Henüz 25 Yaşında Çok Başarılı Olmuş 5 İnsan

Henüz 25 yaşında çok başarılı olmuş 5 insan

  1. Herkesin başarı ölçüsü ve başarıya ulaşma şekli farklıdır. Kimileri başarılı olabilmek için bir ömür boyu çalışır, kimileri ise henüz 20’li yaşlarındayken başarının en üst basamağının tadını çıkarır. İşte gençlere ilham olacak, henü 25 yaşındayken başarılı olmuş 5 insan.

    Herkesin başarı ölçüsü ve başarıya ulaşma şekli farklıdır. Kimileri başarılı olabilmek için bir ömür boyu çalışır, kimileri ise henüz 20’li yaşlarındayken başarının en üst basamağının tadını çıkarır. İşte gençlere ilham olacak, henü 25 yaşındayken başarılı olmuş 5 insan.

  2. Donald Trump<p>    Donald Trump gayrimenkul zengini bir ailenin çocuğu olarak büyüdü. Henüz 25 yaşındayken ise babası kendisine Elizabeth Trump & Son şirketinin kontrolünü verdi ve Trump şirketin işleyişini kendisine göre değiştirdi. Kısa süre sonra ise Manhattan&#8217;ın büyük projelerine katılarak başarılı işlere imza attı.

    Donald Trump

    Donald Trump gayrimenkul zengini bir ailenin çocuğu olarak büyüdü. Henüz 25 yaşındayken ise babası kendisine Elizabeth Trump & Son şirketinin kontrolünü verdi ve Trump şirketin işleyişini kendisine göre değiştirdi. Kısa süre sonra ise Manhattan’ın büyük projelerine katılarak başarılı işlere imza attı.

  3. Jennifer Lawrence<p>    Şu an da 26 yaşında olan Jennifer Lawrence, Hollywood&#8217;un en çok para kazanan aktristlerinden biri. Kendisi 2016 yılında 46 milyon dolar kazandı. Üstelik henüz 25 yaşında &#8216;Açlık Oyunları&#8217; serisinde başrol oynadı ve X-Men&#8217;de yıldızlarla aynı karede yer almayı başardı. Zaten öncesinde de, henüz 22 yaşındayken &#8216;Silver Linings Playbook&#8217;daki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar&#8217;ını alarak en genç ödül alan ikinci aktrist oldu.

    Jennifer Lawrence

    Şu an da 26 yaşında olan Jennifer Lawrence, Hollywood’un en çok para kazanan aktristlerinden biri. Kendisi 2016 yılında 46 milyon dolar kazandı. Üstelik henüz 25 yaşında ‘Açlık Oyunları’ serisinde başrol oynadı ve X-Men’de yıldızlarla aynı karede yer almayı başardı. Zaten öncesinde de, henüz 22 yaşındayken ‘Silver Linings Playbook’daki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını alarak en genç ödül alan ikinci aktrist oldu.

  4. Steve Jobs<p>    Yüzyılımızın en başarılı iş adamlarından biri olan Steve Jobs, Aralık 1980 yılında Apple Computer&#8217;ın kurucularından biri olarak 1.2 milyar dolarlık bir şirketin kurucularından biriydi ve henüz sadece 25 yaşındaydı.

    Steve Jobs

    Yüzyılımızın en başarılı iş adamlarından biri olan Steve Jobs, Aralık 1980 yılında Apple Computer’ın kurucularından biri olarak 1.2 milyar dolarlık bir şirketin kurucularından biriydi ve henüz sadece 25 yaşındaydı.

  5. Kat Cole<p>    Kuzey Amerika&#8217;daki Focus Markaları Başkanı ve Cinnabon eski başkanı Cole,  işe 17 yaşında bir hostes olarak başladı ve sonunda 26 yaşındayken başkan yardımcılığına terfi etti.    19 yaşındayken şirketin franchise alanına açılmasına yardım etmek için şirket kendisinden Avusturalya&#8217;ya gitmesini istedi ve henüz 20 yaşındayken yöneticiydi.

    Kat Cole

    Kuzey Amerika’daki Focus Markaları Başkanı ve Cinnabon eski başkanı Cole, işe 17 yaşında bir hostes olarak başladı ve sonunda 26 yaşındayken başkan yardımcılığına terfi etti. 19 yaşındayken şirketin franchise alanına açılmasına yardım etmek için şirket kendisinden Avusturalya’ya gitmesini istedi ve henüz 20 yaşındayken yöneticiydi.

  6. Mark Zuckerberg  <p>  Zuckerberg en genç zenginlerden biri olarak adını tarihe hızlı yazdıranlardan. Kendisi 25 yaşına geldiğinde kurucusu olduğu Facebook 300 milyon kullanıcıya ulaşmıştı ve daha fazla insana ulaşmak için ne kadar heyecanlı olduğunu anlatıyordu. Ertesi yıl ise Time Dergisi tarafından &#8216;Yılın Şahsiyeti&#8217; seçildi.

    Mark Zuckerberg

    Zuckerberg en genç zenginlerden biri olarak adını tarihe hızlı yazdıranlardan. Kendisi 25 yaşına geldiğinde kurucusu olduğu Facebook 300 milyon kullanıcıya ulaşmıştı ve daha fazla insana ulaşmak için ne kadar heyecanlı olduğunu anlatıyordu. Ertesi yıl ise Time Dergisi tarafından ‘Yılın Şahsiyeti’ seçildi.