Kekreyemiş Faydaları

Kekreyemiş faydaları

  1. Kekreyemiş, yaban mersini ile aynı aileden geliyor ancak faydaları tamamen farklılık gösteriyor. Kekreyemişin her bir adedi içerisinde bolca vitamin barındırıyor. <p>İsveç&#8217;te yapılan bir araştırmada kekreyemişin  olağanüstü faydaları keşfedildi. Araştırma sonuçları ise şu şekilde;

    Kekreyemiş, yaban mersini ile aynı aileden geliyor ancak faydaları tamamen farklılık gösteriyor. Kekreyemişin her bir adedi içerisinde bolca vitamin barındırıyor.

    İsveç’te yapılan bir araştırmada kekreyemişin olağanüstü faydaları keşfedildi. Araştırma sonuçları ise şu şekilde;

  2. Yapılan deneyde kişilere günde bir avuç kekreyemiş verildi. Araştırmada, kişiler 3 bölüme ayrıldı. Bir gruba ahududu, bir gruba yaban mersini diğer gruba da kekreyemiş verildi.

    Yapılan deneyde kişilere günde bir avuç kekreyemiş verildi. Araştırmada, kişiler 3 bölüme ayrıldı. Bir gruba ahududu, bir gruba yaban mersini diğer gruba da kekreyemiş verildi.

  3. Yağ yakıcı etkisi  <p>Üç ayın ardından kekreyemiş verilen grubun en iyi sonuçları gösterdiği tespit edildi. Yüksek yağlı besinler tüketmelerine rağmen kilolarında bir artış gözlenmedi.

    Yağ yakıcı etkisi

    Üç ayın ardından kekreyemiş verilen grubun en iyi sonuçları gösterdiği tespit edildi. Yüksek yağlı besinler tüketmelerine rağmen kilolarında bir artış gözlenmedi.

  4. Karaciğerlerindeki yağ oranı, yüksek yağlı besinlerle beslenmelerine rağmen kekreyemiş verilmeyen kişilere göre çok daha azdı.

    Karaciğerlerindeki yağ oranı, yüksek yağlı besinlerle beslenmelerine rağmen kekreyemiş verilmeyen kişilere göre çok daha azdı.

  5. Yağ yakıcı etkisi<p>  Üç ayın ardından kekreyemiş verilen grubun en iyi sonuçları gösterdiği tespit edildi. Yüksek yağlı besinler tüketmelerine rağmen kilolarında bir artış gözlenmedi.

    Yağ yakıcı etkisi

    Üç ayın ardından kekreyemiş verilen grubun en iyi sonuçları gösterdiği tespit edildi. Yüksek yağlı besinler tüketmelerine rağmen kilolarında bir artış gözlenmedi.

  6. Kanseri tedavi edici etkisi  <p>Aynı zamanda kekreyemişin içersinde bulunan antioksidanlar kanseri engelleyerek serbest radikallerin gelişimini engelliyor.

    Kanseri tedavi edici etkisi

    Aynı zamanda kekreyemişin içersinde bulunan antioksidanlar kanseri engelleyerek serbest radikallerin gelişimini engelliyor.