Diyabetin Çaresi Bu Dövmede Mi?

Diyabetin çaresi bu dövmede!

  1. MIT ve Harvard tarafından ortaklaşa kurulan ekip, şeker hastalarına müjde olacak bir çalışmaya imza attılar.  Bu çalışmalarında ise herhangi, ilaç ve hap kullanmaya gerek kalmıyor. Başlattıkları çalışma dövme üzerinden yürütülüyor.

    MIT ve Harvard tarafından ortaklaşa kurulan ekip, şeker hastalarına müjde olacak bir çalışmaya imza attılar. Bu çalışmalarında ise herhangi, ilaç ve hap kullanmaya gerek kalmıyor. Başlattıkları çalışma dövme üzerinden yürütülüyor.

  2. Şeker hastalarına yapılan dövme hastalığın yükselip düşme derecesine göre renk değiştiriyor.  Bu şekilde şeker hastalığının ölümcül bir hastalık olarak ortadan kaldırmayı hedefliyorlar.

    Şeker hastalarına yapılan dövme hastalığın yükselip düşme derecesine göre renk değiştiriyor. Bu şekilde şeker hastalığının ölümcül bir hastalık olarak ortadan kaldırmayı hedefliyorlar.

  3. Dr. Lars Krutak farklı coğrafyalara gerçekleştirmiş olduğu seyahatlerinde belirli hastalıkları hafifletmek için uygulanan bazı kabile dövmelerini keşfetti.

    Dr. Lars Krutak farklı coğrafyalara gerçekleştirmiş olduğu seyahatlerinde belirli hastalıkları hafifletmek için uygulanan bazı kabile dövmelerini keşfetti.

  4. Yıllar boyunca pek çok bilim adamı, tıbbi problemleri izlemek için bir yöntem olarak insan vücudunu dokunmatik ekrana nasıl çevireceğini düşündü, ancak bugüne kadar kimse bu mütevazi dövmenin çözüm sağlayabileceğini düşünmemişti.

    Yıllar boyunca pek çok bilim adamı, tıbbi problemleri izlemek için bir yöntem olarak insan vücudunu dokunmatik ekrana nasıl çevireceğini düşündü, ancak bugüne kadar kimse bu mütevazi dövmenin çözüm sağlayabileceğini düşünmemişti.

  5. Dünyanın en büyük üniversitelerinden MIT(Massachusetts Teknoloji Enstitüsü) ile Harvard’tan bir grup öğrencinin ortak çalışması sonucu oldukça yararlı bir dövme yapıldı.

    Dünyanın en büyük üniversitelerinden MIT(Massachusetts Teknoloji Enstitüsü) ile Harvard’tan bir grup öğrencinin ortak çalışması sonucu oldukça yararlı bir dövme yapıldı.

  6. Bu çalışma, kan şekeri seviyelerine tepki olarak renk değiştirme yeteneğine sahip dünyanın ilk hassas dövmesini ortaya çıkardı.

    Bu çalışma, kan şekeri seviyelerine tepki olarak renk değiştirme yeteneğine sahip dünyanın ilk hassas dövmesini ortaya çıkardı.

  7. MIT’nin araştırmacıları Katia Vega, Xin Liu, Viirj Kan, Nick Barry ve Harvard’ın Tıp Fakültesi araştırmacıları Nan Jiang ve Türk bilim insanı Ali Yetişen’den oluşan ekip şeker hastalığı için büyük bir başarıya imza atıyor.

    MIT’nin araştırmacıları Katia Vega, Xin Liu, Viirj Kan, Nick Barry ve Harvard’ın Tıp Fakültesi araştırmacıları Nan Jiang ve Türk bilim insanı Ali Yetişen’den oluşan ekip şeker hastalığı için büyük bir başarıya imza atıyor.

  8. Dermal Abyss ismine sahip proje, sağlık durumuna göre değişen renkler sayesinde şeker hastalığının kontrolünü sağlayacak. Böylece şeker yükselmesinde gerekli önlemler alınarak, ölümle sonuçlanmasını engellemiş olacaklar

    Dermal Abyss ismine sahip proje, sağlık durumuna göre değişen renkler sayesinde şeker hastalığının kontrolünü sağlayacak. Böylece şeker yükselmesinde gerekli önlemler alınarak, ölümle sonuçlanmasını engellemiş olacaklar