Beyaz Renkli İphone 8 Ortaya Çıktı

Beyaz renkli iPhone 8 konsepti ortaya çıktı

  1. iPhone 8’in çıkış tarihi yaklaştıkça yeni tasarımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce hep siyah renk gövdeyle karşımıza çıkan iPhone 8, bu kez beyaz renkli kasayla boy gösterdi.

    iPhone 8’in çıkış tarihi yaklaştıkça yeni tasarımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce hep siyah renk gövdeyle karşımıza çıkan iPhone 8, bu kez beyaz renkli kasayla boy gösterdi.

  2. iPhone 8'in tasarımına veya teknik özellikleriyle ilgili her gün yeni bir bilgi geliyor. Daha önce KGI analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2017 model iPhone 8 cihazında ekrana gömülü parmak izi özelliğinin yer almadığını ancak, bugüne kadar görülmüş en yüksek ekran gövde oranına sahip olacaklarını belirtmişti. Şimdiyse iPhone 8'in beyaz renkli bir konsepti ortaya çıktı.

    iPhone 8'in tasarımına veya teknik özellikleriyle ilgili her gün yeni bir bilgi geliyor. Daha önce KGI analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2017 model iPhone 8 cihazında ekrana gömülü parmak izi özelliğinin yer almadığını ancak, bugüne kadar görülmüş en yüksek ekran gövde oranına sahip olacaklarını belirtmişti. Şimdiyse iPhone 8'in beyaz renkli bir konsepti ortaya çıktı.

  3. Daha önceki konsept çalışmalarda hep siyah renk gövdeyle karşımıza çıkan iPhone 8, bu kez beyaz renkte. Cihazın bu zamana kadar siyah renkte ortaya çıkmasının sebebi ise OLED panelle siyah tasarımın bütünlük sağlayabileceğinin düşünülmesi.

    Daha önceki konsept çalışmalarda hep siyah renk gövdeyle karşımıza çıkan iPhone 8, bu kez beyaz renkte. Cihazın bu zamana kadar siyah renkte ortaya çıkmasının sebebi ise OLED panelle siyah tasarımın bütünlük sağlayabileceğinin düşünülmesi.

  4. Tasarımcı Martin Hajek tarafından hazırlanan konseptin arka kısmında diğer tasarımlarda da olduğu gibi dikey olarak yerleştirilmiş çift arka kamera yer alıyor. Ön kısmında ise herhangi bir tuş yok. Fotoğraflarda telefonun arkasının cam, çerçevelerinin ise paslanmaz çelikten üretildiği de dikkat çekiyor.

    Tasarımcı Martin Hajek tarafından hazırlanan konseptin arka kısmında diğer tasarımlarda da olduğu gibi dikey olarak yerleştirilmiş çift arka kamera yer alıyor. Ön kısmında ise herhangi bir tuş yok. Fotoğraflarda telefonun arkasının cam, çerçevelerinin ise paslanmaz çelikten üretildiği de dikkat çekiyor.

  5. Apple'ın iPhone 8, iPhone 7s ve 7s Plus’ı ’ın sonbaharda, muhtemelen ed Eylül ayında tanıtması bekleniyor.

    Apple'ın iPhone 8, iPhone 7s ve 7s Plus’ı ’ın sonbaharda, muhtemelen ed Eylül ayında tanıtması bekleniyor.