Az Biraz Bile Güldürmeyen Komedi Şovları

Az biraz bile güldürmeyen komedi şovları

  1. 1. Çok Güzel Hareketler Bunlar  <p>    BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı ilginç ve eğlenceli skeçlerin yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar başlarda gerçekten hepimizin ilgisini çekti.  <p>  Bir süre sonra elde tabi konu da bitti.<p>    İşte o andan itibaren program eski albenisini kaybederek izleyenlerde bu da komik mi şimdi yağğh etkisi göstermeye başlayadığı için sıkıcı hale geldi.    <p>Şimdi haklarını da yemeyelim. Televizyonlarda komedi programlarına farklı bir bakış açışı getirdiler o kesin.

    1. Çok Güzel Hareketler Bunlar

    BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı ilginç ve eğlenceli skeçlerin yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar başlarda gerçekten hepimizin ilgisini çekti.

    Bir süre sonra elde tabi konu da bitti.

    İşte o andan itibaren program eski albenisini kaybederek izleyenlerde bu da komik mi şimdi yağğh etkisi göstermeye başlayadığı için sıkıcı hale geldi.

    Şimdi haklarını da yemeyelim. Televizyonlarda komedi programlarına farklı bir bakış açışı getirdiler o kesin.

  2. <strong>2. G&uuml;ld&uuml;r G&uuml;ld&uuml;r Show</strong>  Bu artık bilimsel bir gerçek; Güldür Güldür Show gerçekten güldürmüyor!  <p>  Çoğu zaman adın ne? Murat. Koyayım da tur at ayarında espirilerle seyirci karşısına çıkan Güldür Güldür Show konsepti tabiki Çok Güzel Hareketler Bunlar programına rakip olarak ortaya çıktı.    Taklitleri asıllarını yaşatır sözünü doğrulayan Güldür Güldür Show izleyenlerde İşte Benim Stilim programı kadar etki dahi yaratmadı ama ne yalan söyleyelim izlenme oranları hiçbir zaman çok da kötü olmadı.

    2. Güldür Güldür Show Bu artık bilimsel bir gerçek; Güldür Güldür Show gerçekten güldürmüyor!

    Çoğu zaman adın ne? Murat. Koyayım da tur at ayarında espirilerle seyirci karşısına çıkan Güldür Güldür Show konsepti tabiki Çok Güzel Hareketler Bunlar programına rakip olarak ortaya çıktı. Taklitleri asıllarını yaşatır sözünü doğrulayan Güldür Güldür Show izleyenlerde İşte Benim Stilim programı kadar etki dahi yaratmadı ama ne yalan söyleyelim izlenme oranları hiçbir zaman çok da kötü olmadı.

  3. <strong>3. G&uuml;ld&uuml;r Bakalım</strong>  Bir yarışma yapalım ve gülmekten karnımıza ağrılar sokacak bir ismi de ünlü yapalım argümanı ile yola çıkan Güldür Bakalım programında yarışanlara gülen tek kişi jüri üyeleriydi.<p>    Ekranları başında suratları gülme tepkisi vermeyen milyonları güldürmek için kılıktan kılığa giren komedyen adayları bunu hiçbir zaman başaramadı.

    3. Güldür Bakalım Bir yarışma yapalım ve gülmekten karnımıza ağrılar sokacak bir ismi de ünlü yapalım argümanı ile yola çıkan Güldür Bakalım programında yarışanlara gülen tek kişi jüri üyeleriydi.

    Ekranları başında suratları gülme tepkisi vermeyen milyonları güldürmek için kılıktan kılığa giren komedyen adayları bunu hiçbir zaman başaramadı.

  4. <strong>4. Ata Demirer - Hacıyatmaz</strong>  Okan Bayülgen bir süre talk şov yapmayacağını açıkladıktan sonra bu boşluğu doldursa doldursa Ata Demirer doldurur diyen kanalda Hacıyatmaz isimli bir program yapmaya başlamıştı.<p>    Ata Demirer başarılı bir oyuncu ve komedyen olabilir.     Fakat bu iyi bir talk şov yüzü olacağı anlamına gelmiyor.    Muhabbeti bir türlü ilerletemeyen ve seyirci ile elektriği maalesef tutmayan Ata Demirer'in Hacıyatmaz macerası çok uzun sürmedi.    Sezon sona ermeden hacı yattı program kalktı.

    4. Ata Demirer - Hacıyatmaz Okan Bayülgen bir süre talk şov yapmayacağını açıkladıktan sonra bu boşluğu doldursa doldursa Ata Demirer doldurur diyen kanalda Hacıyatmaz isimli bir program yapmaya başlamıştı.

    Ata Demirer başarılı bir oyuncu ve komedyen olabilir. Fakat bu iyi bir talk şov yüzü olacağı anlamına gelmiyor. Muhabbeti bir türlü ilerletemeyen ve seyirci ile elektriği maalesef tutmayan Ata Demirer'in Hacıyatmaz macerası çok uzun sürmedi. Sezon sona ermeden hacı yattı program kalktı.

  5. <strong>5. Şahane Pazar</strong>  Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunduğu ve bir dönem çılgın reyting alan Şahane Pazar bize göre çağının çok ötesinde bir programdı.  <p>  Bu sebeple Şahane Pazar'ı galiba anlamadık.<p>    Şu an da anlamadığımız için hala komik gelmiyor.    Umarız gelecek nesiller bu fütüristik yapımı tekrar tekrar izler ve kahkahalara boğulur.

    5. Şahane Pazar Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunduğu ve bir dönem çılgın reyting alan Şahane Pazar bize göre çağının çok ötesinde bir programdı.

    Bu sebeple Şahane Pazar'ı galiba anlamadık.

    Şu an da anlamadığımız için hala komik gelmiyor. Umarız gelecek nesiller bu fütüristik yapımı tekrar tekrar izler ve kahkahalara boğulur.

  6. <strong>6. &Uuml;&ccedil; Adam</strong>  Şimdi beyler, şu konuda bi anlaşalım; 3 kişilik talk şov olmuyor.<p>    Her biri ayrı birer yetenek olan 3 Adam bireyleri bir araya geldiğinde çok da eğlenceli ve komik bir ortam yaratmıyor.<p>    Bazı espiriler ve muhabbetler fazla zorlama. Bitse de gitsek havasında.

    6. Üç Adam Şimdi beyler, şu konuda bi anlaşalım; 3 kişilik talk şov olmuyor.

    Her biri ayrı birer yetenek olan 3 Adam bireyleri bir araya geldiğinde çok da eğlenceli ve komik bir ortam yaratmıyor.

    Bazı espiriler ve muhabbetler fazla zorlama. Bitse de gitsek havasında.

  7. <strong>7. G&uuml;ld&uuml;y G&uuml;ld&uuml;y Show &Ccedil;ocuklar</strong>  Yetişkinlerin yaptığı versiyonu yeterince jilet attırmıyormuş gibi bir de çocuk oyuncuların olduğu versiyonla yaz ekranlarına merhaba diyen Güldüy Güldüy Show Çocuklar da komedi açısından orijinal versiyonundan çok da farksız sayılmaz.<p>    Sosyal medyanın çocukları şirinleştirme projesinin bir ayağı olan R harfini Y harfi yapma akımı ne yazık ki burada da vücut bulmuş.    Büyümüş de küçülmüş kafası sağ olsun izleyenler bu programa en azından ortada bir emek var, o yaşta biz ne yapıyorduk bunlar neler yapıyor diyerek skeçlere hafif bir tebessüm ediyorlar.

    7. Güldüy Güldüy Show Çocuklar Yetişkinlerin yaptığı versiyonu yeterince jilet attırmıyormuş gibi bir de çocuk oyuncuların olduğu versiyonla yaz ekranlarına merhaba diyen Güldüy Güldüy Show Çocuklar da komedi açısından orijinal versiyonundan çok da farksız sayılmaz.

    Sosyal medyanın çocukları şirinleştirme projesinin bir ayağı olan R harfini Y harfi yapma akımı ne yazık ki burada da vücut bulmuş. Büyümüş de küçülmüş kafası sağ olsun izleyenler bu programa en azından ortada bir emek var, o yaşta biz ne yapıyorduk bunlar neler yapıyor diyerek skeçlere hafif bir tebessüm ediyorlar.

  8. <strong>8. Yetenek sizsiniz Yunus Karaca</strong>  Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi komedyen Yunus Karaca'nın bir repliğini buraya yazıyoruz.   <p>  Yorumsuz...<p>    Geçen biri yazmış gözler konuşur mu?    Bir gün bir markete gidip 50 TL ve üzeri alışveriş yaptıktan sonra kasiyere paranın tamamını bozuk demir para olarak verin abi ve gözünün içine bakın. Konuşmayı geçtim ne söylemek istediğini bile anlarsınız.

    8. Yetenek sizsiniz Yunus Karaca Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi komedyen Yunus Karaca'nın bir repliğini buraya yazıyoruz.

    Yorumsuz...

    Geçen biri yazmış gözler konuşur mu? Bir gün bir markete gidip 50 TL ve üzeri alışveriş yaptıktan sonra kasiyere paranın tamamını bozuk demir para olarak verin abi ve gözünün içine bakın. Konuşmayı geçtim ne söylemek istediğini bile anlarsınız.