'Alaaddin' Filmi İçin Başroller Belli Oldu

‘Alaaddin’ filmi için başroller belli oldu

  1. Disney, sonunda yeniden çekilecek ‘Alaaddin’ filminde Alaaddin ve Yasemin karakterlerini canlandıracak oyuncuları buldu.

    Disney, sonunda yeniden çekilecek ‘Alaaddin’ filminde Alaaddin ve Yasemin karakterlerini canlandıracak oyuncuları buldu.

  2. Filmin oyuncu kadrosundan üç oyuncunun adını açıklayan Disney; Prenses Yasemin rolüne Naomi Scott’un (fotoğraftaki), Cin rolüne Will Smith’in, Alaaddin rolüne ise Mena Massoud’ın seçildiğini duyurdu.

    Filmin oyuncu kadrosundan üç oyuncunun adını açıklayan Disney; Prenses Yasemin rolüne Naomi Scott’un (fotoğraftaki), Cin rolüne Will Smith’in, Alaaddin rolüne ise Mena Massoud’ın seçildiğini duyurdu.

  3. 'Alaaddin’in Sihirli Lambası' masalından uyarlanan film, ilk kez beyazperdede gösterildiği 1992 yılında, “en iyi film müziği” ve “en iyi şarkı” Oscar’ını kazanmıştı.

    'Alaaddin’in Sihirli Lambası' masalından uyarlanan film, ilk kez beyazperdede gösterildiği 1992 yılında, “en iyi film müziği” ve “en iyi şarkı” Oscar’ını kazanmıştı.

  4. Disney, Guy Ritchie'nin yönetmenliğinde çekilecek filmde Alaaddin ve Prenses Yasemin'i canlandıracak oyuncu bulmakta zorlanmış, dünya genelinde düzenlenen oyuncu seçmelerine rağmen başroller seçilememişti.

    Disney, Guy Ritchie'nin yönetmenliğinde çekilecek filmde Alaaddin ve Prenses Yasemin'i canlandıracak oyuncu bulmakta zorlanmış, dünya genelinde düzenlenen oyuncu seçmelerine rağmen başroller seçilememişti.

  5. Disney’in yaklaşık iki bin oyuncu arasından seçim yapamaması, Twitter kullancılarını harekete geçirmiş, pek çok kişi, Twitter üzerinden kendi adayını önermişti.

    Disney’in yaklaşık iki bin oyuncu arasından seçim yapamaması, Twitter kullancılarını harekete geçirmiş, pek çok kişi, Twitter üzerinden kendi adayını önermişti.

  6. Bu durumdan hareket ederek kendi oyuncu adaylarını listeleyen Amerikan gazetesi Huffington Post, Prenses Yasemin rolü için önerdiği isimler arasında Tuba Büyüküstün’e de yer vermişti.

    Bu durumdan hareket ederek kendi oyuncu adaylarını listeleyen Amerikan gazetesi Huffington Post, Prenses Yasemin rolü için önerdiği isimler arasında Tuba Büyüküstün’e de yer vermişti.