Twitter Kullanıcılarına Arkadaşlık Servisi!

Twitter kullanıcılarına arkadaşlık servisi!

  1. Yeni tanıtılan Blue adındaki uygulama direkt olarak Twitter hesapları onaylanmış kişiler arasında buluşmalar ayarlamayı ve yeni ilişkiler doğurmayı hedefliyor!    Blue adındaki bu uygulama yalnızca Twitter'da onaylı olan kişiler tarafından kullanılabilecek ve üye olduktan sonra diğer üyelerin fotoğraflarını inceleyerek kendileriyle iletişim kurmanıza yarayacak.

    Yeni tanıtılan Blue adındaki uygulama direkt olarak Twitter hesapları onaylanmış kişiler arasında buluşmalar ayarlamayı ve yeni ilişkiler doğurmayı hedefliyor! Blue adındaki bu uygulama yalnızca Twitter'da onaylı olan kişiler tarafından kullanılabilecek ve üye olduktan sonra diğer üyelerin fotoğraflarını inceleyerek kendileriyle iletişim kurmanıza yarayacak.

  2. Loveflutter tarafından hazırlanan uygulama 1,000 kişi üye olduktan sonra hizmet vermeye başlayacak ve davetiyeler şimdiden gönderilmeye başlanmış durumda.

    Loveflutter tarafından hazırlanan uygulama 1,000 kişi üye olduktan sonra hizmet vermeye başlayacak ve davetiyeler şimdiden gönderilmeye başlanmış durumda.

  3. Dünya çapında 300 milyon Twitter kullanıcısı olduğu biliniyor. Bunlardan yüzde yalnızca 150,000 tanesi Twitter tarafından onaylanmış bir hesaba sahip ve bu oranın yüzde 25'ini gazeteciler oluşturuyor.

    Dünya çapında 300 milyon Twitter kullanıcısı olduğu biliniyor. Bunlardan yüzde yalnızca 150,000 tanesi Twitter tarafından onaylanmış bir hesaba sahip ve bu oranın yüzde 25'ini gazeteciler oluşturuyor.

  4. Twitter geçtiğimiz dönemde onaylı kullanıcı olabilmek adına başvuruların başladığını açıklamıştı. Yani uygulamanın kullanıcı veritabanının hızla gelişebilme potansiyeli de var.

    Twitter geçtiğimiz dönemde onaylı kullanıcı olabilmek adına başvuruların başladığını açıklamıştı. Yani uygulamanın kullanıcı veritabanının hızla gelişebilme potansiyeli de var.