Evdeki Böcekler Nasıl Uzaklaştırılır?

Evdeki fareler ve böcekler nasıl uzaklaştırılır?

  1. Ev hanımlarının en büyük dertlerinden olan evde yer alan istenmeyen misafirler yani fareler ve böcekler oldukça sinir bozucu bir durumdur. Bu tür hayvanları öldürmek isterken kendi sağlığımızdan da olabiliyoruz. Fareler ve böceklerden hiçbir kimyasal kullanmadan ve onları öldürmeden kurtulmak istiyorsanız size vereceğimiz ilginç doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

    Ev hanımlarının en büyük dertlerinden olan evde yer alan istenmeyen misafirler yani fareler ve böcekler oldukça sinir bozucu bir durumdur. Bu tür hayvanları öldürmek isterken kendi sağlığımızdan da olabiliyoruz. Fareler ve böceklerden hiçbir kimyasal kullanmadan ve onları öldürmeden kurtulmak istiyorsanız size vereceğimiz ilginç doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

  2. Kalıp sabun yöntemi<p>    Böceklerin ve farelerin dolaştıkları yerleri beyaz kalıp sabunla ovarsanız fareleri kısa süre içerisinde uzaklaştırabilirsiniz. Beyaz sabunun keskin kokusu özellikle fareleri evinizden kısa süre içerisinde uzaklaştıracaktır.

    Kalıp sabun yöntemi

    Böceklerin ve farelerin dolaştıkları yerleri beyaz kalıp sabunla ovarsanız fareleri kısa süre içerisinde uzaklaştırabilirsiniz. Beyaz sabunun keskin kokusu özellikle fareleri evinizden kısa süre içerisinde uzaklaştıracaktır.

  3. Sirkeli su <p>  Farelerin ve böceklerin gezdiği yerleri sirkeli su ile silip uzaklaştırabilirsiniz. Sirkeli su ile silinen yüzeylerde böceklerin ve farelerin gezmesi neredeyse imkânsız hale gelecektir.

    Sirkeli su

    Farelerin ve böceklerin gezdiği yerleri sirkeli su ile silip uzaklaştırabilirsiniz. Sirkeli su ile silinen yüzeylerde böceklerin ve farelerin gezmesi neredeyse imkânsız hale gelecektir.

  4. Hamam böceğine karabiber <p>  Hamam böceklerini uzaklaştırmak için karabiber yöntemini deneyebilirsiniz. Evin kapı kirişlerine döktüğünüz karabiber hamam böceklerinin uzaklaşmasını sağlayacaktır.

    Hamam böceğine karabiber

    Hamam böceklerini uzaklaştırmak için karabiber yöntemini deneyebilirsiniz. Evin kapı kirişlerine döktüğünüz karabiber hamam böceklerinin uzaklaşmasını sağlayacaktır.

  5. Biberiye yağı yöntemi<p>  Aktarlardan bulabileceğiniz biberiye yağı da böcek ve fareleri evinizden uzaklaştırmaya yarayacak bir diğer yöntemdir. Biberiye yağının keskin kokusu, özellikle fareleri rahatsız edecek evinizin kapısına bile yaklaşmalarına izin vermeyecektir.

    Biberiye yağı yöntemi

    Aktarlardan bulabileceğiniz biberiye yağı da böcek ve fareleri evinizden uzaklaştırmaya yarayacak bir diğer yöntemdir. Biberiye yağının keskin kokusu, özellikle fareleri rahatsız edecek evinizin kapısına bile yaklaşmalarına izin vermeyecektir.