İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

50 Saniyede Tamamen Tükendi

Ne iPhone ne de Samsung! 50 saniyede tamamen tükendi

  1. OnePlus 5, piyasaya çıkışının üzerinden sadece birkaç gün geçmişken, önemli bir başarıya imza attı; satışa çıkmasıyla 50 saniyede tükendi. Peki Çinlilerin geliştirdiği bu telefonun özellikleri nasıl?

    OnePlus 5, piyasaya çıkışının üzerinden sadece birkaç gün geçmişken, önemli bir başarıya imza attı; satışa çıkmasıyla 50 saniyede tükendi. Peki Çinlilerin geliştirdiği bu telefonun özellikleri nasıl?

  2. OnePlus 5 özellikleri ile ilgili en dikkat çekici husus, cihazın Snapdragon 835 yonga setini kullanıyor olması. Bilindiği üzere bu yonga seti şu an piyasadaki en güçlü yonga seti olarak lanse ediliyor. 8 çekirdekli bir işlemci yapısına sahip olan yonga setinin içerisinde 4x2.5GHz Kyro ve 4x1.9GHz Kryo çekirdekleri bulunuyor.

    OnePlus 5 özellikleri ile ilgili en dikkat çekici husus, cihazın Snapdragon 835 yonga setini kullanıyor olması. Bilindiği üzere bu yonga seti şu an piyasadaki en güçlü yonga seti olarak lanse ediliyor. 8 çekirdekli bir işlemci yapısına sahip olan yonga setinin içerisinde 4x2.5GHz Kyro ve 4x1.9GHz Kryo çekirdekleri bulunuyor.

  3. 8 çekirdekli CPU mimarisine GPU tarafında Adreno 540 eşlik ediyor. Adreno 540, oyun performansı bakımından sınıfın en iyi GPU’su olarak gösteriliyor.

    8 çekirdekli CPU mimarisine GPU tarafında Adreno 540 eşlik ediyor. Adreno 540, oyun performansı bakımından sınıfın en iyi GPU’su olarak gösteriliyor.

  4. Kısacası, OnePlus 5, yonga seti ve performans açısından kullanıcılarını üzmeyecek bir telefon. Üstelik bu yonga setinin, güç tasarrufu açısından da selefi modellere göre daha üstün olduğunu da belirtelim.

    Kısacası, OnePlus 5, yonga seti ve performans açısından kullanıcılarını üzmeyecek bir telefon. Üstelik bu yonga setinin, güç tasarrufu açısından da selefi modellere göre daha üstün olduğunu da belirtelim.

  5. Çin’de genel olarak 6GB RAM kullanan telefonlar fazla olduğu için, OnePlus 5’te de min. 6GB RAM tercih edilmiş durumda. Zira geçtiğimiz sene satışa sunulan OnePlus 3T’de de 6GB RAM tercihlenmişti.

    Çin’de genel olarak 6GB RAM kullanan telefonlar fazla olduğu için, OnePlus 5’te de min. 6GB RAM tercih edilmiş durumda. Zira geçtiğimiz sene satışa sunulan OnePlus 3T’de de 6GB RAM tercihlenmişti.

  6. Fakat bu RAM miktarı benim için yeterli değil derseniz, OnePlus 5’in 8GB RAM’li versiyonu da mevcut. 128GB dahili depolama alanı bulunuyor.

    Fakat bu RAM miktarı benim için yeterli değil derseniz, OnePlus 5’in 8GB RAM’li versiyonu da mevcut. 128GB dahili depolama alanı bulunuyor.

  7. Aslında bu dahili depolama alanları son derece kullanışlı diyebiliriz. Fakat telefonda microSD kart desteğinin bulunmaması, fotoğraf çekilmeyi fazla sevenler için biraz sorun yaratabilir.

    Aslında bu dahili depolama alanları son derece kullanışlı diyebiliriz. Fakat telefonda microSD kart desteğinin bulunmaması, fotoğraf çekilmeyi fazla sevenler için biraz sorun yaratabilir.

  8. Çin'in önde gelen teknoloji markalarından Xiaomi'nin ürettiği Mi Note 2 model telefonu da satışa çıktı ve 1 dakika bile geçmeden tükendi.

    Çin'in önde gelen teknoloji markalarından Xiaomi'nin ürettiği Mi Note 2 model telefonu da satışa çıktı ve 1 dakika bile geçmeden tükendi.

  9. Her ne kadar ürünün Çin dışına çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmese de, internet üzerinden çeşitli alışveriş siteleri şimdiden Mi Note 2 ve Mi Mix'in 'global' sürümleri için ön sipariş almaya başladılar.

    Her ne kadar ürünün Çin dışına çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmese de, internet üzerinden çeşitli alışveriş siteleri şimdiden Mi Note 2 ve Mi Mix'in 'global' sürümleri için ön sipariş almaya başladılar.

  10. Peki Çin'de 515 dolar fiyat etiketiyle satılan Mi Note 2 hangi teknik özelliklere sahip?

    Peki Çin'de 515 dolar fiyat etiketiyle satılan Mi Note 2 hangi teknik özelliklere sahip?

  11. Mi Note 2'de 6 GB RAM, Snapdragon 821 işlemci, 128 GB hafıza alanı ve global LTE bulunuyor.

    Mi Note 2'de 6 GB RAM, Snapdragon 821 işlemci, 128 GB hafıza alanı ve global LTE bulunuyor.

  12. Şirketin bir diğer telefon modeli Mi Mix ise 4 GB RAM - 128 GB hafıza ve 6 GB RAM - 256 GB hafıza seçenekleriyle satılacak.

    Şirketin bir diğer telefon modeli Mi Mix ise 4 GB RAM - 128 GB hafıza ve 6 GB RAM - 256 GB hafıza seçenekleriyle satılacak.