Türk Erkeklerine Özgü 10 İlginç Davranış

Türk erkeklerine özgü 10 ilginç davranış

  1. Tehlikeyi seven, gözü pek Türk erkeği yeri geldiğinde espirili kişiliğini, yeri geldiğinde matematik yeteneklerini ve hatta akrobatlara taş çıkaracak el ve kol hareketleriyle büyük beğeni toplayabiliyor.İşte yalnızca Türk erkeklerine özgü birbirinden ilginç 10 davranış...

    Tehlikeyi seven, gözü pek Türk erkeği yeri geldiğinde espirili kişiliğini, yeri geldiğinde matematik yeteneklerini ve hatta akrobatlara taş çıkaracak el ve kol hareketleriyle büyük beğeni toplayabiliyor.İşte yalnızca Türk erkeklerine özgü birbirinden ilginç 10 davranış...

  2. 1- Gaz ka&ccedil;ağını &ccedil;akmakla kontrol etmek<p>    Türk erkeklerinin her türlü olaya Görevimiz Tehlike felsefesi ile yaklaşmasının bir sonucu olarak ortaya çıktığını düşündüğümüz gaz kaçağını çakmakla kontrol etmek sınırları zorlayan ilginç bir yöntem.  <p>    Hepimizin bildiği gibi gaz yanıcı bir maddedir.    Fakat her an ölümle burun buruna gelmenin günlük bir rutine dönüştüğü Türk erkeği için pek de öyle değil.    Evinizde gaz kaçağı mı var? Ses değiştirmek için helyum mu çektiniz? Hiç sorun değil!    Alo +90 Türk erkeği hattı daima hizmetinizde!

    1- Gaz kaçağını çakmakla kontrol etmek

    Türk erkeklerinin her türlü olaya Görevimiz Tehlike felsefesi ile yaklaşmasının bir sonucu olarak ortaya çıktığını düşündüğümüz gaz kaçağını çakmakla kontrol etmek sınırları zorlayan ilginç bir yöntem.

    Hepimizin bildiği gibi gaz yanıcı bir maddedir. Fakat her an ölümle burun buruna gelmenin günlük bir rutine dönüştüğü Türk erkeği için pek de öyle değil. Evinizde gaz kaçağı mı var? Ses değiştirmek için helyum mu çektiniz? Hiç sorun değil! Alo +90 Türk erkeği hattı daima hizmetinizde!

  3. <strong>2. Tanıdık birisinin &uuml;zerine araba s&uuml;rmek</strong>  Zorlu görevleri zahmetsizce yerine getiren Türk erkeği tanıdık birini hangi durumda ve hangi ortamda görürse görsün selamını çakar.  <p>    Trafik ışıklarıymış, kuralmış hiç önemli değil!  <p>    Tanıdık biri araba içerisinde keskin gözlerle tespit edildikten sonra Türk erkeği önce vitesi 1'e alır ve ardından gaza basarak cm farkla önünü keser ve selamını verir.

    2. Tanıdık birisinin üzerine araba sürmek Zorlu görevleri zahmetsizce yerine getiren Türk erkeği tanıdık birini hangi durumda ve hangi ortamda görürse görsün selamını çakar.

    Trafik ışıklarıymış, kuralmış hiç önemli değil!

    Tanıdık biri araba içerisinde keskin gözlerle tespit edildikten sonra Türk erkeği önce vitesi 1'e alır ve ardından gaza basarak cm farkla önünü keser ve selamını verir.

  4. <br /> <strong>3. &Ccedil;ayı her şeyin yanında i&ccedil;mek</strong><br /> &nbsp;  Temel sıvı besini çay olan Türk erkeği çayı her şeyin yanında içer.   <p>    Aşırı hararet yapan Türk erkeğine en kısa zamanda çay takviyesi yapılması zorunludur.    Çay içmeyi çok önemli bir ritüel haline getiren Türk erkeği bunu yanındaki kadınlara ''Hanım kalk çay koy'' atasözünü sık sık yineler.


    3. Çayı her şeyin yanında içmek
      Temel sıvı besini çay olan Türk erkeği çayı her şeyin yanında içer.

    Aşırı hararet yapan Türk erkeğine en kısa zamanda çay takviyesi yapılması zorunludur. Çay içmeyi çok önemli bir ritüel haline getiren Türk erkeği bunu yanındaki kadınlara ''Hanım kalk çay koy'' atasözünü sık sık yineler.

  5. <strong>4. Maliyet hesaplama</strong>  Matematik'te bir deha olan Türk erkeği gittiği her ticari işletmenin kar marjı, stopajı, gelir vergisi, gider vergisi, personele ödenen maaş, net gelir, net gider gibi muhasebe kalemlerini hesaplamadan mekanı terk etmez.  <p>    Girişimci ruhunu sürekli ön planda tutar.

    4. Maliyet hesaplama Matematik'te bir deha olan Türk erkeği gittiği her ticari işletmenin kar marjı, stopajı, gelir vergisi, gider vergisi, personele ödenen maaş, net gelir, net gider gibi muhasebe kalemlerini hesaplamadan mekanı terk etmez.

    Girişimci ruhunu sürekli ön planda tutar.

  6. <strong>5. İnşaat izlemek</strong>  Ortalama bir Türk erkeği yol, asfalt, çok katlı bina ve altyapı gibi inşaata konu olan her türlü durum hakkında gözlem yapmayı sever.  <p>    Gerçek bir ata sporudur!<p>      Bazen uzaklara dalarsın anlayışı ile inşaat kepçesinin büyüleyici manevralarında kaybolan Türk erkeği maliyet hesabı özelliğini burada da devreye sokar.

    5. İnşaat izlemek Ortalama bir Türk erkeği yol, asfalt, çok katlı bina ve altyapı gibi inşaata konu olan her türlü durum hakkında gözlem yapmayı sever.

    Gerçek bir ata sporudur!

    Bazen uzaklara dalarsın anlayışı ile inşaat kepçesinin büyüleyici manevralarında kaybolan Türk erkeği maliyet hesabı özelliğini burada da devreye sokar.

  7. <strong>6.&nbsp;Bozulan eşyaları vurarak &ccedil;alıştırmak</strong>  Evinizde çalışmayan elektronik eşyalar mı var?  <p>    Çamaşır makineniz su mu kaçırıyor?<p>      Televizyon karıncalanması size illallah mı ettiriyor?  <p>    O halde hizmet kapınıza kadar geldi. Türk erkeğinin 80 tonluk basınç uygulayan kol ve avuç darbeleri sayesinde elektronik eşyalarınız eskisinden bile daha iyi çalışacak.    Siz de sorunsuz bir yaşam için Türk erkeğini tercih edin

    6. Bozulan eşyaları vurarak çalıştırmak Evinizde çalışmayan elektronik eşyalar mı var?

    Çamaşır makineniz su mu kaçırıyor?

    Televizyon karıncalanması size illallah mı ettiriyor?

    O halde hizmet kapınıza kadar geldi. Türk erkeğinin 80 tonluk basınç uygulayan kol ve avuç darbeleri sayesinde elektronik eşyalarınız eskisinden bile daha iyi çalışacak. Siz de sorunsuz bir yaşam için Türk erkeğini tercih edin

  8. <strong>7. Ma&ccedil; izlerken kontrolden &ccedil;ıkmak</strong>  Olağanüstü futbol yeteneklerine sahip fakat bir türlü transferi gerçekleşmeyen Türk erkeği bu durumu kabullenir ve maç izler.<p>      Maç izlerken daha önce eşi benzeri görülmemiş çok sayıda argo söz üretebilme yeteneğine sahip Türk erkeği resmi bu esnada teknik direktörlüğü de eline alır ve futbolculara neler yapması gerektiğini gürültülü ve heyecanlı bir şekilde anlatmaya çalışır.

    7. Maç izlerken kontrolden çıkmak Olağanüstü futbol yeteneklerine sahip fakat bir türlü transferi gerçekleşmeyen Türk erkeği bu durumu kabullenir ve maç izler.

    Maç izlerken daha önce eşi benzeri görülmemiş çok sayıda argo söz üretebilme yeteneğine sahip Türk erkeği resmi bu esnada teknik direktörlüğü de eline alır ve futbolculara neler yapması gerektiğini gürültülü ve heyecanlı bir şekilde anlatmaya çalışır.

  9. 8. El kol şakaları yapmak  <p>      Türk erkeği konuşmayı çok sevmez. Bunun yerine el, kol ve göz işaretlerini kullanır.<p>      Bu özelliğini espritüel kişiliğine de yansıtan Türk erkeği tanıdığı kişilerin genellikle bel altı bölgesini hedef alan el ve kol şakaları yapar.    Maruz kalan kişinin refleksleri ve olaya karşı aldığı acil durum önlemi gibi savunma mekanizmalarını geliştiren el ve kol şakaları sosyal ilişkileri de geliştirmesi bakımından Türk erkeği için büyük önem arz eder.

    8. El kol şakaları yapmak

    Türk erkeği konuşmayı çok sevmez. Bunun yerine el, kol ve göz işaretlerini kullanır.

    Bu özelliğini espritüel kişiliğine de yansıtan Türk erkeği tanıdığı kişilerin genellikle bel altı bölgesini hedef alan el ve kol şakaları yapar. Maruz kalan kişinin refleksleri ve olaya karşı aldığı acil durum önlemi gibi savunma mekanizmalarını geliştiren el ve kol şakaları sosyal ilişkileri de geliştirmesi bakımından Türk erkeği için büyük önem arz eder.

  10. 9. Yeni alınan şeylere zarar verme isteği  <p>        Yeni ayakkabı, kıyafet, ev ya da araba mı aldınız?<p>      O halde Türk erkeği çok yakınınızda!    Façan yansın karşim nidaları ile yeni alınan ve masraf çıkaran her türlü şeye garezi olan Türk erkeği ilk hasar benden temalı davranışları ile yepyeni bir eşyaya 10 dakikada 10 yıllık bir görünüm kazandırabilir.    Vintıc olunca aaaa Türk erkeği yapınca oooo olan eşyanın durumu maalesef birçokları tarafından yadırganır.

    9. Yeni alınan şeylere zarar verme isteği

    Yeni ayakkabı, kıyafet, ev ya da araba mı aldınız?

    O halde Türk erkeği çok yakınınızda! Façan yansın karşim nidaları ile yeni alınan ve masraf çıkaran her türlü şeye garezi olan Türk erkeği ilk hasar benden temalı davranışları ile yepyeni bir eşyaya 10 dakikada 10 yıllık bir görünüm kazandırabilir. Vintıc olunca aaaa Türk erkeği yapınca oooo olan eşyanın durumu maalesef birçokları tarafından yadırganır.

  11. <strong>10. Mangal keyfi</strong><br /> &nbsp;  Türk erkeğinin ihtisas alanına giren mangal keyfisi aynı zamanda boş zamanları geçirme adına yapılan büyük bir eğlence ve neşe kaynağıdır.  <p>    Türk erkeğinin zeki ve çevik olduğunu en net gösterebildiği bu etkinliğin onun için ne anlama geldiğinizi anlayamazsınız; dumanın tütmesi, etin kızgın ateşle tepkimeye girerken çıkardığı cossss sesi ve köpürmesi...

    10. Mangal keyfi
      Türk erkeğinin ihtisas alanına giren mangal keyfisi aynı zamanda boş zamanları geçirme adına yapılan büyük bir eğlence ve neşe kaynağıdır.

    Türk erkeğinin zeki ve çevik olduğunu en net gösterebildiği bu etkinliğin onun için ne anlama geldiğinizi anlayamazsınız; dumanın tütmesi, etin kızgın ateşle tepkimeye girerken çıkardığı cossss sesi ve köpürmesi...