Samsung Yeni 3 Akıllı Cihazını Tanıttı

Samsung, Berlin'de gerçekleşecek tüketici elektroniği fuarı (IFA) öncesi üç yeni akıllı cihazını tanıttı.

  1. Samsung, Berlin'de gerçekleşecek tüketici elektroniği fuarı (IFA) öncesi üç yeni akıllı cihazını tanıttı.

    Samsung, Berlin'de gerçekleşecek tüketici elektroniği fuarı (IFA) öncesi üç yeni akıllı cihazını tanıttı.

  2. Uzun zamandan beri konuşulan akıllı saat modeli Galaxy Gear'ın yanı sıra Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 10.1 2014 modeli tüketicilerin beğenisine sunuldu. Tüm cihazlar 25 eylülde, Türkiye'de dahil olmak üzere yaklaşık 150 ülkede satışa çıkacak. Tanıtılan cihazların fiyatları ise henüz açıklanmadı.

    Uzun zamandan beri konuşulan akıllı saat modeli Galaxy Gear'ın yanı sıra Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 10.1 2014 modeli tüketicilerin beğenisine sunuldu. Tüm cihazlar 25 eylülde, Türkiye'de dahil olmak üzere yaklaşık 150 ülkede satışa çıkacak. Tanıtılan cihazların fiyatları ise henüz açıklanmadı.

  3. Son dönemlerin gözde teknolojisi olan akıllı saati modeli olan Galaxy Gear'ı 1.6 inçlik ekrana sahip.

    Son dönemlerin gözde teknolojisi olan akıllı saati modeli olan Galaxy Gear'ı 1.6 inçlik ekrana sahip.

  4. AMOLED teknolojiye sahip olan ekran 320X320 çözünürlük bulunduruyor.

    AMOLED teknolojiye sahip olan ekran 320X320 çözünürlük bulunduruyor.

  5. Samsung Galaxy Gear'da 800 Ghz'lik işlemci, 1.9 megapiksellik kamera, 512 megabyte ram, Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi bağlantı özellikleri bulunuyor.

    Samsung Galaxy Gear'da 800 Ghz'lik işlemci, 1.9 megapiksellik kamera, 512 megabyte ram, Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi bağlantı özellikleri bulunuyor.

  6. Bu özelliklerin yanı sıra Galaxy Gear'da Samsung'un geliştirdiği ses komut özelliği 'S Voice', sağlık uygulaması 'S Health' ve sosyal paylaşım sitelerinin uygulamaları yer alıyor.

    Bu özelliklerin yanı sıra Galaxy Gear'da Samsung'un geliştirdiği ses komut özelliği 'S Voice', sağlık uygulaması 'S Health' ve sosyal paylaşım sitelerinin uygulamaları yer alıyor.

  7. Samsung Galaxy Gear'ın şarjı ise 25 saat boyunca kullanılabiliyor. Aktif kullanımda ise cihaz 10 saatlik şarj ömrüne sahip durumda.

    Samsung Galaxy Gear'ın şarjı ise 25 saat boyunca kullanılabiliyor. Aktif kullanımda ise cihaz 10 saatlik şarj ömrüne sahip durumda.

  8. Samsung Galaxy Gear, kullanıcıların akıllı telefonlarını cebinden çıkarmadan kullanabilmelerini sağlayacak.

    Samsung Galaxy Gear, kullanıcıların akıllı telefonlarını cebinden çıkarmadan kullanabilmelerini sağlayacak.

  9. Cihazda yer alan sesli komut sistemi 'S Voice' ile gelen çağrıları yanıtlayabilmek, rehberdeki kişileri arayabilmek, mesajlara cevap verebilmek, sosyal ağl

    Cihazda yer alan sesli komut sistemi 'S Voice' ile gelen çağrıları yanıtlayabilmek, rehberdeki kişileri arayabilmek, mesajlara cevap verebilmek, sosyal ağl

  10. Kullanıcılar, Galaxy Gear'da bulunan adım sayar ile tüm fiziksel aktivitelerini takip edebilecek. Örneğin kullanıcılar, bir günde kaç metre yürüdüğünü veya kaç adım attığını ölçebilecek.

    Kullanıcılar, Galaxy Gear'da bulunan adım sayar ile tüm fiziksel aktivitelerini takip edebilecek. Örneğin kullanıcılar, bir günde kaç metre yürüdüğünü veya kaç adım attığını ölçebilecek.

  11. Öte yandan Samsung Galaxy Gear tamamen paslanmaz çelikten üretildi. Mikrofon ve kamera cihazın kayışında yer alıyor.

    Öte yandan Samsung Galaxy Gear tamamen paslanmaz çelikten üretildi. Mikrofon ve kamera cihazın kayışında yer alıyor.

  12. Samsung Galaxy Gear'da sosyal ağlar başta olmak üzere akıllı saat için özel geliştirilmiş uygulamalara sahip olacak.

    Samsung Galaxy Gear'da sosyal ağlar başta olmak üzere akıllı saat için özel geliştirilmiş uygulamalara sahip olacak.

  13. Samsung'un tanıttığı cihazlar arasında Samsung'un akıllı telefon ile tablet arasındaki modeli yeni Note 3'te bulunuyordu. Galaxy Note 3 5.7 inçlik ekrana sahip. 168 grama kadar hafifleyen cihaz, 3 GB ram, 4K video kayıt, yüsek kaliteli ses kaydı özelliği ve dört çekirdekli işlemciyle dikkat çekiyor.

    Samsung'un tanıttığı cihazlar arasında Samsung'un akıllı telefon ile tablet arasındaki modeli yeni Note 3'te bulunuyordu. Galaxy Note 3 5.7 inçlik ekrana sahip. 168 grama kadar hafifleyen cihaz, 3 GB ram, 4K video kayıt, yüsek kaliteli ses kaydı özelliği ve dört çekirdekli işlemciyle dikkat çekiyor.

  14. Bunun yanı sıra Note 3'ün malzeme kalitesi oldukça artmış durumda. Cihazın arka kapağı gerçek deriyle kaplanarak, alüminyum çerçeveye kavuştu. Cihazda bulunan kalem 'S Pen' ise tamamen yenilenerek daha hassas bir duruma geldi.

    Bunun yanı sıra Note 3'ün malzeme kalitesi oldukça artmış durumda. Cihazın arka kapağı gerçek deriyle kaplanarak, alüminyum çerçeveye kavuştu. Cihazda bulunan kalem 'S Pen' ise tamamen yenilenerek daha hassas bir duruma geldi.

  15. Öte yandan cihazın yeni sürüme sahip çoklu pencere özelliği birden çok işin yapılmasını sağlıyor.

    Öte yandan cihazın yeni sürüme sahip çoklu pencere özelliği birden çok işin yapılmasını sağlıyor.

  16. Samsung'un etkinliğinde tanıtılan cihazlar arasında Galaxy Note 10.1 2014'te bulunuyordu. 10.1 inçlik ekrana sahip olan cihazda 2560 x 1600 ultra yüksek çözünürlüklü ekran yer alıyor

    Samsung'un etkinliğinde tanıtılan cihazlar arasında Galaxy Note 10.1 2014'te bulunuyordu. 10.1 inçlik ekrana sahip olan cihazda 2560 x 1600 ultra yüksek çözünürlüklü ekran yer alıyor

  17. Galaxy Note 10.1 2014'te 2.3 GHz dört çekirdekli işlemci, 8 megapiksek kamera ve Android 4.3 işletim sistemi özellikleri bulunuyor. Bunun yanı sıra yeni tablet bilgisayar Samsung'un kalemi olan S Pen ile kullanılabiliyor.

    Galaxy Note 10.1 2014'te 2.3 GHz dört çekirdekli işlemci, 8 megapiksek kamera ve Android 4.3 işletim sistemi özellikleri bulunuyor. Bunun yanı sıra yeni tablet bilgisayar Samsung'un kalemi olan S Pen ile kullanılabiliyor.

  18. ve merakla beklenen tanıtım yapıldı

    ve merakla beklenen tanıtım yapıldı

  19. Samsung Almanya fuarında...

    Samsung Almanya fuarında...