Toplu Taşımaya Binen Ünlüler

Toplu taşımaya binen ünlüler

  1. Meryem Uzerli<p>    Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaştığı 'Cingöz Recai' filminin çekimlerini tamamlayan Meryem Uzerli Almanya'ya gitti. Uzerli, arkadaş grubuyla bindiği metrodan paylaşım yaptı. <p>    Ancak 34 yaşındaki oyuncu yaptığı paylaşıma toplu taşımaya çekim için mi yoksa seyahat için mi bindiğini yazmadı. <p>    İşte toplu taşımaya binen diğer ünlü isimler...

    Meryem Uzerli

    Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaştığı 'Cingöz Recai' filminin çekimlerini tamamlayan Meryem Uzerli Almanya'ya gitti. Uzerli, arkadaş grubuyla bindiği metrodan paylaşım yaptı.

    Ancak 34 yaşındaki oyuncu yaptığı paylaşıma toplu taşımaya çekim için mi yoksa seyahat için mi bindiğini yazmadı.

    İşte toplu taşımaya binen diğer ünlü isimler...

  2. Paul McCartney<p>    İngiliz müzik grubu The Beatles&#8217;ın üyelerinden Paul McCartney, geçtiğimiz günlerde Londra&#8217;da toplu taşıma kullanırken görüntülendi. Bir Twitter kullancısının Londra metrosunda fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştığı 75 yaşındaki yıldız, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Forbes dergisine göre yıllık kazancı 54 milyon dolar (yaklaşık 196 milyon TL) olan müzisyen, yolculuğu boyunca cam kenarında oturduğu kotukta dergi okudu. Görüntü, binlerce beğeni ve retweet aldı.

    Paul McCartney

    İngiliz müzik grubu The Beatles’ın üyelerinden Paul McCartney, geçtiğimiz günlerde Londra’da toplu taşıma kullanırken görüntülendi. Bir Twitter kullancısının Londra metrosunda fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştığı 75 yaşındaki yıldız, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Forbes dergisine göre yıllık kazancı 54 milyon dolar (yaklaşık 196 milyon TL) olan müzisyen, yolculuğu boyunca cam kenarında oturduğu kotukta dergi okudu. Görüntü, binlerce beğeni ve retweet aldı.

  3. Tuncel Kurtiz

    Tuncel Kurtiz

  4. Rihanna

    Rihanna

  5. Arda Turan

    Arda Turan

  6. Jessica Alba

    Jessica Alba

  7. Menderes Samancılar

    Menderes Samancılar

  8. Anne Hathaway

    Anne Hathaway

  9. Doğukan Manço

    Doğukan Manço

  10. Keanu Reeves

    Keanu Reeves

  11. Ediz Hun

    Ediz Hun

  12. Katie Holmes

    Katie Holmes

  13. Yavuz Seçkin

    Yavuz Seçkin

  14. Emma Watson

    Emma Watson

  15. Michael Sheen ve Rachel McAdams

    Michael Sheen ve Rachel McAdams

  16. Ali Poyrazoğlu  <p>  Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu önceki gün Nişantaşı&#8217;nda yürüyüş yaptı. Gözlüğünü takmaya çalışırken cebindeki İstanbulkart&#8217;ı düşüren tiyatrocu, fotoğrafını çeken muhabirlere &#8220;Şimdi bunu gördünüz, İstanbulkart haber olur&#8221; dedi. İstanbulkart, toplu taşımada kullanılıyor.     İşte Ali Poyrazoğlu gibi tolu taşıma kullanan yerli ve yabancı ünlü isimler...

    Ali Poyrazoğlu

    Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu önceki gün Nişantaşı’nda yürüyüş yaptı. Gözlüğünü takmaya çalışırken cebindeki İstanbulkart’ı düşüren tiyatrocu, fotoğrafını çeken muhabirlere “Şimdi bunu gördünüz, İstanbulkart haber olur” dedi. İstanbulkart, toplu taşımada kullanılıyor. İşte Ali Poyrazoğlu gibi tolu taşıma kullanan yerli ve yabancı ünlü isimler...

  17. Naomi Watts

    Naomi Watts

  18. Drew Barrymore<p>    Oyunculuğa E.T'deki Gertie rolü ile başlayan Charlie'nin Melekleri'ndeki Dylan Sanders karakteriyle kariyerinde zirve yapan Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Drew Barrymore, toplu taşıla kullanan ünlü isimler arasında da adeta zirveye oturdu. Drew Barrymore, sadece toplu taşıma kullanmakla kalmadı aynı zamanda metroda metal bir panonun yansımasına bakarak makyaj yaptı. Aynasız makyaj yapan 42 yaşındaki oyuncu, kadın takipçilerini adeta kalbinden vurdu. İşte Drew Barrymore gibi toplu taşıma kullanan yerli ve yabancı isimler

    Drew Barrymore

    Oyunculuğa E.T'deki Gertie rolü ile başlayan Charlie'nin Melekleri'ndeki Dylan Sanders karakteriyle kariyerinde zirve yapan Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Drew Barrymore, toplu taşıla kullanan ünlü isimler arasında da adeta zirveye oturdu. Drew Barrymore, sadece toplu taşıma kullanmakla kalmadı aynı zamanda metroda metal bir panonun yansımasına bakarak makyaj yaptı. Aynasız makyaj yapan 42 yaşındaki oyuncu, kadın takipçilerini adeta kalbinden vurdu. İşte Drew Barrymore gibi toplu taşıma kullanan yerli ve yabancı isimler

  19. Şener Şen

    Şener Şen

  20. Tom Hanks

    Tom Hanks

  21. Osman Cavcı    <p>Bir dönemin aranan oyuncularından Osman Cavcı, Nişantaşı'nda dolmuşa binerken görüntülendi. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu Cavcı, "İzmir'de tiyatro yapıyorum. İyi bir projede yer almak istiyorum ama gelen herhangi bir teklif yok" dedikten sonra dolmuşa bindi. Bir dönemin aranan oyuncularından Cavcı, daha önce birçok dizi ve sinema filminde rol aldı.

    Osman Cavcı

    Bir dönemin aranan oyuncularından Osman Cavcı, Nişantaşı'nda dolmuşa binerken görüntülendi. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu Cavcı, "İzmir'de tiyatro yapıyorum. İyi bir projede yer almak istiyorum ama gelen herhangi bir teklif yok" dedikten sonra dolmuşa bindi. Bir dönemin aranan oyuncularından Cavcı, daha önce birçok dizi ve sinema filminde rol aldı.

  22. Anne Hathaway

    Anne Hathaway

  23. Tolga Karaçelik

    Tolga Karaçelik

  24. Lily Allen

    Lily Allen

  25. Tom Cruise

    Tom Cruise

  26. Jake Gyllenhaal

    Jake Gyllenhaal

  27. Hugh Jackman

    Hugh Jackman

  28. Olivia Wilde

    Olivia Wilde

  29. Bradley Cooper

    Bradley Cooper

  30. Maggie Gyllenhaal

    Maggie Gyllenhaal

  31. Madonna

    Madonna

  32. Christopher Eccleston

    Christopher Eccleston

  33. Lindsay Lohan

    Lindsay Lohan

  34. Harry Styles

    Harry Styles

  35. Ian Mckellen

    Ian Mckellen

  36. Beyonce

    Beyonce

  37. Kevin Bacon

    Kevin Bacon

  38. Katie Holmes

    Katie Holmes

  39. Meryl Streep

    Meryl Streep

  40. Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker

  41. Bradley Cooper

    Bradley Cooper

  42. Christina Ricci

    Christina Ricci

  43. Chris Martin ve Jay Z

    Chris Martin ve Jay Z

  44. Kate Middleton

    Kate Middleton

  45. Hollywood&#8217;un ünlü oyuncusu Naomi Watts, sık sık toplu taşımayı kullanıyor. Bu defa bindiği metroda kendisini gizlice fotoğraflayan bir hayranından dikkat çekici bir şekilde &#8216;intikam&#8217; aldı.

    Hollywood’un ünlü oyuncusu Naomi Watts, sık sık toplu taşımayı kullanıyor. Bu defa bindiği metroda kendisini gizlice fotoğraflayan bir hayranından dikkat çekici bir şekilde ‘intikam’ aldı.

  46. Aubrey Lofgren adlı bir fotoğrafçı, 48 yaşındaki İngiliz oyuncuyu metroda karşısında görünce gizlice fotoğrafını çekmek istedi. Durumu fark eden Naomi Watts da gizlice hayranının fotoğrafını çekti.

    Aubrey Lofgren adlı bir fotoğrafçı, 48 yaşındaki İngiliz oyuncuyu metroda karşısında görünce gizlice fotoğrafını çekmek istedi. Durumu fark eden Naomi Watts da gizlice hayranının fotoğrafını çekti.

  47. Lofgren, Watts&#8217;ın fotoğrafını Instagram hesabından &#8220;Güzel Naomi Watts bugün metroda&#8221; notuyla paylaştı.

    Lofgren, Watts’ın fotoğrafını Instagram hesabından “Güzel Naomi Watts bugün metroda” notuyla paylaştı.

  48. Oysa Naomi Watts&#8217;ın da ona bir sürprizi vardı. Ünlü oyuncu da hayranının fotoğrafını Instagram&#8217;dan paylaşarak, &#8220;Fazla sinsi olduğunu mu düşünüyorsun? Yakaladım seni. Metro manzaraları&#8221; notuyla paylaştı.

    Oysa Naomi Watts’ın da ona bir sürprizi vardı. Ünlü oyuncu da hayranının fotoğrafını Instagram’dan paylaşarak, “Fazla sinsi olduğunu mu düşünüyorsun? Yakaladım seni. Metro manzaraları” notuyla paylaştı.

  49. Watts&#8217;ın paylaşımını gören Lofgren de ünlü aktrisin çektiği kareyi kendi Instagram'ına koydu ve "Yakalandım" diye yazdı.

    Watts’ın paylaşımını gören Lofgren de ünlü aktrisin çektiği kareyi kendi Instagram'ına koydu ve "Yakalandım" diye yazdı.