Bu Akıllı Saat Kendi Kendini Şarj Ediyor

Bu akıllı saat kendi kendini şarj ediyor

  1. Yeni bir Kickstarter kampanyası, akıllı saatlerdeki pil sıkıntısına çözüm sunuyor. Bu platformda görücüye çıkarılan akıllı saat kendisini kinetik enerjiyle yani hareket ile şarj eden özelliği ile dikkat çekiyor.

    Yeni bir Kickstarter kampanyası, akıllı saatlerdeki pil sıkıntısına çözüm sunuyor. Bu platformda görücüye çıkarılan akıllı saat kendisini kinetik enerjiyle yani hareket ile şarj eden özelliği ile dikkat çekiyor.

  2. Sequent adlı akıllı saat, kullanıcının hareketlerini ile kendindi şarj eden bir kinetik pile sahip. Elbette, bu teknoloji 'normal' saatler dünyasında yeni bir şey değil, ancak daha çok pil gerektiren akıllı saatler için bir devrim noktası.

    Sequent adlı akıllı saat, kullanıcının hareketlerini ile kendindi şarj eden bir kinetik pile sahip. Elbette, bu teknoloji 'normal' saatler dünyasında yeni bir şey değil, ancak daha çok pil gerektiren akıllı saatler için bir devrim noktası.

  3. Peki bu saatin diğer özellikleri neler? İsviçre yapımı bu saatin kalp atış hızı monitörü, ve GPS izleme gibi özellikleri var. Akıllı saat, tamamen özelleştirilebilir bildirim sistemlerinden de yararlanıyor.

    Peki bu saatin diğer özellikleri neler? İsviçre yapımı bu saatin kalp atış hızı monitörü, ve GPS izleme gibi özellikleri var. Akıllı saat, tamamen özelleştirilebilir bildirim sistemlerinden de yararlanıyor.

  4. 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olan saat, iOS ve Android için bir biofeedback uygulamasıyla işbirliği yaparak sağlık koçluğu özellikleri de sunuyor.

    50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olan saat, iOS ve Android için bir biofeedback uygulamasıyla işbirliği yaparak sağlık koçluğu özellikleri de sunuyor.

  5. Spor yaparken saati takarsanız, saat daha da hızlı şekilde şarj oluyor. Üretici firma, bir gün boyunca normal bir şekilde hareket ederseniz (bu, muhtemelen ortalama bir yürüyüş mesafesinde olduğunuz anlamına geliyor) saatin, zamanı gösterecek ve etkinliğinizi takip edecek kadar güç üreteceğini açıkladı.

    Spor yaparken saati takarsanız, saat daha da hızlı şekilde şarj oluyor. Üretici firma, bir gün boyunca normal bir şekilde hareket ederseniz (bu, muhtemelen ortalama bir yürüyüş mesafesinde olduğunuz anlamına geliyor) saatin, zamanı gösterecek ve etkinliğinizi takip edecek kadar güç üreteceğini açıkladı.

  6. GPS ve kalp sensörünü kullanmak daha fazla güç gerektirecek olsa da, muhtemelen kalp sensörünü kullandığınız zamanlarda zaten egzersiz yapıyor olacaksınız.

    GPS ve kalp sensörünü kullanmak daha fazla güç gerektirecek olsa da, muhtemelen kalp sensörünü kullandığınız zamanlarda zaten egzersiz yapıyor olacaksınız.

  7. Sequent'in Kickstarter'daki projesine destek olmak isteyenlerin seçebilecekleri farklı tip saatler var: çelik saat, siyah ve çeşitli başka renklerde saat.

    Sequent'in Kickstarter'daki projesine destek olmak isteyenlerin seçebilecekleri farklı tip saatler var: çelik saat, siyah ve çeşitli başka renklerde saat.

  8. 195 dolardan başlayan fiyatlara sahip olan modelin tahmini teslimat tarihi ise Aralık 2017. Yalnızca beş saat içinde finanse edilen Sequent, 255.000 İsviçre Frangı toplayarak hedefinin üç katını geçmiş durumda.

    195 dolardan başlayan fiyatlara sahip olan modelin tahmini teslimat tarihi ise Aralık 2017. Yalnızca beş saat içinde finanse edilen Sequent, 255.000 İsviçre Frangı toplayarak hedefinin üç katını geçmiş durumda.