Facebook'tan Yeni Özellik

Facebook'tan yeni özellik

  1. Bundan böyle Facebook uygulamasının iOS ve Android sürümlerinde kullanıcılar üçüncü parti bir uygulama veya kamera kullanmadan 360 derece fotoğraf çekimi yapılabilecek.

    Bundan böyle Facebook uygulamasının iOS ve Android sürümlerinde kullanıcılar üçüncü parti bir uygulama veya kamera kullanmadan 360 derece fotoğraf çekimi yapılabilecek.

  2. En azından şu anda telefonlar 360 derece kameralara sahip değiller ve bu yüzden de işlem, panorama fotoğraf çekimlerine benziyor.

    En azından şu anda telefonlar 360 derece kameralara sahip değiller ve bu yüzden de işlem, panorama fotoğraf çekimlerine benziyor.

  3. Facebook uygulaması içinde 360 derecelik fotoğraf çekebilmek için yapmanız gereken şey ise Haber Akışı'nın en üst kısmındaki "360 fotoğraf" tuşuna basmanız gerekiyor.

    Facebook uygulaması içinde 360 derecelik fotoğraf çekebilmek için yapmanız gereken şey ise Haber Akışı'nın en üst kısmındaki "360 fotoğraf" tuşuna basmanız gerekiyor.

  4. Daha sonra yavaş bir şekilde kendi etrafınızda dönmeniz gerekiyor ve işlem tamamlandıktan sonra da bir başlangıç noktası seçerek fotoğrafınızı yayınlayabiliyor, hatta kapak fotoğrafınız yapabiliyorsunuz.

    Daha sonra yavaş bir şekilde kendi etrafınızda dönmeniz gerekiyor ve işlem tamamlandıktan sonra da bir başlangıç noktası seçerek fotoğrafınızı yayınlayabiliyor, hatta kapak fotoğrafınız yapabiliyorsunuz.

  5. Ancak çekim süreci ani olmadığı için güncelleme şu anda sadece 360 derece fotoğraflar için uygulanıyor.

    Ancak çekim süreci ani olmadığı için güncelleme şu anda sadece 360 derece fotoğraflar için uygulanıyor.

  6. Facebook 360 derece video desteğine sahip olsa da bu videoları çekebilmek için bir üçüncü parti kameraya ihtiyaç duyuyorsunuz.

    Facebook 360 derece video desteğine sahip olsa da bu videoları çekebilmek için bir üçüncü parti kameraya ihtiyaç duyuyorsunuz.