Android'den 'İphone 8' Adımı

Android'den 'iPhone 8' adımı

  1. Qualcomm'un yeni Snapdragon işlemcileri iPhone 8'de yer almasına kesin gözüyle bakılan 3D Yüz Tanıma özelliğini Android'e getirmeye hazırlanıyor.

    Qualcomm'un yeni Snapdragon işlemcileri iPhone 8'de yer almasına kesin gözüyle bakılan 3D Yüz Tanıma özelliğini Android'e getirmeye hazırlanıyor.

  2. Bu adım teknoloji dünyasında Android'in iPhone 8'e karşı attığı önemli bir adım olarak değerlendirildi.

    Bu adım teknoloji dünyasında Android'in iPhone 8'e karşı attığı önemli bir adım olarak değerlendirildi.

  3. Zira söz konusu Snapdragon işlemciler, Samsung, HTC, LG Android cephesinin önemli markalarının amiral gemisi modellerinin iPhone 8’de olması beklenen yüz tanıma kilidi ile gelmesine imkan sunacak.

    Zira söz konusu Snapdragon işlemciler, Samsung, HTC, LG Android cephesinin önemli markalarının amiral gemisi modellerinin iPhone 8’de olması beklenen yüz tanıma kilidi ile gelmesine imkan sunacak.

  4. Peki iPhone 8'de 3D Yüz Tanıma dışında hangi özellikler yer alacak?

    Peki iPhone 8'de 3D Yüz Tanıma dışında hangi özellikler yer alacak?

  5. İşte yeni iPhone modelinde olmasına kesin gözüyle bakılan özellikler...

    İşte yeni iPhone modelinde olmasına kesin gözüyle bakılan özellikler...

  6. Apple, HomePod için geliştiricilere sunduğu yazılım ile iPhone 8'in tasarımını ve yüz tanıma özelliğini doğrulamış oldu.

    Apple, HomePod için geliştiricilere sunduğu yazılım ile iPhone 8'in tasarımını ve yüz tanıma özelliğini doğrulamış oldu.

  7. Zira söz konusu yazılımı inceleyen Steve Troughton, iPhone 8'de yüz tanıma özelliğinin olacağına dair kanıtlar buldu.

    Zira söz konusu yazılımı inceleyen Steve Troughton, iPhone 8'de yüz tanıma özelliğinin olacağına dair kanıtlar buldu.

  8. Başka bir geliştirici Guilherme Rambo ise yazılımda iPhone 8'in çerçevesiz form faktörünü buldu.

    Başka bir geliştirici Guilherme Rambo ise yazılımda iPhone 8'in çerçevesiz form faktörünü buldu.

  9. Yanlışlıkla yayınlanan kodlara bakılırsa iPhone 8 hem ön hem de arka kamerasıyla 4K videoları saniyede 60 kareyle kaydedebilecek.

    Yanlışlıkla yayınlanan kodlara bakılırsa iPhone 8 hem ön hem de arka kamerasıyla 4K videoları saniyede 60 kareyle kaydedebilecek.

  10. Gelen son sızıntılara bakılırsa iPhone 8, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8'e benzer bir yapıya sahip olacak.

    Gelen son sızıntılara bakılırsa iPhone 8, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8'e benzer bir yapıya sahip olacak.

  11. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran Slashleaks'in yayınladığı son karelere bakılırsa iPhone 8, Galaxy S8'deki gibi çerçevesiz bir ekrana sahip olacak.

    Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran Slashleaks'in yayınladığı son karelere bakılırsa iPhone 8, Galaxy S8'deki gibi çerçevesiz bir ekrana sahip olacak.

  12. Zira sızan karelerde, cihazın sim giriş yeri gösteriliyor ve bu sayede de nasıl bir tasarıma sahip olduğu net bir şekilde görülebiliyor.

    Zira sızan karelerde, cihazın sim giriş yeri gösteriliyor ve bu sayede de nasıl bir tasarıma sahip olduğu net bir şekilde görülebiliyor.

  13. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran teknoloji analisti John Gruber iPhone 8'in fiyatı ile ilgili yeni bir iddiada bulunmuştu.

    Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran teknoloji analisti John Gruber iPhone 8'in fiyatı ile ilgili yeni bir iddiada bulunmuştu.

  14. Gruber yaptığı paylaşımda yeni iPhone modelinin fiyatının 1200 dolardan başlayacağını duyurmuştu.

    Gruber yaptığı paylaşımda yeni iPhone modelinin fiyatının 1200 dolardan başlayacağını duyurmuştu.