En Tehlikeli 8 Selfie

Bugüne kadar çekilmiş en tehlikeli 8 selfie

  1. 1) Buna &ldquo;Ne gerek vardı acaba?&rdquo; mı desek, &quot;B&uuml;y&uuml;k cesaret&quot; deyip ttakdir mi etsek bilemedik ama tehlikeli olduğu kesin!<p>  Brezilya&#8217;daki 38 metrelik İsa Heykeli&#8217;nin en yüksek noktasına, tam tepesine çıktığına göre hiçbir şeyden korkusu yokmuş diye düşünüyoruz.  <p>  Kuvvetli güneşe ve çok yüksek bir noktada olmaya aldırmayıp olası bir dengesizlikte düşebileceği ihtimalini kafasından silmiş.    Şimdi soralım, hava atabilmek için hayatı riske atmaya gerek var mı?

    1) Buna “Ne gerek vardı acaba?” mı desek, "Büyük cesaret" deyip ttakdir mi etsek bilemedik ama tehlikeli olduğu kesin!

    Brezilya’daki 38 metrelik İsa Heykeli’nin en yüksek noktasına, tam tepesine çıktığına göre hiçbir şeyden korkusu yokmuş diye düşünüyoruz.

    Kuvvetli güneşe ve çok yüksek bir noktada olmaya aldırmayıp olası bir dengesizlikte düşebileceği ihtimalini kafasından silmiş. Şimdi soralım, hava atabilmek için hayatı riske atmaya gerek var mı?

  2. 2) 1825 metre uzunluğundaki Brooklyn Köprüsü&#8217;nün en tehlikeli, &#8220;Düştü düşecek!&#8221; dedirten yerinde duran bir genç çocuğun fotoğrafı...<p>Manzaranın şahane olduğu kesin, fotoğraf da çok güzel ama madem bu riske girip öyle zor bir yerde durup selfie çubuğunu havalara tuttun, bir de dönüp kameraya baksaymışsın keşke.  <p>  Herhalde &#8220;Bakmıyormuşum gibi çek&#8221; akımına uymak istemiş olacak ki bu da böyle bir fotoğraf olmuş.

    2) 1825 metre uzunluğundaki Brooklyn Köprüsü’nün en tehlikeli, “Düştü düşecek!” dedirten yerinde duran bir genç çocuğun fotoğrafı...

    Manzaranın şahane olduğu kesin, fotoğraf da çok güzel ama madem bu riske girip öyle zor bir yerde durup selfie çubuğunu havalara tuttun, bir de dönüp kameraya baksaymışsın keşke.

    Herhalde “Bakmıyormuşum gibi çek” akımına uymak istemiş olacak ki bu da böyle bir fotoğraf olmuş.

  3. 3) Bugüne kadar aslanların, kaplanların arka planda olduğu ya da işte bir nevi yakınlarında olduğu selfieler gördük.

    3) Bugüne kadar aslanların, kaplanların arka planda olduğu ya da işte bir nevi yakınlarında olduğu selfieler gördük.

  4. 4) Şu an hepimiz "Bu photoshop olsun n&#8217;olur" diye umuyoruz değil mi?<p>Bu fotoğraf photoshop değil, kurmaca değil, tam anlamıyla gerçek.

    4) Şu an hepimiz "Bu photoshop olsun n’olur" diye umuyoruz değil mi?

    Bu fotoğraf photoshop değil, kurmaca değil, tam anlamıyla gerçek.

  5. 5) Selfie yapan kadının yükseklik korkusuyla yakından uzaktan alakası olmadığı belli.<p>En ufak bir harekette caddeye düşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu hiç göz önünde bulundurmamış.  <p>  Tamam 10 cm&#8217;lik çıkıntıya oturmayı başardı ve selfie çekmeye karar verdi diyelim, ayaklarını ve ellerini gererek poz vermesi neden?  <p>  Dengeyi çok çabuk kaybetsin diye mi?    Bu fotoğrafları gördükten sonra bu insanlardaki şansın birazı bizde de olsa demeden edemiyoruz.

    5) Selfie yapan kadının yükseklik korkusuyla yakından uzaktan alakası olmadığı belli.

    En ufak bir harekette caddeye düşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu hiç göz önünde bulundurmamış.

    Tamam 10 cm’lik çıkıntıya oturmayı başardı ve selfie çekmeye karar verdi diyelim, ayaklarını ve ellerini gererek poz vermesi neden?

    Dengeyi çok çabuk kaybetsin diye mi? Bu fotoğrafları gördükten sonra bu insanlardaki şansın birazı bizde de olsa demeden edemiyoruz.

  6. 6) Bir düşünelim... Arkanızda bildiğiniz hani bu en vahşi hayvanlar sıralamasında en başta gelen bozayı var ne yapardınız?

    6) Bir düşünelim... Arkanızda bildiğiniz hani bu en vahşi hayvanlar sıralamasında en başta gelen bozayı var ne yapardınız?

  7. 7) Bu fotoğrafın kim tarafından veya nasıl çekildiği merak konusu.<p>Tek belli olan şey ise Londra&#8217;daki Thames Nehri&#8217;nin güneyinde kalan Okso Kulesi&#8217;nin metrelerce üstünde çekildiği...    Ne olursa olsun, nasıl çekilmiş bir selfie olursa olsun, o kadar yüksekteyken ve hazır heyecanı geride bırakmışken (!) manzaranın tadını çıkarmak yerine, iyice tehlikeye girip selfie çekmek neden?

    7) Bu fotoğrafın kim tarafından veya nasıl çekildiği merak konusu.

    Tek belli olan şey ise Londra’daki Thames Nehri’nin güneyinde kalan Okso Kulesi’nin metrelerce üstünde çekildiği... Ne olursa olsun, nasıl çekilmiş bir selfie olursa olsun, o kadar yüksekteyken ve hazır heyecanı geride bırakmışken (!) manzaranın tadını çıkarmak yerine, iyice tehlikeye girip selfie çekmek neden?