İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Soğanlı Sütün Faydaları

Soğanlı sütün faydaları

  1. Soğanın içerisinde bulunan antioksidanlar sağlığımız açısından oldukça yararlıdır. Ancak son zamanlarda uygulana, birazdan vereceğimiz yöntemin birçok sağlık sorununa iyi geldiği söylenmektedir.   Soğanlı süt kürünün kalbi güçlendirdiği, taşıdığı esterler kanın pıhtılaşmasını önlediği, kan yapımını yardımcı olduğu ve kan basıncını düşürdüğü söylenmektedir.

    Soğanın içerisinde bulunan antioksidanlar sağlığımız açısından oldukça yararlıdır. Ancak son zamanlarda uygulana, birazdan vereceğimiz yöntemin birçok sağlık sorununa iyi geldiği söylenmektedir. Soğanlı süt kürünün kalbi güçlendirdiği, taşıdığı esterler kanın pıhtılaşmasını önlediği, kan yapımını yardımcı olduğu ve kan basıncını düşürdüğü söylenmektedir.

  2. Safra kesesi salgısını arttırdığı ve taş oluşumunu önlediği bilinmektedir.

    Safra kesesi salgısını arttırdığı ve taş oluşumunu önlediği bilinmektedir.

  3. Soğanlı süt kürünün düzenli olarak kullanımı kanser üzerinde olumlu etkiler gösterdiği söylenmektedir.

    Soğanlı süt kürünün düzenli olarak kullanımı kanser üzerinde olumlu etkiler gösterdiği söylenmektedir.

  4. Soğanlı süt kürünün aynı zamanda Kalp ve kanser hastalıkları yanında bunama hastalığı olan Alzheimer’a da iyi geldiği söyleniyor.

    Soğanlı süt kürünün aynı zamanda Kalp ve kanser hastalıkları yanında bunama hastalığı olan Alzheimer’a da iyi geldiği söyleniyor.

  5. Ayak, bacak ve vücudun belirli yerlerinde oluşan ödem ve şişliklere akşam yemeğinden 1 saat önce soğanlı süt kürünün içilmesinin iyi geleceği söyleniyor.

    Ayak, bacak ve vücudun belirli yerlerinde oluşan ödem ve şişliklere akşam yemeğinden 1 saat önce soğanlı süt kürünün içilmesinin iyi geleceği söyleniyor.

  6. Sütün içine soğan ve sarımsak koyup kaynatın. Ilık haldeyken süzüp için. Yarım litre sütün içine ince kıyılmış bir iri soğan ve 4-5 diş yine ince kıyılmış sarımsak koyup kaynatın. Ilık halde süzün, iki çorba kaşığı süzme bal ilavesiyle gün içinde kısa aralıklarla birer tatlı kaşığı içebilirsiniz.  Herhangi bir yan etki görülmemesine karşı uzmana danışıp içmenizi tavsiye ederiz.

    Sütün içine soğan ve sarımsak koyup kaynatın. Ilık haldeyken süzüp için. Yarım litre sütün içine ince kıyılmış bir iri soğan ve 4-5 diş yine ince kıyılmış sarımsak koyup kaynatın. Ilık halde süzün, iki çorba kaşığı süzme bal ilavesiyle gün içinde kısa aralıklarla birer tatlı kaşığı içebilirsiniz. Herhangi bir yan etki görülmemesine karşı uzmana danışıp içmenizi tavsiye ederiz.