Evlenen Ve Nişanlanan Ünlüler...

Alişan ve Eda Erol nişanlandı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen evlendi!

  1. Alişan ve Eda Erol, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.

    Alişan ve Eda Erol, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.

  2. Ünlü şarkıcı Alişan, Eda Erol ile nişanlandı.

    Ünlü şarkıcı Alişan, Eda Erol ile nişanlandı.

  3. Bir süre önce ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşamaya başlayan Alişan, geçtiğimiz günlerde ailelerini tanıştırmıştı.

    Bir süre önce ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşamaya başlayan Alişan, geçtiğimiz günlerde ailelerini tanıştırmıştı.

  4. Alişan ve Eda Erol, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar. Aile arasında yapıldığı gözlenen nişanda çiftin yüzükleri takıldı.

    Alişan ve Eda Erol, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar. Aile arasında yapıldığı gözlenen nişanda çiftin yüzükleri takıldı.

  5. Alişan'ın yakın dostu Çağla Şıkel, "Can yoldaşım benim dostum, arkadaşım, kardeşim, partnerim, gudum bir ömür dünyalar güzeli Eda'mızla mutlu olmanı yürekten diliyorum... Seni değil artık sizi çok seviyorum diyeceğim. Çünki siz artık birsiniz. Hep mutlu olun ve hep bugünkü gibi bakın birbirinize..." derken,

    Alişan'ın yakın dostu Çağla Şıkel, "Can yoldaşım benim dostum, arkadaşım, kardeşim, partnerim, gudum bir ömür dünyalar güzeli Eda'mızla mutlu olmanı yürekten diliyorum... Seni değil artık sizi çok seviyorum diyeceğim. Çünki siz artık birsiniz. Hep mutlu olun ve hep bugünkü gibi bakın birbirinize..." derken,

  6. Ece Erken de "Bizimkinin nişanı. Mutluluklar." dedi. Çift, aileleri ile ve yakın dostları Ece Erken ve Çağla Şıkel ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

    Ece Erken de "Bizimkinin nişanı. Mutluluklar." dedi. Çift, aileleri ile ve yakın dostları Ece Erken ve Çağla Şıkel ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

  7. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılacak düğün ile dünya evine girdiler.

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılacak düğün ile dünya evine girdiler.

  8. Birçok ünlünün katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

    Birçok ünlünün katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

  9. ÜNLÜLER AKIN ETTİ  <p>    Puhu TV'nin popüler dizesi Fi'de Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya ve oyuncu sevgilisi Kerem Bursin; Evcen- Özçivit çiftinin düğününe katıldı.

    ÜNLÜLER AKIN ETTİ

    Puhu TV'nin popüler dizesi Fi'de Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya ve oyuncu sevgilisi Kerem Bursin; Evcen- Özçivit çiftinin düğününe katıldı.

  10. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti de, ünlü oyuncuları düğünlerinde yalnız bırakmadı.

    Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti de, ünlü oyuncuları düğünlerinde yalnız bırakmadı.

  11. İşte yılın düğününden kareler...

    İşte yılın düğününden kareler...