Cumhurbaşkanı Erdoğan Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

  1. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da iki evladını kaybeden babanın oğullarına yazdığı şiiri okuduğu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

    Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da iki evladını kaybeden babanın oğullarına yazdığı şiiri okuduğu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

  2. ERDOĞAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı     O gece iki oğlu şehit olan Ali Oruç programda çocuklarına yazdığı şiiri okudu. O anlarda, Cumhurbaşkanı Tayyio Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı.

    ERDOĞAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı O gece iki oğlu şehit olan Ali Oruç programda çocuklarına yazdığı şiiri okudu. O anlarda, Cumhurbaşkanı Tayyio Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı.

  3. Ahmet-Mehmet Oruç kardeşler, darbecilerin 15 Temmuz gecesi Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlediği saldırıda şehit olmuştu.

    Ahmet-Mehmet Oruç kardeşler, darbecilerin 15 Temmuz gecesi Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlediği saldırıda şehit olmuştu.