İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Telefonu Korumak İçin Bunu Mutlaka Yapmalısınız

İşte mutlaka yapmanız gereken

  1. Apple, Mayıs ayında yayınladığı iOS 10.3.2'nin hemen ardından, iOS 10.3.3 için ilk beta güncellemesini yayınlamıştı.

    Apple, Mayıs ayında yayınladığı iOS 10.3.2'nin hemen ardından, iOS 10.3.3 için ilk beta güncellemesini yayınlamıştı.

  2. Apple, sonunda test sürecini tamamlayarak iOS 10.3.3 sürümünü iPhone ve iPad kullanıcıları için indirmeye sundu.

    Apple, sonunda test sürecini tamamlayarak iOS 10.3.3 sürümünü iPhone ve iPad kullanıcıları için indirmeye sundu.

  3. Yaklaşık 140 MB büyüklüğündeki iOS 10.3.3 güncellemesi, genel anlamda hata düzeltmelerine ve güvenlik güncelleştirmelerine odaklanmış.

    Yaklaşık 140 MB büyüklüğündeki iOS 10.3.3 güncellemesi, genel anlamda hata düzeltmelerine ve güvenlik güncelleştirmelerine odaklanmış.

  4. Apple, iOS 10.3.3 güncellemesi haricinde macOS 10.12.6 ve tvOS 10.2.2 güncellemelerini de yayınladı.

    Apple, iOS 10.3.3 güncellemesi haricinde macOS 10.12.6 ve tvOS 10.2.2 güncellemelerini de yayınladı.

  5. iPhone ve iPad kullanıcıları cihazlarından Ayarlar/Genel/Yazılım Güncelleme adımlarını takip ederek veya iTunes'i kullanarak iOS 10.3.3 sürümünü yükleyebilirler.

    iPhone ve iPad kullanıcıları cihazlarından Ayarlar/Genel/Yazılım Güncelleme adımlarını takip ederek veya iTunes'i kullanarak iOS 10.3.3 sürümünü yükleyebilirler.

  6. Apple, Eylül ayında nihai sürümünü yayınlayacak yeni işletim sistemi iOS 11 üzerindeki çalışmalarını hala sürdürüyor.

    Apple, Eylül ayında nihai sürümünü yayınlayacak yeni işletim sistemi iOS 11 üzerindeki çalışmalarını hala sürdürüyor.

  7. iPhone'ununuz var veya almayı düşünüyorsanız derlediğimiz bu uygulamalara göz atmanızda fayda var. iPhone'u iPhone yapan bu uygulamaların birçoğu ücretsiz indirilebiliyor ve cihazdan maksimum fayda almanızı sağlıyor.      İşte mutlaka telefonunuzda bulunması gereken ve ücretsiz indirilebilen o uygulamalar...  8-

    iPhone'ununuz var veya almayı düşünüyorsanız derlediğimiz bu uygulamalara göz atmanızda fayda var. iPhone'u iPhone yapan bu uygulamaların birçoğu ücretsiz indirilebiliyor ve cihazdan maksimum fayda almanızı sağlıyor. İşte mutlaka telefonunuzda bulunması gereken ve ücretsiz indirilebilen o uygulamalar... 8-

  8. Camera+:   Fotoğraflarınız için mükemmel filtreler ve sonuç olarak benzersiz fotoğraflar elde etmek istiyorsanız, Camera+ tüm bu dileklerinizi yerine getirmek için iOS uygulama mağazasında sihrini konuşturmayı bekliyor.

    Camera+: Fotoğraflarınız için mükemmel filtreler ve sonuç olarak benzersiz fotoğraflar elde etmek istiyorsanız, Camera+ tüm bu dileklerinizi yerine getirmek için iOS uygulama mağazasında sihrini konuşturmayı bekliyor.

  9. Camera+:   Başarılı efektler, 6X dijital yakınlaştırma özelliği ile Camera+ beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilir.

    Camera+: Başarılı efektler, 6X dijital yakınlaştırma özelliği ile Camera+ beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilir.

  10. Clash of Clans:   Dijital oyunseverlerin mobildeki en yaygın gözdesi Clash of Clans, en keyifli strateji oyunlarından biri olarak dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanıyor.

    Clash of Clans: Dijital oyunseverlerin mobildeki en yaygın gözdesi Clash of Clans, en keyifli strateji oyunlarından biri olarak dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanıyor.

  11. Clash of Clans:   Oyunda kendi köyünüzü inşa ederek, burada geçim sağlamaya ve asker yetiştirmeye başlayabilir, sihirbazlar, barbarlar, ejderhalar ve daha pek çok güçlü savaşçı yetiştirerek kendi klanınızı kurabilirsiniz

    Clash of Clans: Oyunda kendi köyünüzü inşa ederek, burada geçim sağlamaya ve asker yetiştirmeye başlayabilir, sihirbazlar, barbarlar, ejderhalar ve daha pek çok güçlü savaşçı yetiştirerek kendi klanınızı kurabilirsiniz

  12. Dropbox:   Kullanıcılara isteğe bağlı olarak 2 GB’a kadar veri saklama alanı tanıyan ve genel olarak verilerin taşınması, paylaşılması gibi işlemleri kolaylaştırdığı için iş hayatının vazgeçilmezleri arasına adını yazdıran Dropbox, tüm bu özellikleriyle iOS’un en popüler mobil uygulamalarından biri haline geldi.

    Dropbox: Kullanıcılara isteğe bağlı olarak 2 GB’a kadar veri saklama alanı tanıyan ve genel olarak verilerin taşınması, paylaşılması gibi işlemleri kolaylaştırdığı için iş hayatının vazgeçilmezleri arasına adını yazdıran Dropbox, tüm bu özellikleriyle iOS’un en popüler mobil uygulamalarından biri haline geldi.

  13. Dropbox:   Bu arada Dropbox’ın referans sistemi ile bu 2 GB’ı kat kat artırmak da mümkün.

    Dropbox: Bu arada Dropbox’ın referans sistemi ile bu 2 GB’ı kat kat artırmak da mümkün.

  14. Waze:   Trafik ve navigasyon uygulaması Waze, özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yaşayanlar için işleri çok kolaylaştırıyor.

    Waze: Trafik ve navigasyon uygulaması Waze, özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yaşayanlar için işleri çok kolaylaştırıyor.

  15. Waze:   Dünyada son derece popüler olan uygulama Türkiye’de henüz aynı tanınırlık oranına kavuşmuş değil. Kolay kullanımı, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile Türkiye’deki yaygın navigasyon uygulamalarına da aday olabilir.

    Waze: Dünyada son derece popüler olan uygulama Türkiye’de henüz aynı tanınırlık oranına kavuşmuş değil. Kolay kullanımı, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile Türkiye’deki yaygın navigasyon uygulamalarına da aday olabilir.

  16. Pandora:   Sevdiğiniz müzik tarzında yayın yapan radyolar, parça ve albümleri kişiselleştirilmiş ayarlardan kendinize göre uyarlayarak, kendinize istediğiniz her an müzik ziyafeti çekmenize yardımcı olan Pandora ile haftanın tüm sendromları ve stresleri geride kalıyor.

    Pandora: Sevdiğiniz müzik tarzında yayın yapan radyolar, parça ve albümleri kişiselleştirilmiş ayarlardan kendinize göre uyarlayarak, kendinize istediğiniz her an müzik ziyafeti çekmenize yardımcı olan Pandora ile haftanın tüm sendromları ve stresleri geride kalıyor.

  17. Pandora:   Mobil uygulama üzerinden 100’e kadar radyo kanalı belirleyebilir, yüzlerce müziği yüksek kalitede dinleme fırsatı bulabilirsiniz.

    Pandora: Mobil uygulama üzerinden 100’e kadar radyo kanalı belirleyebilir, yüzlerce müziği yüksek kalitede dinleme fırsatı bulabilirsiniz.

  18. Tinder:   Dünyanın en yaygın arkadaşlık uygulamaları arasında zirveye oynayan Tinder, uygulamanın kullanıldığı çevredeki Tinder kullanıcılarının birbiriyle iletişim kurmasına yardımcı oluyor

    Tinder: Dünyanın en yaygın arkadaşlık uygulamaları arasında zirveye oynayan Tinder, uygulamanın kullanıldığı çevredeki Tinder kullanıcılarının birbiriyle iletişim kurmasına yardımcı oluyor

  19. Tinder:   Her iki kullanıcı da birbiriyle iletişime geçmek istediğinde oluşan eşleşme sayesinde yeni arkadaşlıklar kurulmasını sağlayan uygulama, online mesajlaşma ya da olanak tanıyor.

    Tinder: Her iki kullanıcı da birbiriyle iletişime geçmek istediğinde oluşan eşleşme sayesinde yeni arkadaşlıklar kurulmasını sağlayan uygulama, online mesajlaşma ya da olanak tanıyor.