Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyona Girdi

Biletinizi aldınız mı?

  1. Vizyona giren ilk film; Ölümsüz polisler...

    Vizyona giren ilk film; Ölümsüz polisler...

  2. Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir ve ölümünde sonra gittiği dünyada mesleğini devam ettirecek olmanın şokunu yaşamaktadır.

    Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir ve ölümünde sonra gittiği dünyada mesleğini devam ettirecek olmanın şokunu yaşamaktadır.

  3. 'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yüzyıllar önce ölen bir ajanla çalışmak üzere görevlendirilir.

    'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yüzyıllar önce ölen bir ajanla çalışmak üzere görevlendirilir.

  4. İkili dünyadaki kötü ruhları kovalayıp onları cehenneme göndermek ve böylece dünyadaki kötülüğü yok etmek için mücadele edeceklerdir.

    İkili dünyadaki kötü ruhları kovalayıp onları cehenneme göndermek ve böylece dünyadaki kötülüğü yok etmek için mücadele edeceklerdir.

  5. Ancak Nick'in yaşayanların dünyasıyla olan sorunları henüz bitmemiştir.

    Ancak Nick'in yaşayanların dünyasıyla olan sorunları henüz bitmemiştir.

  6. Ölmüş olduğunu ve eşinden sonsuza dek ayrılmış olduğu gerçeğini kabullenemeyen Nick, kendi katilini bulmaya çalışacaktır.

    Ölmüş olduğunu ve eşinden sonsuza dek ayrılmış olduğu gerçeğini kabullenemeyen Nick, kendi katilini bulmaya çalışacaktır.

  7. Peter M. Lenkov'un çizgi roman serisinden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda 'Uçuş Planı' ve 'Red' filmleriyle tanınan Alman yönetmen Robert Schwentke bulunuyor.

    Peter M. Lenkov'un çizgi roman serisinden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda 'Uçuş Planı' ve 'Red' filmleriyle tanınan Alman yönetmen Robert Schwentke bulunuyor.

  8. Vizyona giren ikinci film ise; Şeytan Geçidi

    Vizyona giren ikinci film ise; Şeytan Geçidi

  9. 1959 yılında geçen hikayede bir grup profesyonel dağcı, Ural dağlarına kamp yapmaya gider.

    1959 yılında geçen hikayede bir grup profesyonel dağcı, Ural dağlarına kamp yapmaya gider.

  10. Rus dağcılarının kısa bir süre içerisinde esrarengiz bir şekilde ölmeleri, günümüze ulaşan bir efsane olarak kalır.

    Rus dağcılarının kısa bir süre içerisinde esrarengiz bir şekilde ölmeleri, günümüze ulaşan bir efsane olarak kalır.

  11. Hikaye günümüze gelir ve bir grup Amerikalı öğrenci, Rus dağcıların öldüğü bu bölgeye giderek olayı araştırmaya karar verirler.

    Hikaye günümüze gelir ve bir grup Amerikalı öğrenci, Rus dağcıların öldüğü bu bölgeye giderek olayı araştırmaya karar verirler.

  12. Yolunda başlayan yolculuk zamanla içinden çıkılmaz bir hal alır. Hava şartları son derece olumsuzdur ve tuhaf olaylar yaşanmaya başlamıştır...

    Yolunda başlayan yolculuk zamanla içinden çıkılmaz bir hal alır. Hava şartları son derece olumsuzdur ve tuhaf olaylar yaşanmaya başlamıştır...

  13. Die Hard 2 ve Cliffhanger filmlerinin yönetmeni Renny Harlin'in yönetmenliğini yaptığı Şeytan Geçidi'nin (Devil's Pass) başrollerini Gemma Atkinson, Matt Stokoe ve Richard Reid paylaşıyor.

    Die Hard 2 ve Cliffhanger filmlerinin yönetmeni Renny Harlin'in yönetmenliğini yaptığı Şeytan Geçidi'nin (Devil's Pass) başrollerini Gemma Atkinson, Matt Stokoe ve Richard Reid paylaşıyor.

  14. Bu hafta vizyona giren üçüncü film; Ölümsüz Aşk

    Bu hafta vizyona giren üçüncü film; Ölümsüz Aşk

  15. Bilboa 'da yaşayan Xabi , Lukas ve John adında uzun dönemli arkadaşların hikayesini konu alan filmde bu üçlünün arkadaşları olan Maria ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır.

    Bilboa 'da yaşayan Xabi , Lukas ve John adında uzun dönemli arkadaşların hikayesini konu alan filmde bu üçlünün arkadaşları olan Maria ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır.

  16. Xabi, John'dan Maria'nın vakti zamanında ona aşık olduğunu öğrenince onu neşelendirmek için , aynı dönemlerde bu hislerinin karşılıklı olduğunu fakat bunu ona söylemeye ne kadar utandığını anlatır.İşte komedi tam bu yanlışlıkların arasında başlar.

    Xabi, John'dan Maria'nın vakti zamanında ona aşık olduğunu öğrenince onu neşelendirmek için , aynı dönemlerde bu hislerinin karşılıklı olduğunu fakat bunu ona söylemeye ne kadar utandığını anlatır.İşte komedi tam bu yanlışlıkların arasında başlar.

  17. Maria Xabi'ye hala aynı şekilde hissettiğini söyler ve aniden beklenmedik bir şekilde iyileşmeye başlar.

    Maria Xabi'ye hala aynı şekilde hissettiğini söyler ve aniden beklenmedik bir şekilde iyileşmeye başlar.

  18. Fakat doktoru en fazla 2-3 ay yaşayacağına inanmaktadır. Xabi kendisini planlamadığı bir ilişkinin içine girmiş bulur.

    Fakat doktoru en fazla 2-3 ay yaşayacağına inanmaktadır. Xabi kendisini planlamadığı bir ilişkinin içine girmiş bulur.

  19. Fakat Maria'nın durumu nedeniyle aslında nasıl hissettiğini ona söyleyememiştirve tüm bunların yanında Barcelona'da hamile bir kız arkadaşı vardır.

    Fakat Maria'nın durumu nedeniyle aslında nasıl hissettiğini ona söyleyememiştirve tüm bunların yanında Barcelona'da hamile bir kız arkadaşı vardır.

  20. Filmin yönetmenliğini Aitor Mazo, Patxo Tellería yaparken , başrollerini Itziar Atienza, Sara Cozar ve Bárbara Goenaga paylaşıyor.

    Filmin yönetmenliğini Aitor Mazo, Patxo Tellería yaparken , başrollerini Itziar Atienza, Sara Cozar ve Bárbara Goenaga paylaşıyor.

  21. Vizyona giren dördüncü film ise, Son Moda Aşk

    Vizyona giren dördüncü film ise, Son Moda Aşk

  22. Modayla ilgili ünlü bir dergide editör olarak çalışan Alice, hayatı boyunca ön plana kariyerini almış ve işi dışında pek bir şeyle ilgilenmemiştir.

    Modayla ilgili ünlü bir dergide editör olarak çalışan Alice, hayatı boyunca ön plana kariyerini almış ve işi dışında pek bir şeyle ilgilenmemiştir.

  23. Buna aşk da dahildir, zira Alice başarısız bir aşk hayatına sahip olmuş ve bundan şikayet etmemiştir.

    Buna aşk da dahildir, zira Alice başarısız bir aşk hayatına sahip olmuş ve bundan şikayet etmemiştir.

  24. Basamakları tek tek çıkarak inşa ettiği kariyerindeki yeni hedefi derginin yayın yönetmeni olmaktır.

    Basamakları tek tek çıkarak inşa ettiği kariyerindeki yeni hedefi derginin yayın yönetmeni olmaktır.

  25. Uçakta seyahat ederken yanında oturan Bathazar isimli bir öğrenciyle tanışması ise bu hedefe giden yolda ilginç bir durak olacaktır.

    Uçakta seyahat ederken yanında oturan Bathazar isimli bir öğrenciyle tanışması ise bu hedefe giden yolda ilginç bir durak olacaktır.

  26. Bathazar, Alice'i çok beğenir ve bir kez daha buluşmak için Alice'i zor bela ikna eder.

    Bathazar, Alice'i çok beğenir ve bir kez daha buluşmak için Alice'i zor bela ikna eder.

  27. Bu buluşma anına tanık olan patronu ise her zaman demode ve eski kafalı olduğunu düşündüğü Alice'in böyle bir yeniliğe adım atmasına memnun olur.

    Bu buluşma anına tanık olan patronu ise her zaman demode ve eski kafalı olduğunu düşündüğü Alice'in böyle bir yeniliğe adım atmasına memnun olur.

  28. Bu durum Alice'in terfisi için önemli bir artı puandır ancak işler kısa zamanda karışacaktır.

    Bu durum Alice'in terfisi için önemli bir artı puandır ancak işler kısa zamanda karışacaktır.

  29. Vizyona giren beşinci film; Bir Hayalimiz Vardı

    Vizyona giren beşinci film; Bir Hayalimiz Vardı

  30. İki yakın arkadaş olan Ginger ve Rosa, Soğuk Savaş ve cinsel devrimin etkilerinin hüküm sürdüğü 1960'lı yılların Londra'sında yaşamaktadır.

    İki yakın arkadaş olan Ginger ve Rosa, Soğuk Savaş ve cinsel devrimin etkilerinin hüküm sürdüğü 1960'lı yılların Londra'sında yaşamaktadır.

  31. İki genç kız aleni bir şekilde ailelerine baş kaldırmakta; başka türlü, heyecanlı bir hayata ulaşmanın hayallerini kurmaktadırlar.

    İki genç kız aleni bir şekilde ailelerine baş kaldırmakta; başka türlü, heyecanlı bir hayata ulaşmanın hayallerini kurmaktadırlar.

  32. Daha da önemlisi hiçbir zaman, küçümsedikleri ve acıdıkları anneleri gibi olmamaya kararlıdırlar.

    Daha da önemlisi hiçbir zaman, küçümsedikleri ve acıdıkları anneleri gibi olmamaya kararlıdırlar.

  33. Ginger zamanla politik eylemlerde daha büyük bir tutkuyla yer almaya ve gece gündüz dönemin sorunları üzerine kafa yormaya başlar.

    Ginger zamanla politik eylemlerde daha büyük bir tutkuyla yer almaya ve gece gündüz dönemin sorunları üzerine kafa yormaya başlar.

  34. Öyle ki bir süre sonra Soğuk Savaş ile ilgili yazmaya başlar.

    Öyle ki bir süre sonra Soğuk Savaş ile ilgili yazmaya başlar.

  35. Ginger'ın aksine Rosa, politik konulara pek de ilgi duymayan ve genellikle eğlence odaklı yaşayan bir genç kıza dönüşmüştür; buna rağmen aralarındaki dostluk tüm gücüyle devam eder. Ancak Rosa'nın attığı beklenmedik bir adım bu yakın arkadaşlığı parçalanma noktasına getirir.

    Ginger'ın aksine Rosa, politik konulara pek de ilgi duymayan ve genellikle eğlence odaklı yaşayan bir genç kıza dönüşmüştür; buna rağmen aralarındaki dostluk tüm gücüyle devam eder. Ancak Rosa'nın attığı beklenmedik bir adım bu yakın arkadaşlığı parçalanma noktasına getirir.

  36. Bu hafta vizyona giren altıncı film; Şimdiki Zaman

    Bu hafta vizyona giren altıncı film; Şimdiki Zaman

  37. Mina yaşadığı ülke ile bağlarını kopartmaya karar veren fakat işsiz ve parasız bir kadındır.

    Mina yaşadığı ülke ile bağlarını kopartmaya karar veren fakat işsiz ve parasız bir kadındır.

  38. Amerika?ya gidip yeni bir hayata başlamanın planlarını yaparken para biriktirmek için bir kafede meraklılarına kahve falı bakmaya başlar.

    Amerika?ya gidip yeni bir hayata başlamanın planlarını yaparken para biriktirmek için bir kafede meraklılarına kahve falı bakmaya başlar.

  39. Bir yandan insanlara kaderleriyle ilgili umut dağıtırken, diğer yandan kendi şimdisini ve geleceğini sorgular.

    Bir yandan insanlara kaderleriyle ilgili umut dağıtırken, diğer yandan kendi şimdisini ve geleceğini sorgular.

  40. Öte yandan da kafenin diğer falcısı Fazi kendisine hem arkadaş, hem de yeni bir iş kurmak için ortak bulduğuna inanmaktadır.

    Öte yandan da kafenin diğer falcısı Fazi kendisine hem arkadaş, hem de yeni bir iş kurmak için ortak bulduğuna inanmaktadır.

  41. Kafenin sorumluluğunu mecburen üstlenen Tayfun ise aradığı sevgiyi Mina?da bulmayı umar. Fakat Mina'ya göre onların planlarında bu genç kadının yeri yoktur.

    Kafenin sorumluluğunu mecburen üstlenen Tayfun ise aradığı sevgiyi Mina?da bulmayı umar. Fakat Mina'ya göre onların planlarında bu genç kadının yeri yoktur.

  42. Mina şimdiki zamanı olduğu yerde bırakıp, geleceğe kaçmak ister.

    Mina şimdiki zamanı olduğu yerde bırakıp, geleceğe kaçmak ister.

  43. Belgeselleri ve kısa filmleriyle tanınan Belmin Söylemez?in ilk uzun metrajlı film çalışması olan yapım, Filmbüfe Film Prodüksiyon yapımcılığında kotarılmış.

    Belgeselleri ve kısa filmleriyle tanınan Belmin Söylemez?in ilk uzun metrajlı film çalışması olan yapım, Filmbüfe Film Prodüksiyon yapımcılığında kotarılmış.

  44. İnsanlar arasındaki kader ve dostluk ilişkilerine eğilen film, festivallerde beğeni toplayan bir yapım.

    İnsanlar arasındaki kader ve dostluk ilişkilerine eğilen film, festivallerde beğeni toplayan bir yapım.

  45. Vizona giren yedinci film; Samsara...

    Vizona giren yedinci film; Samsara...

  46. "Samsara" Sankrit kelimesinden gelir ve hayatın sürekli dönen, sonsuz çemberi anlamında kullanılır.

    "Samsara" Sankrit kelimesinden gelir ve hayatın sürekli dönen, sonsuz çemberi anlamında kullanılır.

  47. Bu kelime, yönetmenlerin hayatlarımızı belirleyen sıradışı ve güçlü bağlantılar zincirini belirtme konusunda ilham kaynağı olmuştur.

    Bu kelime, yönetmenlerin hayatlarımızı belirleyen sıradışı ve güçlü bağlantılar zincirini belirtme konusunda ilham kaynağı olmuştur.

  48. Samsara filmi, dört yıllık bir süreç boyunca dünya üzerindeki 25 farklı ülkede ve 100 farklı yerleşim yerinde çekildi.

    Samsara filmi, dört yıllık bir süreç boyunca dünya üzerindeki 25 farklı ülkede ve 100 farklı yerleşim yerinde çekildi.

  49. Dünyanın en uzak köşelerinde kameraya alınan görüntüler, insanlığın sonsuzlukla kurulu ilişkisini gözler önüne seriyor.

    Dünyanın en uzak köşelerinde kameraya alınan görüntüler, insanlığın sonsuzlukla kurulu ilişkisini gözler önüne seriyor.

  50. Filmin yönetmeni Ron Fricke, kutsal mekanlar, endüstriyel bölgeler, doğa harikaları ve felakete uğramış yerleşim yerlerini ziyaret edip bu farklı yerlerden olağandışı görüntüler elde ediyor; bu manzaraları kişisel yorumlarını eklemeksizin doğanın kendi yorumuna bırakıyor.

    Filmin yönetmeni Ron Fricke, kutsal mekanlar, endüstriyel bölgeler, doğa harikaları ve felakete uğramış yerleşim yerlerini ziyaret edip bu farklı yerlerden olağandışı görüntüler elde ediyor; bu manzaraları kişisel yorumlarını eklemeksizin doğanın kendi yorumuna bırakıyor.

  51. Ortaya çıkan iş ise görüntü ve modern müziğin birleştiği, eşsiz bir doğa ve insanlık belgeseli oluyor.

    Ortaya çıkan iş ise görüntü ve modern müziğin birleştiği, eşsiz bir doğa ve insanlık belgeseli oluyor.

  52. Vizyona giren son film ise, El Ele...

    Vizyona giren son film ise, El Ele...

  53. Helen Marchal ve Joachim Fox tanıştıklarında ikisinin de bambaşka hayatları vardır.

    Helen Marchal ve Joachim Fox tanıştıklarında ikisinin de bambaşka hayatları vardır.

  54. Helen Marchal, son derece prestijli bir dans entitüsü olan Opera Garnier'in yönetmenliğini yapmakta, Joachim Fox ise küçük bir işte işçi olarak çalışmaktadır.

    Helen Marchal, son derece prestijli bir dans entitüsü olan Opera Garnier'in yönetmenliğini yapmakta, Joachim Fox ise küçük bir işte işçi olarak çalışmaktadır.

  55. Joachim yeni geldiği bu şehirde Helen ile tanışır ve ilk andan itibaren ona karşı tuhaf bir şekilde bağlanmaya başlar.

    Joachim yeni geldiği bu şehirde Helen ile tanışır ve ilk andan itibaren ona karşı tuhaf bir şekilde bağlanmaya başlar.

  56. Helen de bu hisleri karşılıksız bırakmaz ve aralarında güçlü bir bağ oluşur; böylece birbirlerini, nasıl ve neden ayrılamadıklarını bir türlü anlayamadıkları bir ilişkinin içerisinde bulurlar.

    Helen de bu hisleri karşılıksız bırakmaz ve aralarında güçlü bir bağ oluşur; böylece birbirlerini, nasıl ve neden ayrılamadıklarını bir türlü anlayamadıkları bir ilişkinin içerisinde bulurlar.

  57. Bu ilişkinin tutku dolu bir hal almasını sağlayan şey ise 'dans' olur... Valérie Donzelli'nin yazıp yönettiği filmin başrollerini Valérie Lemercier, Jérémie Elkaïm ve Béatrice De Staël paylaşıyor

    Bu ilişkinin tutku dolu bir hal almasını sağlayan şey ise 'dans' olur... Valérie Donzelli'nin yazıp yönettiği filmin başrollerini Valérie Lemercier, Jérémie Elkaïm ve Béatrice De Staël paylaşıyor