yaşadıkları acı olay sonunda hastaneye kaldırılan Lan’ın ağzının dışına 27, iç kısmına ise 30 dikiş atıldı.

  4. Sosyal meyda hesabından ebeveynleri uyaran Harris,  basınçlı hava barındıran stres çarkalarının kötü sonuçlara neden olabileceğini söyledi.

    Sosyal meyda hesabından ebeveynleri uyaran Harris, basınçlı hava barındıran stres çarkalarının kötü sonuçlara neden olabileceğini söyledi.