Android'in Mimarı Sözünü Tutamadı

Android'in mimarı Andy Rubin sözünü tutamadı

  1. 2003 yılında kurduğu Android isimli şirket bünyesinde bugün pek çok telefonda kullanılan işletim sistemini yaratan ve Android'i 2005'te Google'a satan Andy Rubin'in tasarladığı Essential için verdiği sözü tutamadı.Android işletim sistemini kuran Andy Rubin’in yeni şirketi Essential Products'ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni telefondan kötü haber geldi.

    2003 yılında kurduğu Android isimli şirket bünyesinde bugün pek çok telefonda kullanılan işletim sistemini yaratan ve Android'i 2005'te Google'a satan Andy Rubin'in tasarladığı Essential için verdiği sözü tutamadı.Android işletim sistemini kuran Andy Rubin’in yeni şirketi Essential Products'ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni telefondan kötü haber geldi.

  2. Andy Rubin'in tanıtmış olduğu Essential Phone'un normal şartlarda kullanıcıların ellerine ulaşmış olması gerekliydi, fakat telefon halen nakliyat problemleri yaşamaya devam ediyor.

    Andy Rubin'in tanıtmış olduğu Essential Phone'un normal şartlarda kullanıcıların ellerine ulaşmış olması gerekliydi, fakat telefon halen nakliyat problemleri yaşamaya devam ediyor.

  3. Rubin geçtiiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında cihazı ön sipariş ile satın almış olan kullanıcıların telefonu tam 30 gün sonra teslim alacağını açıklamıştı.

    Rubin geçtiiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında cihazı ön sipariş ile satın almış olan kullanıcıların telefonu tam 30 gün sonra teslim alacağını açıklamıştı.

  4. Şu anda 33'üncü güne gelmiş olmamıza rağmen telefonu ön sipariş ile satın alanlar ne yazık ki bu telefonu halen sahip olamadı.

    Şu anda 33'üncü güne gelmiş olmamıza rağmen telefonu ön sipariş ile satın alanlar ne yazık ki bu telefonu halen sahip olamadı.

  5. Peki Essential'ın özellikleri neler? İşte telefonun kullanıcılarına sunduğu özellikler

    Peki Essential'ın özellikleri neler? İşte telefonun kullanıcılarına sunduğu özellikler

  6. Andy Rubin’in imzasını taşıyan 'Essential' isimli model çoğu Android telefonda kullanılan Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 835 işlemcisine ev sahipliği yapıyor.

    Andy Rubin’in imzasını taşıyan 'Essential' isimli model çoğu Android telefonda kullanılan Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 835 işlemcisine ev sahipliği yapıyor.

  7. 4 GB RAM'e sahip olan Essential, kullanıcılara 128 GB hafıza sunuyor. titanyum ve seramik malzemelerinden üretilen bir gövdeye sahip olan Essential'ın düşme ve darbelere karşı oldukça dayanıklı olduğu belirtiliyor.

    4 GB RAM'e sahip olan Essential, kullanıcılara 128 GB hafıza sunuyor. titanyum ve seramik malzemelerinden üretilen bir gövdeye sahip olan Essential'ın düşme ve darbelere karşı oldukça dayanıklı olduğu belirtiliyor.

  8. ESSENTİAL'IN KAMERA ÖZELLİKLERİ NELER?  <p>    Essential'ın en dikkat çeken özelliği ise çift arka kamerası. İkinci kamerada düşük ışıkta kullanıcılara kolaylık sağlayan 13 MP'lik monokrom sensör bulunuyor. 13 MP'lik çift arka kameraya 8 MP ön kamera eşlik ediyor.

    ESSENTİAL'IN KAMERA ÖZELLİKLERİ NELER?

    Essential'ın en dikkat çeken özelliği ise çift arka kamerası. İkinci kamerada düşük ışıkta kullanıcılara kolaylık sağlayan 13 MP'lik monokrom sensör bulunuyor. 13 MP'lik çift arka kameraya 8 MP ön kamera eşlik ediyor.

  9. ESSENTİAL'IN PİL ÖZELLİKLERİ NELER?  <p>      Hızlı şarj özelliğine sahip olan ve 3 bin 40 mAh&#8216;lık pille birlikte gelen Essential, dört farklı renk seçeneğine sahip.

    ESSENTİAL'IN PİL ÖZELLİKLERİ NELER?

    Hızlı şarj özelliğine sahip olan ve 3 bin 40 mAh‘lık pille birlikte gelen Essential, dört farklı renk seçeneğine sahip.

  10. ESSENTİAL'IN FİYATI NE KADAR?  <p>      Henüz satışa sürüleceği tarih bilinmeyen modelin ABD satış fiyatı 699 dolar.

    ESSENTİAL'IN FİYATI NE KADAR?

    Henüz satışa sürüleceği tarih bilinmeyen modelin ABD satış fiyatı 699 dolar.

  11. Essential'ın 360 derecelik kamerayla birlikte gelen modelinin fiyatı ise 749 dolar.

    Essential'ın 360 derecelik kamerayla birlikte gelen modelinin fiyatı ise 749 dolar.

  12. ANDY RUBİN KİMDİR?  <p>    2003 yılında kurduğu Android isimli şirket ile meşhur işletim sistemini oluşturan Rubin, internet devi Google'ın dikkatini çekmiş ve Android'i 2005 yılında Google'a satmıştı.

    ANDY RUBİN KİMDİR?

    2003 yılında kurduğu Android isimli şirket ile meşhur işletim sistemini oluşturan Rubin, internet devi Google'ın dikkatini çekmiş ve Android'i 2005 yılında Google'a satmıştı.