İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Whatsapp'da Bulamayacağınız En İyi Gbwhatsapp Özellikleri

WhatsApp'da bulamayacağınız en iyi GBWhatsApp özellikleri

  1. Açık kaynaklı olmasından dolayı Android platformunda WhatsApp'ın birçok resmi olmayan uygulaması yer alıyor.   <p>  WhatsApp'a alternatif olarak geliştirilen GBWhatsApp adlı uygulama da bunlardan biri.   <p>  Peki GBWhatsApp&#8217;ta yapıp da orijinal WhatsApp&#8217;ta yapamadıklarınız neler?

    Açık kaynaklı olmasından dolayı Android platformunda WhatsApp'ın birçok resmi olmayan uygulaması yer alıyor.

    WhatsApp'a alternatif olarak geliştirilen GBWhatsApp adlı uygulama da bunlardan biri.

    Peki GBWhatsApp’ta yapıp da orijinal WhatsApp’ta yapamadıklarınız neler?

  2. Değiştirilmiş versiyonu<p>  Yeni başlayan kullanıcılar için söyleyelim, GBWhatsApp standart WhatsApp'ın değiştirilmiş bir versiyonu. <p>    Orijinal versiyonun sunduğu tüm özelliklere sahip. <p>    Bununla birlikte, Facebook'a ait olan bu uygulamanın gayri resmi sürümü olan GBWhatsApp&#8217;ın sunacak çok şeyi var.    Yalnız bu uygulama gayri resmi olduğundan Play Store'da ne yazık ki kendine yer bulamıyor.     APK olarak internetten bulup yüklemeniz gerekiyor.

    Değiştirilmiş versiyonu

    Yeni başlayan kullanıcılar için söyleyelim, GBWhatsApp standart WhatsApp'ın değiştirilmiş bir versiyonu.

    Orijinal versiyonun sunduğu tüm özelliklere sahip.

    Bununla birlikte, Facebook'a ait olan bu uygulamanın gayri resmi sürümü olan GBWhatsApp’ın sunacak çok şeyi var. Yalnız bu uygulama gayri resmi olduğundan Play Store'da ne yazık ki kendine yer bulamıyor. APK olarak internetten bulup yüklemeniz gerekiyor.

  3. Bir seferde 90 fotoğraf<p>  Peki tek bir akıllı telefonda iki farklı WhatsApp hesabı açmanızı bile olanak sağlayan GBWhatsApp&#8217;ta olup standart WhatsApp sürümünde olmayan özellikler neler?   <p>  Kısa bir süre önce, WhatsApp tek seferde maksimum 10 fotoğraf göndermeyi destekledi. <p>    O zamanlar, GBWhatsApp kullanıcıları bir seferde en fazla 90 fotoğraf gönderebiliyordu. <p>    Bu özellik hala geçerli. <p>    Bununla birlikte WhatsApp&#8217;ta, bir mesajda 30 fotoğrafı ekleyebilir ve bir kerede paylaşabiliyorsunuz.     Yine de az.    Yoğun bir yaz geçirdiyseniz ve WhatsApp ile arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz bir sürü fotoğrafınız varsa, GBWhatsApp&#8217;i indirmeyi isteyebilirsiniz.     Uygulamanın tıpkı orijinal sürümde olduğu gibi ücretsiz ve hiçbir reklam içermediğini ekleyelim.

    Bir seferde 90 fotoğraf

    Peki tek bir akıllı telefonda iki farklı WhatsApp hesabı açmanızı bile olanak sağlayan GBWhatsApp’ta olup standart WhatsApp sürümünde olmayan özellikler neler?

    Kısa bir süre önce, WhatsApp tek seferde maksimum 10 fotoğraf göndermeyi destekledi.

    O zamanlar, GBWhatsApp kullanıcıları bir seferde en fazla 90 fotoğraf gönderebiliyordu.

    Bu özellik hala geçerli.

    Bununla birlikte WhatsApp’ta, bir mesajda 30 fotoğrafı ekleyebilir ve bir kerede paylaşabiliyorsunuz. Yine de az. Yoğun bir yaz geçirdiyseniz ve WhatsApp ile arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz bir sürü fotoğrafınız varsa, GBWhatsApp’i indirmeyi isteyebilirsiniz. Uygulamanın tıpkı orijinal sürümde olduğu gibi ücretsiz ve hiçbir reklam içermediğini ekleyelim.

  4. İkinci tikleri gizleyin<p>  Çift mavi veya gri tikler piyasaya ilk çıktığında kullanıcılar tarafından karışık reaksiyonlar gördü.   <p>  Bazı insanlar onlardan mutlu, bazılarıysa mutsuz oldu.   <p>  Bu işaretlerin kullanıcıların denetiminde olmasını sağlamak için WhatsApp, bu işaretlerin gizlenmesine izin veren bir ayar sundu. <p>    Bu, sizi gönderenlerin mesajlarını okumuş veya görmediğini söyleyemeyeceği anlamına geliyor.     Bununla birlikte, çift gri tik sayesinde mesajın gerçekten karşı cihaza gittiğini görebiliyorsunuz.     Çift mavi tik ise okunduğunun habercisi.    Şimdi, GBWhatsApp ile bunları ve biraz daha fazlasını yapabilirsiniz.     Aslında, WhatsApp bu okundu bilgisi özellikleri için klonun ayak seslerini izledi ancak başarılı olamadı.     GBWhatsApp, ikinci gri tiki gizlemenizi sağlıyor.    Bu, mesajın yalnızca tek bir gri tike sahip olacağı anlamına geliyor.    GBWhatsApp üzerinden mesajın cihazınıza geldiği bilgisini karşı tarafın almamasını da sağlayabiliyorsunuz.     Eğer bu özelliği kapatırsanız, siz mesajı okusanız bile cevaplayana kadar karşı taraf mesajınızı tek bir tikle görüyor.

    İkinci tikleri gizleyin

    Çift mavi veya gri tikler piyasaya ilk çıktığında kullanıcılar tarafından karışık reaksiyonlar gördü.

    Bazı insanlar onlardan mutlu, bazılarıysa mutsuz oldu.

    Bu işaretlerin kullanıcıların denetiminde olmasını sağlamak için WhatsApp, bu işaretlerin gizlenmesine izin veren bir ayar sundu.

    Bu, sizi gönderenlerin mesajlarını okumuş veya görmediğini söyleyemeyeceği anlamına geliyor. Bununla birlikte, çift gri tik sayesinde mesajın gerçekten karşı cihaza gittiğini görebiliyorsunuz. Çift mavi tik ise okunduğunun habercisi. Şimdi, GBWhatsApp ile bunları ve biraz daha fazlasını yapabilirsiniz. Aslında, WhatsApp bu okundu bilgisi özellikleri için klonun ayak seslerini izledi ancak başarılı olamadı. GBWhatsApp, ikinci gri tiki gizlemenizi sağlıyor. Bu, mesajın yalnızca tek bir gri tike sahip olacağı anlamına geliyor. GBWhatsApp üzerinden mesajın cihazınıza geldiği bilgisini karşı tarafın almamasını da sağlayabiliyorsunuz. Eğer bu özelliği kapatırsanız, siz mesajı okusanız bile cevaplayana kadar karşı taraf mesajınızı tek bir tikle görüyor.

  5. &ldquo;Yazıyor...&rdquo; bildirimini gizle<p>  WhatsApp'a göre, çevrimiçi olduğunda veya bir mesaj yazarken gizlenmenin bir yolu yok.   <p>  Ancak GBWhatsApp için aynı durum söz konusu değil. <p>    Bu uygulamayla, ileti dizisinde bir iletiyi yanıtlarken "Yazıyor..." bildirimini gizleyebilirsiniz.     Havalı değil mi?     Oldukça da kullanışlı.

    “Yazıyor...” bildirimini gizle

    WhatsApp'a göre, çevrimiçi olduğunda veya bir mesaj yazarken gizlenmenin bir yolu yok.

    Ancak GBWhatsApp için aynı durum söz konusu değil.

    Bu uygulamayla, ileti dizisinde bir iletiyi yanıtlarken "Yazıyor..." bildirimini gizleyebilirsiniz. Havalı değil mi? Oldukça da kullanışlı.

  6. 24 saat online kal<p>  GBWhatsApp ile çevrimiçi ve son görülen durumlarınızı gizlemek mümkün olsa da sizi bir sonraki aşamaya geçiriyor.<p>    Durumunuzu gizlemek yerine, durumunuzu daima çevrim içi olarak ayarlayabilirsiniz.    Çevrimiçi durumunuzu sürekli takip edenlere güzel bir ders niteliğinde değil mi?     Ancak bu modu gün boyu açık tutmak pilinizi daha fazla tüketeceğinden dikkatli olun.

    24 saat online kal

    GBWhatsApp ile çevrimiçi ve son görülen durumlarınızı gizlemek mümkün olsa da sizi bir sonraki aşamaya geçiriyor.

    Durumunuzu gizlemek yerine, durumunuzu daima çevrim içi olarak ayarlayabilirsiniz. Çevrimiçi durumunuzu sürekli takip edenlere güzel bir ders niteliğinde değil mi? Ancak bu modu gün boyu açık tutmak pilinizi daha fazla tüketeceğinden dikkatli olun.

  7. Mesajlarınıza şifre ekleyin<p>  Birçok kişi telefonlarında kilitli bir ekrana sahip olsa da, şans verildiğinde uygulamalara daha fazla şifre ekleme derdindeler.   <p>  Özellikle de çapkınlar...  <p>  GBWhatsApp, sizin için bu özelliği de sunuyor.     Burada sohbetlerinize bir kilit ekleyebilir ve meraklı gözlerden uzak tutabilirsiniz.     Standart WhatsApp'ta, bunu gerçekleştirmek için üçüncü parti uygulamaları yüklemeniz gerekiyor.    Bu özellik sayesinde, WhatsApp'taki görüşmelerinizden bazılarını kontrol edebileceklerinden endişelenmeden sinsi arkadaşınıza da rahatça verebilirsiniz.    Yeniden hatırlatalım GBWhatsApp resmi bir WhatsApp uygulaması değil.     Bu yüzden Google Play Store'da bulamayacağınızdan uygulamanın APK dosyasını internetten indirmeniz gerekiyor.     Daha sonra yukarıdaki özellikleri deneyebilirsiniz.

    Mesajlarınıza şifre ekleyin

    Birçok kişi telefonlarında kilitli bir ekrana sahip olsa da, şans verildiğinde uygulamalara daha fazla şifre ekleme derdindeler.

    Özellikle de çapkınlar...

    GBWhatsApp, sizin için bu özelliği de sunuyor. Burada sohbetlerinize bir kilit ekleyebilir ve meraklı gözlerden uzak tutabilirsiniz. Standart WhatsApp'ta, bunu gerçekleştirmek için üçüncü parti uygulamaları yüklemeniz gerekiyor. Bu özellik sayesinde, WhatsApp'taki görüşmelerinizden bazılarını kontrol edebileceklerinden endişelenmeden sinsi arkadaşınıza da rahatça verebilirsiniz. Yeniden hatırlatalım GBWhatsApp resmi bir WhatsApp uygulaması değil. Bu yüzden Google Play Store'da bulamayacağınızdan uygulamanın APK dosyasını internetten indirmeniz gerekiyor. Daha sonra yukarıdaki özellikleri deneyebilirsiniz.