İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

En İyi 15 Yabancı Dil Öğrenme Uygulaması

En iyi 15 yabancı dil öğrenme uygulaması

  1. Yeni bir dil öğrenmek zor olabilir. <p>        Dili öğrenmek için yepyeni bir kelime dağarcığı ve gramer bilgisinin yanında, farklı bir kültür grubunun içine de gireceksiniz. <p>        How are you, are you cola, are you disco demek değil İngilizce nihayetinde...  <p>      Bu süreçte size yardımcı olabilecek çeşitli araçlar var.     Umarım bu araçlar işlerinizi veya iletişiminizi daha da kolaylaştırmanız adına sizlere yardımcı olabilir.    İşte yabancı dil öğrenmek için kullanacağınız en iyi uygulamalar.

    Yeni bir dil öğrenmek zor olabilir.

    Dili öğrenmek için yepyeni bir kelime dağarcığı ve gramer bilgisinin yanında, farklı bir kültür grubunun içine de gireceksiniz.

    How are you, are you cola, are you disco demek değil İngilizce nihayetinde...

    Bu süreçte size yardımcı olabilecek çeşitli araçlar var. Umarım bu araçlar işlerinizi veya iletişiminizi daha da kolaylaştırmanız adına sizlere yardımcı olabilir. İşte yabancı dil öğrenmek için kullanacağınız en iyi uygulamalar.

  2. 1- Duolingo     <p>      Yabancı dil öğrenme uygulamaları arasında ilk sırada geleni Duolingo diyebiliriz. <p>        Temel öncelik, özgür bir şekilde yeni bir dil öğrenmeniz. <p>        Böylece, desteklediği tüm diller başından sonuna kadar ücretsiz temin edilebiliyor. <p>        Yeni kelime ve gramer bilgilerini gösteren küçük oyunlar oynayarak yeni dil öğrenen bir oyun konsepti kullanılıyor.     Bu ciddi bir şey değil, fakat geliştiriciler 34 saatlik oynamanın üniversitede bir sömestıra eşit olduğuna işaret ediyor.     Uygulamanın dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısı var.     Geçtiğimiz günlerde 25 milyon aktif kullanıcıya ulaşan ve 25 milyon dolarlık bir yatırım alan Duolingo uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

    1- Duolingo

    Yabancı dil öğrenme uygulamaları arasında ilk sırada geleni Duolingo diyebiliriz.

    Temel öncelik, özgür bir şekilde yeni bir dil öğrenmeniz.

    Böylece, desteklediği tüm diller başından sonuna kadar ücretsiz temin edilebiliyor.

    Yeni kelime ve gramer bilgilerini gösteren küçük oyunlar oynayarak yeni dil öğrenen bir oyun konsepti kullanılıyor. Bu ciddi bir şey değil, fakat geliştiriciler 34 saatlik oynamanın üniversitede bir sömestıra eşit olduğuna işaret ediyor. Uygulamanın dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısı var. Geçtiğimiz günlerde 25 milyon aktif kullanıcıya ulaşan ve 25 milyon dolarlık bir yatırım alan Duolingo uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

  3. 2- Memrise<br /> &nbsp;  Memrise, popüler dil öğrenme uygulamalarından bir diğeri. <p>        Hem ücretsiz hem de profesyonel sürümüyle birlikte geliyor. <p>        Ücretsiz sürüm bazı temel dersler sunuyor.     Bu size denemek için bir şans veriyor.     Pro sürümü, diğer tüm dersleri de açan bir abonelik.     Uygulama çeşitli ders türlerine sahip ancak kullanıcılarına dili oyunlaştırarak öğretmesi onu ön plana çıkartıyor.    Uygulama bir düzineden fazla dili destekliyor.     Yararlı olduğu kadar eğlenceli de olan Memrise&#8217;ı Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

    2- Memrise
      Memrise, popüler dil öğrenme uygulamalarından bir diğeri.

    Hem ücretsiz hem de profesyonel sürümüyle birlikte geliyor.

    Ücretsiz sürüm bazı temel dersler sunuyor. Bu size denemek için bir şans veriyor. Pro sürümü, diğer tüm dersleri de açan bir abonelik. Uygulama çeşitli ders türlerine sahip ancak kullanıcılarına dili oyunlaştırarak öğretmesi onu ön plana çıkartıyor. Uygulama bir düzineden fazla dili destekliyor. Yararlı olduğu kadar eğlenceli de olan Memrise’ı Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

  4. 3- Mondly<br /> &nbsp;  Mondly, 33 farklı dili öğrenme konusunda kullanıcılarına yardımcı oluyor. <p>        Kullanıcı sayısı ise yaklaşık 20 milyon. <p>        Mondly uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza rahatlıkla indirebilirsiniz.

    3- Mondly
      Mondly, 33 farklı dili öğrenme konusunda kullanıcılarına yardımcı oluyor.

    Kullanıcı sayısı ise yaklaşık 20 milyon.

    Mondly uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza rahatlıkla indirebilirsiniz.

  5. 4- Babbel<br /> &nbsp;  Babbel de popüler dil öğrenme uygulamalarından. <p>        Toplamda 14 farklı dili 10-15 dakikalık derslerle öğreterek farklı bir strateji izliyor.<p>        Uygulamada yeni başlayanlara ve ileri seviyedeki öğrencilere yönelik olmak üzere farklı yetenekleri kapsayan paket dersler bulunuyor.   <p>      Uygulama size çeşitli kelimeler, cümleler öğretiyor ve onları heceleyip yüksek sesle konuşmaları veya cümlelere sığdırmaları konusunda sizi zorluyor. Bu iyi bir sistem ve denemek için özgürsünüz. Tüm dersleri almak için abone olmanız gerekiyor.    Babbel uygulamasını Android ve iOS için indirebilirsiniz.

    4- Babbel
      Babbel de popüler dil öğrenme uygulamalarından.

    Toplamda 14 farklı dili 10-15 dakikalık derslerle öğreterek farklı bir strateji izliyor.

    Uygulamada yeni başlayanlara ve ileri seviyedeki öğrencilere yönelik olmak üzere farklı yetenekleri kapsayan paket dersler bulunuyor.

    Uygulama size çeşitli kelimeler, cümleler öğretiyor ve onları heceleyip yüksek sesle konuşmaları veya cümlelere sığdırmaları konusunda sizi zorluyor. Bu iyi bir sistem ve denemek için özgürsünüz. Tüm dersleri almak için abone olmanız gerekiyor. Babbel uygulamasını Android ve iOS için indirebilirsiniz.

  6. 5- Busuu<br /> &nbsp;  Busuu, yaklaşık bir düzine dil desteği içeriyor. <p>        Uygulamada kelime dağarcığı ve gramer dersleri gibi temel öğeleri var.  <p>      Ayrıca, eğitiminizi tamamlamanıza yardımcı olacak diyalog ve yazma dersleri de bulunuyor. <p>        22.5 saatlik bir sürenin üniversitenin yaklaşık bir yarısına eşit olduğu söyleniyor. <p>        Quizler ve kelime oyunları, bilginizi test etmek için oldukça eğlenceli.    Busuu, bir sonraki seyahatinizde size daha iyi hazırlanmanıza imkân veren, belirli bir dil için temel bilgileri sağlayan kullanışlı seyahat kursları seti de sunuyor.     Hatta ana dili konuşanlarla sohbet edebilir, metinlerini düzeltmelerini sağlayabilir veya diğer öğrencileri düzelterek puan kazanabilirsiniz.     Çevrimdışı modu da var, böylece dersleri internet bağlantısı olmadan indirebilir ve okuyabilirsiniz.     Ancak çoğu gibi, her şeye erişebilmek için abone olmanız gerekiyor.    Uygulamayı Android ve iOS için indirebilirsiniz.

    5- Busuu
      Busuu, yaklaşık bir düzine dil desteği içeriyor.

    Uygulamada kelime dağarcığı ve gramer dersleri gibi temel öğeleri var.

    Ayrıca, eğitiminizi tamamlamanıza yardımcı olacak diyalog ve yazma dersleri de bulunuyor.

    22.5 saatlik bir sürenin üniversitenin yaklaşık bir yarısına eşit olduğu söyleniyor.

    Quizler ve kelime oyunları, bilginizi test etmek için oldukça eğlenceli. Busuu, bir sonraki seyahatinizde size daha iyi hazırlanmanıza imkân veren, belirli bir dil için temel bilgileri sağlayan kullanışlı seyahat kursları seti de sunuyor. Hatta ana dili konuşanlarla sohbet edebilir, metinlerini düzeltmelerini sağlayabilir veya diğer öğrencileri düzelterek puan kazanabilirsiniz. Çevrimdışı modu da var, böylece dersleri internet bağlantısı olmadan indirebilir ve okuyabilirsiniz. Ancak çoğu gibi, her şeye erişebilmek için abone olmanız gerekiyor. Uygulamayı Android ve iOS için indirebilirsiniz.

  7. 6- Quizlet<br /> &nbsp;  Quizlet, yeni bir dil öğrenenler için değerli bir araç olabilir. <p>        Tek başına bir şey öğretmesinin yanında, yeni bilgileri ezberlemenize yardımcı olması için de kullanabilirsiniz. <p>        Sunduğu görsel ve sesli hizmetleriyle, çevrenizdekilerle çalışma olanağı sunuyor.     Flashcards ile becerilerinizi test etmek için sınavlar ve oyunlar oluşturabilirsiniz.     İsterseniz görüntü ve video öğelerini dahi ekleyebilirsiniz.     Bu, diğer dil öğrenme uygulamaları arasında farklı bir seçim olabilir.     İlginizi çekiyorsa uygulamayı denemek için ücretsiz olarak Android veya iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

    6- Quizlet
      Quizlet, yeni bir dil öğrenenler için değerli bir araç olabilir.

    Tek başına bir şey öğretmesinin yanında, yeni bilgileri ezberlemenize yardımcı olması için de kullanabilirsiniz.

    Sunduğu görsel ve sesli hizmetleriyle, çevrenizdekilerle çalışma olanağı sunuyor. Flashcards ile becerilerinizi test etmek için sınavlar ve oyunlar oluşturabilirsiniz. İsterseniz görüntü ve video öğelerini dahi ekleyebilirsiniz. Bu, diğer dil öğrenme uygulamaları arasında farklı bir seçim olabilir. İlginizi çekiyorsa uygulamayı denemek için ücretsiz olarak Android veya iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

  8. 7- Dil &Ouml;ğrenme Kılavuzu<br /> &nbsp;  Dil Öğrenme Kılavuzu, özellikle kolay kullanımı ve sade tasarımı ile öne çıkıyor.   <p>      Çevrimdışı olarak da çalışabilen Dil Öğrenme Kılavuzu uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

    7- Dil Öğrenme Kılavuzu
      Dil Öğrenme Kılavuzu, özellikle kolay kullanımı ve sade tasarımı ile öne çıkıyor.

    Çevrimdışı olarak da çalışabilen Dil Öğrenme Kılavuzu uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

  9. 8- Google Translate&nbsp;<br /> &nbsp;  Google Translate dil öğrenme yolunda mükemmel bir araç olabilir. <p>        Adından da anlaşılacağı gibi çeşitli dilleri başka dillere çeviriyor. Onlarca dil desteği var. <p>        Diğer dillerde hangi kelimelerin ne anlama geldiğini kontrol etmek ve görmek için harika bir yol.   <p>      Ayrıca, uygulama, fotoğraf makinenizi kendilerine yönlendirerek kelimeleri çevirmenizi sağlayan bir kamera özelliğini de içeriyor.     Hatta uygulama ile konuşabilir ve kelimeleri sizin için tercüme etmesini isteyebilirsiniz.     Yolcular için tasarlanmış güçlü bir uygulama olan Google Translate&#8217;i Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    8- Google Translate 
      Google Translate dil öğrenme yolunda mükemmel bir araç olabilir.

    Adından da anlaşılacağı gibi çeşitli dilleri başka dillere çeviriyor. Onlarca dil desteği var.

    Diğer dillerde hangi kelimelerin ne anlama geldiğini kontrol etmek ve görmek için harika bir yol.

    Ayrıca, uygulama, fotoğraf makinenizi kendilerine yönlendirerek kelimeleri çevirmenizi sağlayan bir kamera özelliğini de içeriyor. Hatta uygulama ile konuşabilir ve kelimeleri sizin için tercüme etmesini isteyebilirsiniz. Yolcular için tasarlanmış güçlü bir uygulama olan Google Translate’i Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

  10. 9- Lingualeo<br /> &nbsp;  Bünyesinde barındırdığı açıklamalı ve resimli kelime setleriyle Lingualeo, etkili özelliklere sahip. <p>        Çevrimdışı çalışma imkanına sahip uygulama, İngilizce makelelerden, gramer kurslarına kadar birçok içeriğe ulaşmanızı sağlıyor. <p>        16 milyondan fazla insanın kullandığı uygulamayı Android ve iOS platformları için indirebilirsiniz.

    9- Lingualeo
      Bünyesinde barındırdığı açıklamalı ve resimli kelime setleriyle Lingualeo, etkili özelliklere sahip.

    Çevrimdışı çalışma imkanına sahip uygulama, İngilizce makelelerden, gramer kurslarına kadar birçok içeriğe ulaşmanızı sağlıyor.

    16 milyondan fazla insanın kullandığı uygulamayı Android ve iOS platformları için indirebilirsiniz.

  11. 10- Linguee<br /> &nbsp;  Linguee, yeni bir dil öğrenmek için tipik bir uygulama değil. <p>        Aslında sadece bir sözlük uygulaması, ancak gerçekten iyi. <p>        En büyük özelliği, diller arasında kesintisiz geçiş yapabilme yeteneği.   <p>      Hızlıca İspanyolca'dan İngilizce'ye ve daha sonra geriye doğru çeviri yapabilirsiniz (İngilizce'den İspanyolca'ya).     Birkaç dili destekliyor, çevrimdışı kullanılabiliyor ve telaffuz, örnek cümleler gibi ekstra özelliklere sahip.

    10- Linguee
      Linguee, yeni bir dil öğrenmek için tipik bir uygulama değil.

    Aslında sadece bir sözlük uygulaması, ancak gerçekten iyi.

    En büyük özelliği, diller arasında kesintisiz geçiş yapabilme yeteneği.

    Hızlıca İspanyolca'dan İngilizce'ye ve daha sonra geriye doğru çeviri yapabilirsiniz (İngilizce'den İspanyolca'ya). Birkaç dili destekliyor, çevrimdışı kullanılabiliyor ve telaffuz, örnek cümleler gibi ekstra özelliklere sahip.

  12. 11- Rosetta Stone<br /> &nbsp;  Çoğu kişi Rosetta Stone'u bilmez. <p>        Çok uzun süredir var ve insanlar buna güvenerek kullanıyor. <p>        Şirketin aslında birkaç uygulaması var.   <p>      Ayrıca, özellikle çocuklar için tasarlanmış olanları da var.

    11- Rosetta Stone
      Çoğu kişi Rosetta Stone'u bilmez.

    Çok uzun süredir var ve insanlar buna güvenerek kullanıyor.

    Şirketin aslında birkaç uygulaması var.

    Ayrıca, özellikle çocuklar için tasarlanmış olanları da var.

  13. 12- Voscreen<br /> &nbsp;  Voscreen, rakiplerinin aksine kısa video kesitleri sunarak eğlenceli bir öğrenim süreci oluşturuyor. <p>        Videoların içerikleri genelde film, müzik videoları, çizgi filmler ve belgesellerden oluşuyor. <p>        Android ve iOS için indirebilirsiniz.

    12- Voscreen
      Voscreen, rakiplerinin aksine kısa video kesitleri sunarak eğlenceli bir öğrenim süreci oluşturuyor.

    Videoların içerikleri genelde film, müzik videoları, çizgi filmler ve belgesellerden oluşuyor.

    Android ve iOS için indirebilirsiniz.

  14. 13- Cambly<br /> &nbsp;  Skype benzeri bir yapıya sahip olan Cambly, online çalışıyor. <p>        Kullanıcılar ile ana dili İngilizce olan eğitmenleri bir araya getiren Cambly, konuşarak pratik yapmak için ideal bir uygulama.  <p>        Uygulamayı Android ve iOS için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    13- Cambly
      Skype benzeri bir yapıya sahip olan Cambly, online çalışıyor.

    Kullanıcılar ile ana dili İngilizce olan eğitmenleri bir araya getiren Cambly, konuşarak pratik yapmak için ideal bir uygulama.

    Uygulamayı Android ve iOS için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

  15. 14- English Ninjas<br /> &nbsp;  "Tek tuşla İngilizce konuş" sloganı ile karşımıza çıkan English Ninjas, Ali Servet Eyüboğlu tarafından geliştirildi. Yani yerli bir uygulama. <p>        English Ninjas da tıpkı Cambly gibi anadili İngilizce olan eğitmenler arayıcılığıyla İngilizce öğretiyor.  <p>      Uygulamayı Android ve iOS için indirebilirsiniz.

    14- English Ninjas
      "Tek tuşla İngilizce konuş" sloganı ile karşımıza çıkan English Ninjas, Ali Servet Eyüboğlu tarafından geliştirildi. Yani yerli bir uygulama.

    English Ninjas da tıpkı Cambly gibi anadili İngilizce olan eğitmenler arayıcılığıyla İngilizce öğretiyor.

    Uygulamayı Android ve iOS için indirebilirsiniz.

  16. 15- Speaky<br /> &nbsp;  Speaky, dünya çapında dil partnerleri bulmanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulama. <p>        Arkadaşlar edinerek pratik yapmanıza olanak tanıyan Speaky, 180 farklı ülkeden kullanıcılara sahip.   <p>      Toplamda 110 farklı dilin konuşulduğu platformda size uygun dil partnerinizi bularak, istediğiniz dil için pratik yapabilirsiniz. <p>        Speaky uygulamasını Android ve iOS cihazlar için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    15- Speaky
      Speaky, dünya çapında dil partnerleri bulmanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulama.

    Arkadaşlar edinerek pratik yapmanıza olanak tanıyan Speaky, 180 farklı ülkeden kullanıcılara sahip.

    Toplamda 110 farklı dilin konuşulduğu platformda size uygun dil partnerinizi bularak, istediğiniz dil için pratik yapabilirsiniz.

    Speaky uygulamasını Android ve iOS cihazlar için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.