İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yağ Yakan 5 Gıda

Yağ yakan 5 gıda

  1. Acı biber<p>     İçerisindeki kapsaisin maddesi ısınmanızı sağlar ve yağ yakımını da hızlandırır.

    Acı biber

    İçerisindeki kapsaisin maddesi ısınmanızı sağlar ve yağ yakımını da hızlandırır.

  2. Tam tahıllar<p>     Vücudun daha fazla çalışmasını sağlayan tam tahıllar bu sayede yağların yakılmasına da yardımcı olur. Tam tahılların yakılması için iki kat kaloriye ihtiyaç duyulduğundan zayıflamanıza yardımcı olur.

    Tam tahıllar

    Vücudun daha fazla çalışmasını sağlayan tam tahıllar bu sayede yağların yakılmasına da yardımcı olur. Tam tahılların yakılması için iki kat kaloriye ihtiyaç duyulduğundan zayıflamanıza yardımcı olur.

  3. Hindistancevizi<p>     Trigliserit açısından zengin olan hindistancevizi metabolizma hızını %30 oranında arttırıyor.

    Hindistancevizi

    Trigliserit açısından zengin olan hindistancevizi metabolizma hızını %30 oranında arttırıyor.

  4. Avokado<p>     Avokado metabolizmayı hızlandırır ve yağların enerjiye dönüştürülme sürecini destekler. Bu sayede daha fazla yağ yakılmasını sağlar.

    Avokado

    Avokado metabolizmayı hızlandırır ve yağların enerjiye dönüştürülme sürecini destekler. Bu sayede daha fazla yağ yakılmasını sağlar.

  5. Zencefil<p>     Zencefil, vücut ısısını arttırır. Bunun faydası vücudun ısıyı düşürmek için daha fazla enerji harcamak zorunda olmasıdır. Bu sebeple yağ yakımını hızlandırır.

    Zencefil

    Zencefil, vücut ısısını arttırır. Bunun faydası vücudun ısıyı düşürmek için daha fazla enerji harcamak zorunda olmasıdır. Bu sebeple yağ yakımını hızlandırır.