Sivrisinek Neye Gelmez?Kurtulma Yolları

İşte evde kendi yöntemlerinizle sivrisineklerden kurtulma yolları…

  1. Kahve telvesi:<p>    Kahve telvesi, sinek ve böcekleri sizden uzak tutar. Bunun için yapmanız gereken, böceklerin gezdikleri ve geldiklerini düşündüğünüz bölgelere kahve telvesi koymanızdır.

    Kahve telvesi:

    Kahve telvesi, sinek ve böcekleri sizden uzak tutar. Bunun için yapmanız gereken, böceklerin gezdikleri ve geldiklerini düşündüğünüz bölgelere kahve telvesi koymanızdır.

  2. Açık renk kıyafetler giyin<p>  Sivrisineğin koyu renk kıyafetlere daha çok gelir. Eğer sivrisinekleri, kendinizden uzaklaştırmak istiyorsanız odanızın bir köşesine koyu renkli kıyafetler asın.

    Açık renk kıyafetler giyin

    Sivrisineğin koyu renk kıyafetlere daha çok gelir. Eğer sivrisinekleri, kendinizden uzaklaştırmak istiyorsanız odanızın bir köşesine koyu renkli kıyafetler asın.

  3. Sivrisineklere karşı en etkili yöntemlerden biri yakınınızda fesleğen ya da reyhan bulundurmak. Çünkü sivrisinekler bu iki bitkiden de hoşlanmıyor.

    Sivrisineklere karşı en etkili yöntemlerden biri yakınınızda fesleğen ya da reyhan bulundurmak. Çünkü sivrisinekler bu iki bitkiden de hoşlanmıyor.

  4. Sivrisineklere karşı en etkili yöntemlerden biri de soğan ve sarımsak. Amerika ve Kanada&#8217; da yapılan araştırmalarda sivrisineklerin sarımsak ve sarımsak yağı olan yerlere yaklaşamadığı görülmüştür.

    Sivrisineklere karşı en etkili yöntemlerden biri de soğan ve sarımsak. Amerika ve Kanada’ da yapılan araştırmalarda sivrisineklerin sarımsak ve sarımsak yağı olan yerlere yaklaşamadığı görülmüştür.