İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Whatsapp'ta Yeni Dönem Bugün Başlıyor!

Whatsapp'ta yeni dönem başlıyor!

  1. Whatsapp'a gelmesi sabırsızlıkla beklenen özellik sonunda kullanıcılara sunuluyor. Bakın bu kez Whatsapp'ın kullanıcılara son sürprizi ne?

    Whatsapp'a gelmesi sabırsızlıkla beklenen özellik sonunda kullanıcılara sunuluyor. Bakın bu kez Whatsapp'ın kullanıcılara son sürprizi ne?

  2. WhatsApp'ın son beta sürümü ile birlikte platforma gelecek yeni özellik ortaya çıktı.

    WhatsApp'ın son beta sürümü ile birlikte platforma gelecek yeni özellik ortaya çıktı.

  3. WhatsApp'a eklenen son özellik kullanıcıların hayatını kolyalaştıracak cinsten.

    WhatsApp'a eklenen son özellik kullanıcıların hayatını kolyalaştıracak cinsten.

  4. Zira uygulamanın dosya gönderme özelliği .pdf, .docx, .xlsx ve benzeri dosya uzantılı dokümanları paylaşmakla sınırlıydı.

    Zira uygulamanın dosya gönderme özelliği .pdf, .docx, .xlsx ve benzeri dosya uzantılı dokümanları paylaşmakla sınırlıydı.

  5. Ancak şu anda beta kullanıcılarına her türden dosyayı paylaşma özelliği sunulmuş durumda.

    Ancak şu anda beta kullanıcılarına her türden dosyayı paylaşma özelliği sunulmuş durumda.

  6. Peki WhatsApp'ın bütün özelliklerine hakim misiniz? İşte mutlaka bilmeniz gerek 12 WhatsApp özelliği...

    Peki WhatsApp'ın bütün özelliklerine hakim misiniz? İşte mutlaka bilmeniz gerek 12 WhatsApp özelliği...

  7. 1- KALIN, ÜSTÜ ÇİZİLİ VE İTALİK   <p>  Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

    1- KALIN, ÜSTÜ ÇİZİLİ VE İTALİK

    Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

  8. WhatsApp'ın nu özelliği şimdilik sadece beta halinde var olsada, çok yakında herkes tarafından kullanılabilecek.

    WhatsApp'ın nu özelliği şimdilik sadece beta halinde var olsada, çok yakında herkes tarafından kullanılabilecek.

  9. WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak.

    WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak.

  10. 3- DAKİK HESAPLAMALAR   <p>  Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz.

    3- DAKİK HESAPLAMALAR

    Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz.

  11. 4- GRUP SOHBETLERİNİ SESSİZE ALIN <p>    Çenesi düşük arkadaş gruplarınızdan sıkıldığınızda, "Grup bilgisi"ni açarak, grup konuşmanızı sekiz saat, bir hafta veya bir yıl boyunca sessizleştirebilirsiniz.

    4- GRUP SOHBETLERİNİ SESSİZE ALIN

    Çenesi düşük arkadaş gruplarınızdan sıkıldığınızda, "Grup bilgisi"ni açarak, grup konuşmanızı sekiz saat, bir hafta veya bir yıl boyunca sessizleştirebilirsiniz.

  12. 5- BİRİLERİNİ ÖZEL HİSSETTİRİN   <p>  Aynı anda birkaç kişiye yalnızca kendilerine gönderdiğinizi düşünecekleri bir mesaj gönderebilirsiniz. Tek yapmanız gereken "Sohbet" ekranından &#8220;toplu mesaj listelerini" tıklayarak, alıcılarınızı seçebilir, ve onlara istediğiniz mesajı gönderebilirsiniz.

    5- BİRİLERİNİ ÖZEL HİSSETTİRİN

    Aynı anda birkaç kişiye yalnızca kendilerine gönderdiğinizi düşünecekleri bir mesaj gönderebilirsiniz. Tek yapmanız gereken "Sohbet" ekranından “toplu mesaj listelerini" tıklayarak, alıcılarınızı seçebilir, ve onlara istediğiniz mesajı gönderebilirsiniz.

  13. Mesajı alan kişi başkalarına da yolladığınızı göremeyeceği için kendisini özel hissedebilir.

    Mesajı alan kişi başkalarına da yolladığınızı göremeyeceği için kendisini özel hissedebilir.

  14. 6- PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN <p>    &#8220;Ayarlar"lardan "Veri Kullanımı&#8221;na tıklayarak, &#8221;Medyanın otomatik olarak indirilmesi" ayarlarını değiştirebilirsiniz.

    6- PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN

    “Ayarlar"lardan "Veri Kullanımı”na tıklayarak, ”Medyanın otomatik olarak indirilmesi" ayarlarını değiştirebilirsiniz.

  15. "Mobil veri kullanırken" düğmesine tıklayarak, verilerin wifi'sız ortamlarda indirilmesi opsiyonunu kapatabilir, ve telefon faturanızı azaltabilirsiniz.

    "Mobil veri kullanırken" düğmesine tıklayarak, verilerin wifi'sız ortamlarda indirilmesi opsiyonunu kapatabilir, ve telefon faturanızı azaltabilirsiniz.

  16. 7- OTOMATİK YÜKLEMELERİ DURDURUN <p>    Telefonuzun fotoğraf galerisinde utanç verici resimler olmasını istemiyorsanız WhatsApp&#8217;ın otomatik yükleme özelliğini kapatabilirsiniz.

    7- OTOMATİK YÜKLEMELERİ DURDURUN

    Telefonuzun fotoğraf galerisinde utanç verici resimler olmasını istemiyorsanız WhatsApp’ın otomatik yükleme özelliğini kapatabilirsiniz.

  17. Bunun için sohbet ayarlarında "Gelen medyayı kaydet" i kapatarak fotoğrafların ve diğer medyanın otomatik indirme işlemlerini durdurabilirsiniz.

    Bunun için sohbet ayarlarında "Gelen medyayı kaydet" i kapatarak fotoğrafların ve diğer medyanın otomatik indirme işlemlerini durdurabilirsiniz.

  18. 8- REFERANS İÇİN ÖNEMLİ MESAJLARI İŞARETLEYİN <p>    Önemli bir mesajı bulmak için yüzlerce iletiyi geriye doğru kaydırmak çok uzun sürebilir. Ama eğer o mesaja yıldızla işaretlerseniz hem sizin işiniz kolaylaşır, hem de mesajlaştığınız kişinin bundan haberi olmaz.

    8- REFERANS İÇİN ÖNEMLİ MESAJLARI İŞARETLEYİN

    Önemli bir mesajı bulmak için yüzlerce iletiyi geriye doğru kaydırmak çok uzun sürebilir. Ama eğer o mesaja yıldızla işaretlerseniz hem sizin işiniz kolaylaşır, hem de mesajlaştığınız kişinin bundan haberi olmaz.

  19. Bir mesaja yıldız eklemek için tek yapmanız gereken mesajın üstünü basılı tutmak ve çıkan yıldız simgesini seçmek. Daha sonra sohbetin üzerine dokunup "Yıldızlı mesajlar&#8221;ı seçerek işaretlediğiniz tüm mesajları görebilirsiniz.

    Bir mesaja yıldız eklemek için tek yapmanız gereken mesajın üstünü basılı tutmak ve çıkan yıldız simgesini seçmek. Daha sonra sohbetin üzerine dokunup "Yıldızlı mesajlar”ı seçerek işaretlediğiniz tüm mesajları görebilirsiniz.

  20. 9- DİZÜSTÜ WHATSAPP <p>    WhatsApp&#8217;ı bilgisayardan açarak artık işyerinizde istediğiniz kadar mesajlaşmanız mümkün.

    9- DİZÜSTÜ WHATSAPP

    WhatsApp’ı bilgisayardan açarak artık işyerinizde istediğiniz kadar mesajlaşmanız mümkün.

  21. Bilgisayarınızdan Web.whatsapp.com adresine girdikten sonra telefonunuzdaki WhatsApp&#8217;inizden alacağınız QR kodu ile sohbetlerinizi bilgisayar ekranına taşıyabilirsiniz.

    Bilgisayarınızdan Web.whatsapp.com adresine girdikten sonra telefonunuzdaki WhatsApp’inizden alacağınız QR kodu ile sohbetlerinizi bilgisayar ekranına taşıyabilirsiniz.

  22. 10- GRUP KONUŞMA TARAMASI   <p>  Eğer daha önce bir grup konuşmasında bulunduysanız, bu konuşmalara verilen isimlerin ne kadar saçma olabileceğini biliyorsunuzdur.

    10- GRUP KONUŞMA TARAMASI

    Eğer daha önce bir grup konuşmasında bulunduysanız, bu konuşmalara verilen isimlerin ne kadar saçma olabileceğini biliyorsunuzdur.

  23. Artık grup konuşmalarının isimlerini aklınızda tutmanıza gerek yok. Eski bir grup konuşmasını bulmak için tek yapmanız gereken konuşmanın içinde kimlerin olduğunu hatırlamak.

    Artık grup konuşmalarının isimlerini aklınızda tutmanıza gerek yok. Eski bir grup konuşmasını bulmak için tek yapmanız gereken konuşmanın içinde kimlerin olduğunu hatırlamak.

  24. Herhangi bir konuşmada kişinin isminin üstüne tıklayarak daha önce beraber içinde bulunduğunuz bütün grup konuşmalarını görebilirsiniz.

    Herhangi bir konuşmada kişinin isminin üstüne tıklayarak daha önce beraber içinde bulunduğunuz bütün grup konuşmalarını görebilirsiniz.

  25. 11- YANITLAMAYI KENDİNİZE HATIRLATIN   <p>  Eğer çok ilginizi çekmeyen bir konu konuşuyorsanız, kendinize cevap vermeniz gerektiğini hatırlatmak için herhangi bir sohbeti "Okunmamış" olarak işaretleyebilirsiniz.

    11- YANITLAMAYI KENDİNİZE HATIRLATIN

    Eğer çok ilginizi çekmeyen bir konu konuşuyorsanız, kendinize cevap vermeniz gerektiğini hatırlatmak için herhangi bir sohbeti "Okunmamış" olarak işaretleyebilirsiniz.

  26. Böylece konuşmanın yanında belirecek olan mavi nokta, size cevap vermeniz gerektiğini hatırlatabilir.

    Böylece konuşmanın yanında belirecek olan mavi nokta, size cevap vermeniz gerektiğini hatırlatabilir.

  27. 12- FAVORİ SOHBETLERİNİZİ UYGULAMANIN TEPESİNE KOYUN <p>    Şu anda yalnızca beta halinde bulunan bu özellik sayesinde bir konuşmayı sohbetler listenizin en üstüne koymanız mümkün.

    12- FAVORİ SOHBETLERİNİZİ UYGULAMANIN TEPESİNE KOYUN

    Şu anda yalnızca beta halinde bulunan bu özellik sayesinde bir konuşmayı sohbetler listenizin en üstüne koymanız mümkün.

  28. Tek yapmanız gerek sohbete basılı tutarak, ekranda beliren &#8216;pin&#8217; opsiyonunu seçmek.

    Tek yapmanız gerek sohbete basılı tutarak, ekranda beliren ‘pin’ opsiyonunu seçmek.