Ellerinizin Yaşınızı Belli Etmesine Gerek Yok

Ellerinizin yaşınızı belli etmesine gerek yok

  1. Yüzünüz ile birlikte elleriniz en çok gün ışığına maruz kalan bölüm. Dolayısıyla elleriniz üzerinde oluşan lekeleri engellemek için güneş kremi sürerken sadece yüzünüze değil, ellerinize de sürmelisiniz.

    Yüzünüz ile birlikte elleriniz en çok gün ışığına maruz kalan bölüm. Dolayısıyla elleriniz üzerinde oluşan lekeleri engellemek için güneş kremi sürerken sadece yüzünüze değil, ellerinize de sürmelisiniz.

  2. Ellerinizi yıkarken gerekli değilse antibakteriyel sabun kullanmayın ve mutlaka ılık su ile durulayın. Çok soğuk ya da çok sıcak su aynı ölçüde cildinize zarar verir.

    Ellerinizi yıkarken gerekli değilse antibakteriyel sabun kullanmayın ve mutlaka ılık su ile durulayın. Çok soğuk ya da çok sıcak su aynı ölçüde cildinize zarar verir.

  3. Ellerinize en çok zarar veren şeylerin başında kimyasal maddeler ve sıcak-soğuk su geçişleri geliyor. Dolayısıyla özellikle evi işleriyle ilgilenirken eldiven takmalısınız.

    Ellerinize en çok zarar veren şeylerin başında kimyasal maddeler ve sıcak-soğuk su geçişleri geliyor. Dolayısıyla özellikle evi işleriyle ilgilenirken eldiven takmalısınız.

  4. İyi bir nemlendirici iyi bir şampuan kadar önemlidir. Dolayısıyla ne olursa olsun ellerinize nemlendirici sürmeyi unutmayın. Tabii bunu yaparken her saat başı yapmanıza gerek yok. Günde iki kez ellerinizi nemlendirmeniz yeterli olacaktır.

    İyi bir nemlendirici iyi bir şampuan kadar önemlidir. Dolayısıyla ne olursa olsun ellerinize nemlendirici sürmeyi unutmayın. Tabii bunu yaparken her saat başı yapmanıza gerek yok. Günde iki kez ellerinizi nemlendirmeniz yeterli olacaktır.