Sıcaklarda Bu İçeceklerle Ferahlayın

Sıcaklarda detoks içeceklerle ferahlayın

  1. Çilek, cildi besler ve yaşlanmayı geciktirir. Çilekli detoks içeceğinizi hazırlamak için, birkaç çileği ortadan ikiye bölerek su dolu sürahiye limon dilimleriyle birlikte atın. Buzdolabında birkaç saat beklettiğiniz karışımı soğuk içebilirsiniz.

    Çilek, cildi besler ve yaşlanmayı geciktirir. Çilekli detoks içeceğinizi hazırlamak için, birkaç çileği ortadan ikiye bölerek su dolu sürahiye limon dilimleriyle birlikte atın. Buzdolabında birkaç saat beklettiğiniz karışımı soğuk içebilirsiniz.

  2. Yaz aylarının favori meyvelerinden olan karpuzları birkaç dilim keserek içi buz dolu bir suya atın. Üzerine biraz nane ekleyerek yarım saat sonra karışımı içebilirsiniz.

    Yaz aylarının favori meyvelerinden olan karpuzları birkaç dilim keserek içi buz dolu bir suya atın. Üzerine biraz nane ekleyerek yarım saat sonra karışımı içebilirsiniz.

  3. Yazın olmazsa olmaz meyvelerinden biri de kavun. Çilek ve kavun dilimlerini küçük parçalar halinde doğrayarak su dolu sürahiye atın ve içerisine biraz tarçın çubuğu koyun. Buzdolabında bekleteceğiniz karışım yaz günlerinde damak tadınızda hoş bir lezzet bırakacak.

    Yazın olmazsa olmaz meyvelerinden biri de kavun. Çilek ve kavun dilimlerini küçük parçalar halinde doğrayarak su dolu sürahiye atın ve içerisine biraz tarçın çubuğu koyun. Buzdolabında bekleteceğiniz karışım yaz günlerinde damak tadınızda hoş bir lezzet bırakacak.

  4. Ferahlatıcı bir detoks içeceği için doğradığınız salatalıkları birkaç dilim limonla birlikte soğuk suyun içine atın. Karışımı iki saat buzdolabında bekletin. Dilerseniz karışıma nane de ekleyebilirsiniz.

    Ferahlatıcı bir detoks içeceği için doğradığınız salatalıkları birkaç dilim limonla birlikte soğuk suyun içine atın. Karışımı iki saat buzdolabında bekletin. Dilerseniz karışıma nane de ekleyebilirsiniz.

  5. Şeftali dilimlerini ince ince doğrayarak buzlu su içerisine atın. Tarçın çubuklarını da tat vermesi ve tokluk hissi için detoks suyunuza ilave edebilirsiniz. Karışımı buzdolabında bir saat bekletin.

    Şeftali dilimlerini ince ince doğrayarak buzlu su içerisine atın. Tarçın çubuklarını da tat vermesi ve tokluk hissi için detoks suyunuza ilave edebilirsiniz. Karışımı buzdolabında bir saat bekletin.