Şu An Bedava! Mutlaka İndirin Çünkü...

Her telefona yüklenmesi gereken en iyi ücretsiz uygulamalar

  1. Her gün yüzlerce uygulama geliştiriliyor; ancak birçoğundan haberimiz yok! İşte telefonlara yüklenmesi bedava olan ve mutlaka görmeniz gereken uygulamalar...

    Her gün yüzlerce uygulama geliştiriliyor; ancak birçoğundan haberimiz yok! İşte telefonlara yüklenmesi bedava olan ve mutlaka görmeniz gereken uygulamalar...

  2. Snapseed  <br>  Google tarafından geliştirilmiş eksiksiz ve profesyonel bir fotoğraf düzenleyicidir.

    Snapseed
    Google tarafından geliştirilmiş eksiksiz ve profesyonel bir fotoğraf düzenleyicidir.

  3. Boomerang<br>    İnstagram Bomerang son dönemlerin trendleri arasında yer alıyor. Bomerang, kullanıcıların 1 saniye ve kendini tekrar eden paylaşımlar yapabileceği bir ortam sunuyor.

    Boomerang
    İnstagram Bomerang son dönemlerin trendleri arasında yer alıyor. Bomerang, kullanıcıların 1 saniye ve kendini tekrar eden paylaşımlar yapabileceği bir ortam sunuyor.

  4. Snapchat  <br>  Snapchat sayesinde kullanıcılar 1-10 sn süreli video, fotoğraf çekebilir. Kullanıcının fotoğraf ve videolarını 24 saat süreli olarak hikayesinde yayımlayabilmesini sağlayan uygulama.

    Snapchat
    Snapchat sayesinde kullanıcılar 1-10 sn süreli video, fotoğraf çekebilir. Kullanıcının fotoğraf ve videolarını 24 saat süreli olarak hikayesinde yayımlayabilmesini sağlayan uygulama.

  5. Spotify<br>    Spotify bir müzik veri akışı sistemidir. Sony, EMI, Universal gibi dünyaca ünlü plak şirketlerine kayıtlı, seçilmiş müziklerin, herhangi bir kısıtlama olmadan dinlenmesini sağlıyor.

    Spotify
    Spotify bir müzik veri akışı sistemidir. Sony, EMI, Universal gibi dünyaca ünlü plak şirketlerine kayıtlı, seçilmiş müziklerin, herhangi bir kısıtlama olmadan dinlenmesini sağlıyor.

  6. WhatsApp  <br>  WhatsApp geçtiğimiz yıllarda birçok ülkede en çok indirilen iPhone ve Android uygulaması oldu. Bu uygulama kullanıcıların birbirleriyle mesajlaşmalarını, dosya ve konum göndermelerini sağlıyor.

    WhatsApp
    WhatsApp geçtiğimiz yıllarda birçok ülkede en çok indirilen iPhone ve Android uygulaması oldu. Bu uygulama kullanıcıların birbirleriyle mesajlaşmalarını, dosya ve konum göndermelerini sağlıyor.

  7. NPR One  <br>  NPR One, uygulaması uluslararası baz istasyonlarına bağlantı seçeneği ile Dünya genelinde radyo dinleme ve haberlere erişme seçenekleri sunan bir uygulamadır.

    NPR One
    NPR One, uygulaması uluslararası baz istasyonlarına bağlantı seçeneği ile Dünya genelinde radyo dinleme ve haberlere erişme seçenekleri sunan bir uygulamadır.

  8. Prisma  <br>  Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflara farklı efektler uygulayarak, bambaşka bir boyut kazandırma imkanı sunan bir uygulama.

    Prisma
    Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflara farklı efektler uygulayarak, bambaşka bir boyut kazandırma imkanı sunan bir uygulama.

  9. Bitmoji<br>    Bitmoji kendi avatarınızı oluşturmanıza izin verir. Bu uygulama sayesinde kendinizi çeşit çeşit eğlenceli durumun içine koyabilirsiniz.  mobil , uygulama , telefon , teknoloji

    Bitmoji
    Bitmoji kendi avatarınızı oluşturmanıza izin verir. Bu uygulama sayesinde kendinizi çeşit çeşit eğlenceli durumun içine koyabilirsiniz. mobil , uygulama , telefon , teknoloji

  10. Shazam  <br>  Shazam dinlediğiniz müziği tanımlamak amacıyla geliştirilmiş bir uygulamadır.  mobil , uygulama , telefon , teknoloji

    Shazam
    Shazam dinlediğiniz müziği tanımlamak amacıyla geliştirilmiş bir uygulamadır. mobil , uygulama , telefon , teknoloji

  11. Pokémon Go<br>    Bir zamanların efsane çizgi filmi Pokemon bu uygulama sayesinde artık sanal hayata uygulandı. Bu uygulama ile çevrenizde bulunan pokemonları toplayabilirsiniz. Ancak ülkemizde uygulama henüz indirilemiyor.

    Pokémon Go
    Bir zamanların efsane çizgi filmi Pokemon bu uygulama sayesinde artık sanal hayata uygulandı. Bu uygulama ile çevrenizde bulunan pokemonları toplayabilirsiniz. Ancak ülkemizde uygulama henüz indirilemiyor.

  12. Venmo  <br>  PayPal'ın sahip olduğu uygulamalardan biri olan Venmo akıllı telefonunuz aracılığıyla sosyal ağlardaki tanıdıklarınızla para alışverişi yapmanızı sağlıyor.

    Venmo
    PayPal'ın sahip olduğu uygulamalardan biri olan Venmo akıllı telefonunuz aracılığıyla sosyal ağlardaki tanıdıklarınızla para alışverişi yapmanızı sağlıyor.

  13. Messages<br>    Bu uygulamayı kullanarak Twitter üzerinden gerçekleştirdiğiniz mesajlaşmaları zahmetsizce takip edebiliryorsunuz.

    Messages
    Bu uygulamayı kullanarak Twitter üzerinden gerçekleştirdiğiniz mesajlaşmaları zahmetsizce takip edebiliryorsunuz.

  14. Signal  <br>  Signal, Android, iOS ve masaüstü için yazılmış, kullanıcıların metin, fotoğraf ve video mesajları uçtan uca şifreleyerek göndermelerini ve Signal kullanıcıları arasında şifreli telefon görüşmeleri yapmalarını sağlayan bir yazılımdır

    Signal
    Signal, Android, iOS ve masaüstü için yazılmış, kullanıcıların metin, fotoğraf ve video mesajları uçtan uca şifreleyerek göndermelerini ve Signal kullanıcıları arasında şifreli telefon görüşmeleri yapmalarını sağlayan bir yazılımdır

  15. NYT Cooking  <br>  New York Times tarafından yayınlanan NYT Cooking, kolay bir yemek isteyenler için yapılmış. Uygulama çok sayıda yemek tarifi sunuyor.

    NYT Cooking
    New York Times tarafından yayınlanan NYT Cooking, kolay bir yemek isteyenler için yapılmış. Uygulama çok sayıda yemek tarifi sunuyor.

  16. Retrica  <br>  Retrica günümüzün Popüler selfie ve fotoğraf efekt uygulamasıdır.

    Retrica
    Retrica günümüzün Popüler selfie ve fotoğraf efekt uygulamasıdır.

  17. Gboard<br>    Gboard Google tarafından iOS platformu için hazırlanmış klavye uygulamasıdır. Gboard ile klavye üzerinden gif, emoji, etiket, video, hava durumu, maç skoru, yakındaki restorantları gibi çeşitli içerikleri arayabilir, paylaşabilirsiniz.

    Gboard
    Gboard Google tarafından iOS platformu için hazırlanmış klavye uygulamasıdır. Gboard ile klavye üzerinden gif, emoji, etiket, video, hava durumu, maç skoru, yakındaki restorantları gibi çeşitli içerikleri arayabilir, paylaşabilirsiniz.

  18. Smash Hit  <br>  Smash Hit metal bilyeler ile karşınıza çıkan cam duvarları ve objeleri kırarak ilerleyeceğiniz bir oyundur.

    Smash Hit
    Smash Hit metal bilyeler ile karşınıza çıkan cam duvarları ve objeleri kırarak ilerleyeceğiniz bir oyundur.

  19. White Noise<br>    White Noise eğer uyku problemleri yaşıyorsanız size yardımcı olacak bir mobil sağlık uygulamasıdır.

    White Noise
    White Noise eğer uyku problemleri yaşıyorsanız size yardımcı olacak bir mobil sağlık uygulamasıdır.

  20. Google Translate<br>    Google Translate, 57 farklı dil arasında anında çeviri sağlayan bir çeviri hizmetidir.

    Google Translate
    Google Translate, 57 farklı dil arasında anında çeviri sağlayan bir çeviri hizmetidir.

  21. Breathe<br>    Breathe uygulaması derin soluk alıp verebilmeniz için size yol gösterir ve her gün nefes alma egzersizi yapmak için zaman ayırmanızı hatırlatır.

    Breathe
    Breathe uygulaması derin soluk alıp verebilmeniz için size yol gösterir ve her gün nefes alma egzersizi yapmak için zaman ayırmanızı hatırlatır.

  22. Burly Men At Sea<br>    Bury Men at Sea, 20. yüzyılda yaşamış üç balıkçının hikayesinin anlatısının ön planda olduğu bir oyun.

    Burly Men At Sea
    Bury Men at Sea, 20. yüzyılda yaşamış üç balıkçının hikayesinin anlatısının ön planda olduğu bir oyun.

  23. Amazon Alexa<br>    Alexa ABD merkezli ve amazon.com tarafından yönetilen bir internet şirketidir. Diğer web sitelerinin web trafikleriyle ilgili bilgi veren bir uygulama olarak tasarlanmıştır.

    Amazon Alexa
    Alexa ABD merkezli ve amazon.com tarafından yönetilen bir internet şirketidir. Diğer web sitelerinin web trafikleriyle ilgili bilgi veren bir uygulama olarak tasarlanmıştır.

  24. Quik<br>    GoPro'nun resmi video düzenleme uygulamasıdır. Quik ile videolara çeşitli filtreler, arka plan müzikleri, çerçeveler ekleyebilir, kırpma gibi işlemleri de kolaylıkla yapabilirsiniz.

    Quik
    GoPro'nun resmi video düzenleme uygulamasıdır. Quik ile videolara çeşitli filtreler, arka plan müzikleri, çerçeveler ekleyebilir, kırpma gibi işlemleri de kolaylıkla yapabilirsiniz.

  25. Mint<br>    Mint, yakınınızda bulunan kişilerle tanışmanızı sağlayan bir sohbet uygulamasıdır.

    Mint
    Mint, yakınınızda bulunan kişilerle tanışmanızı sağlayan bir sohbet uygulamasıdır.

  26. Day One  <br>  Day One, günlük tutmak veya Facebook, Tumblr, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmak için detaylı hikayeler yazmak isteyenlerin ilgisini çekebilecek bir uygulama.

    Day One
    Day One, günlük tutmak veya Facebook, Tumblr, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmak için detaylı hikayeler yazmak isteyenlerin ilgisini çekebilecek bir uygulama.

  27. Crashlands  <br>  Crashlands size oyunda ilerledikçe bonus puanı kazandırmak yerine, puanlarınızı oyun içinde işinize yarayacak şeylere dönüştürebileceğiniz ve çok sevilen oyun.

    Crashlands
    Crashlands size oyunda ilerledikçe bonus puanı kazandırmak yerine, puanlarınızı oyun içinde işinize yarayacak şeylere dönüştürebileceğiniz ve çok sevilen oyun.

  28. Google Trips  <br>  Bu uygulama yurt dışına çıktığınızda gezilip görülmesi gereken popüler mekanları kategorize ederek gösteriyor ve hatta kalabileceğiniz otelleri listelemeye kadar ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

    Google Trips
    Bu uygulama yurt dışına çıktığınızda gezilip görülmesi gereken popüler mekanları kategorize ederek gösteriyor ve hatta kalabileceğiniz otelleri listelemeye kadar ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

  29. Untappd  <br>  Untappd uygulaması, bira sevenler için hazırlanmış bir sosyal ağ uygulaması.

    Untappd
    Untappd uygulaması, bira sevenler için hazırlanmış bir sosyal ağ uygulaması.

  30. Vevo  <br>  Vevo, aradığınız her türlü müzik ve videoya ulaşmamızı sağlayan uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

    Vevo
    Vevo, aradığınız her türlü müzik ve videoya ulaşmamızı sağlayan uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

  31. Alto Mail  <br>  Alto Mail adlı eposta istemcisi sayesinde hem AOL hesaplarınıza hem de AOL hesapları dışında birçok eposta hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz.

    Alto Mail
    Alto Mail adlı eposta istemcisi sayesinde hem AOL hesaplarınıza hem de AOL hesapları dışında birçok eposta hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz.

  32. Houseparty  <br>  Meerkat ekibinin arkasında olduğu yeni bir görüntülü grup sohbet uygulaması.

    Houseparty
    Meerkat ekibinin arkasında olduğu yeni bir görüntülü grup sohbet uygulaması.

  33. Fast.com  <br>  Fast.com internet servis sağlayıcınızın yaklaşık hızını saniyeler içinde ölçmenizi sağlar.

    Fast.com
    Fast.com internet servis sağlayıcınızın yaklaşık hızını saniyeler içinde ölçmenizi sağlar.

  34. Nuzzel    Nuzzel, Facebook ve Twitter'da arkadaşlarınızın paylaştığı haberleri takip etmenizi sağlayan bir uygulama.

    Nuzzel Nuzzel, Facebook ve Twitter'da arkadaşlarınızın paylaştığı haberleri takip etmenizi sağlayan bir uygulama.

  35. Reddit<br>    Reddit Conde Nast Digital şirketine ait bir sosyal haber sitesidir.

    Reddit
    Reddit Conde Nast Digital şirketine ait bir sosyal haber sitesidir.

  36. Sorcery! 4  <br>  Android bir harita üzerinde rol yapma üzerine kurulu bir oyun.

    Sorcery! 4
    Android bir harita üzerinde rol yapma üzerine kurulu bir oyun.

  37. Streaks    <br>İyi alışkanlıklar edinmenize yardımcı olan yapılacaklar listesi.

    Streaks
    İyi alışkanlıklar edinmenize yardımcı olan yapılacaklar listesi.

  38. Tribe  <br>  Tribe arkadaşlarınızla ya da ailenizle görüntülü olarak mesajlaşmanızı sağlayan bir sohbet uygulaması.

    Tribe
    Tribe arkadaşlarınızla ya da ailenizle görüntülü olarak mesajlaşmanızı sağlayan bir sohbet uygulaması.

  39. Google Allo    Google'ın Whatsapp'a yeni rakip olarak ilan edilen mesajlaşma uygulaması.

    Google Allo Google'ın Whatsapp'a yeni rakip olarak ilan edilen mesajlaşma uygulaması.

  40. Microsoft Pix  <br>  Microsoft Pix kullanıcılara fotoğrafları üzerinde derin incelemeler yapmalarına olanak tanıyan bir Microsoft uygulaması.

    Microsoft Pix
    Microsoft Pix kullanıcılara fotoğrafları üzerinde derin incelemeler yapmalarına olanak tanıyan bir Microsoft uygulaması.

  41. Picniic<br>    Picnic, Android kullanıcıları için hazırlanmış bir galeri uygulaması.

    Picniic
    Picnic, Android kullanıcıları için hazırlanmış bir galeri uygulaması.

  42. Swift Playgrounds  <br>  Swift Playgrounds kodlama öğrenmeyi herkes için eğlenceli ve kolay hale getiren bir Apple uygulaması.

    Swift Playgrounds
    Swift Playgrounds kodlama öğrenmeyi herkes için eğlenceli ve kolay hale getiren bir Apple uygulaması.

  43. Pocket<br>    İlgimizi çeken bir yazı, resim, video ya da web sayfasına bazı durumlarda sonradan göz atmak ya da detaylıca incelemek istediğimiz durumlarda Pocket tüm bu içerikleri tek bir yerde bizim için arşivliyor ve tüm cihazlarımız ile eşzamanlıyor.

    Pocket
    İlgimizi çeken bir yazı, resim, video ya da web sayfasına bazı durumlarda sonradan göz atmak ya da detaylıca incelemek istediğimiz durumlarda Pocket tüm bu içerikleri tek bir yerde bizim için arşivliyor ve tüm cihazlarımız ile eşzamanlıyor.

  44. Waze<br>    Dünyanın en büyük toplum temelli trafik ve navigasyon uygulaması.

    Waze
    Dünyanın en büyük toplum temelli trafik ve navigasyon uygulaması.

  45. Super Stickman Golf 3  <br>  Super Stickman Golf 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunu.

    Super Stickman Golf 3
    Super Stickman Golf 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunu.

  46. Bandsintown<br>    Bandsintown, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve en yakın konserleri keşfedip bulabileceğiniz bir uygulama.

    Bandsintown
    Bandsintown, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve en yakın konserleri keşfedip bulabileceğiniz bir uygulama.

  47. Insight Timer<br>    Uygulama içerisinde meditasyon öğretmenlerinin hazırladığı ses dosyaları bulunuyor. Bu uygulama sayesinde meditasyonunuzu hocalar eşliğinde yapabilceksiniz.

    Insight Timer
    Uygulama içerisinde meditasyon öğretmenlerinin hazırladığı ses dosyaları bulunuyor. Bu uygulama sayesinde meditasyonunuzu hocalar eşliğinde yapabilceksiniz.

  48. Calorie Counter<br>    Calorie Counter ise kullanıcıların günlük kalori miktarını hesaplamasını ve kontrol etmesini sağlayan iOS uygulaması.

    Calorie Counter
    Calorie Counter ise kullanıcıların günlük kalori miktarını hesaplamasını ve kontrol etmesini sağlayan iOS uygulaması.

  49. Warbits  <br>  Warbits, iOS platformu için geliştirilen sıra tabanlı bir strateji oyunu.

    Warbits
    Warbits, iOS platformu için geliştirilen sıra tabanlı bir strateji oyunu.

  50. Hitlist<br>    Seyahat etmek isteyenler için faydalı bir uygulama olan Hitlist, gitmek istediğiniz yerde bütçenize en uygun mekanları gösteriyor.

    Hitlist
    Seyahat etmek isteyenler için faydalı bir uygulama olan Hitlist, gitmek istediğiniz yerde bütçenize en uygun mekanları gösteriyor.

  51. Beam  <br>  Beam ise bir akıllı cüzdan uygulaması.

    Beam
    Beam ise bir akıllı cüzdan uygulaması.

  52. Meditation Studio<br>    Eğer siz de teknolojiden yardım alarak bol meditasyonlu günler geçirmek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

    Meditation Studio
    Eğer siz de teknolojiden yardım alarak bol meditasyonlu günler geçirmek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.