Ayrılığın Ardından Neler Dediler

Ayrılığın ardından neler dediler

  1. Magazin aleminin ünlü isimleri sadece rol aldıkları diziler ya da sundukları programlarla değil, yaşadıkları aşklarla da gündemi meşgul etmeyi başarıyor...

    Magazin aleminin ünlü isimleri sadece rol aldıkları diziler ya da sundukları programlarla değil, yaşadıkları aşklarla da gündemi meşgul etmeyi başarıyor...

  2. Ancak büyük bir heyecanla başlayan ilişkiler her zaman mutlu sona ulaşmıyor. Kimi zaman aile engeline takılan kimi zaman ise ihanetin gölgesi altında bitişe doğru sürüklenen birlikteliklerde ayrılık kaçınılmaz son oluyor. Verilen kararın ardından ise çiftler birbirleri hakkında öyle sözler söylüyorlar ki, birlikte geçen onca zamandan ziyade hafızalarda son cümleler kalıyor... İşte bir zamanlar büyük aşk yaşayıp, sonrasında birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan o isimler...

    Ancak büyük bir heyecanla başlayan ilişkiler her zaman mutlu sona ulaşmıyor. Kimi zaman aile engeline takılan kimi zaman ise ihanetin gölgesi altında bitişe doğru sürüklenen birlikteliklerde ayrılık kaçınılmaz son oluyor. Verilen kararın ardından ise çiftler birbirleri hakkında öyle sözler söylüyorlar ki, birlikte geçen onca zamandan ziyade hafızalarda son cümleler kalıyor... İşte bir zamanlar büyük aşk yaşayıp, sonrasında birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan o isimler...

  3. İsmini Emrah ile yaşadığı aşkla duyuran Sinem Ayşe, ayrılık sonrası yaptığı çarpıcı açıklamalarla da gündemi meşgul etmeyi başardı.

    İsmini Emrah ile yaşadığı aşkla duyuran Sinem Ayşe, ayrılık sonrası yaptığı çarpıcı açıklamalarla da gündemi meşgul etmeyi başardı.

  4. Genç sevgili eski aşkı için "Ayrılmamıza diş parası neden oldu. Dişime dolgu yapılacaktı, ayrıca bir dişim çekilecekti. Toplam 500 TL tuttu. Emrah çalışmamı istemediği için işimden ayrılmıştım, param yoktu. Beni dişçiye gönderdi. Sonra da telefon açıp 'Parayı benden istediler, git sen öde' dedi. Bir lirasının hesabını bile yapardı. Bunun çirkin olduğunu söylediğimde 'Ben bu noktaya sıfırdan geldim, paranın kıymetini bilirim' diyordu."demişti.

    Genç sevgili eski aşkı için "Ayrılmamıza diş parası neden oldu. Dişime dolgu yapılacaktı, ayrıca bir dişim çekilecekti. Toplam 500 TL tuttu. Emrah çalışmamı istemediği için işimden ayrılmıştım, param yoktu. Beni dişçiye gönderdi. Sonra da telefon açıp 'Parayı benden istediler, git sen öde' dedi. Bir lirasının hesabını bile yapardı. Bunun çirkin olduğunu söylediğimde 'Ben bu noktaya sıfırdan geldim, paranın kıymetini bilirim' diyordu."demişti.

  5. Giderek sinirlenen Sinem Ayşe sözlerine "İkinci kavgamız Bodrum tatilinde çıktı. Benim yanımda başka bir kıza cep telefonunu verdiğini gördüm. O an midem bulandı. Aramızda kültür farkı da vardı. Türkiye'yi çalkalayan bir Ergenekon meselesini bile konuşamadık. Çünkü anlamıyor ve ikide bir bana 'Bu ne demek' diye soruyordu. Yani yalnızca cimri değil, biraz cahildi."

    Giderek sinirlenen Sinem Ayşe sözlerine "İkinci kavgamız Bodrum tatilinde çıktı. Benim yanımda başka bir kıza cep telefonunu verdiğini gördüm. O an midem bulandı. Aramızda kültür farkı da vardı. Türkiye'yi çalkalayan bir Ergenekon meselesini bile konuşamadık. Çünkü anlamıyor ve ikide bir bana 'Bu ne demek' diye soruyordu. Yani yalnızca cimri değil, biraz cahildi."

  6. "İkide bir 'Ben hayat üniversitesinden mezunum' diyordu. Dün yakın bir arkadaşından öğrendim ki, beni aldatmış. Hem de defalarca. Geçen günlerimize yazıklar olsun." diyerek devam etmişti.

    "İkide bir 'Ben hayat üniversitesinden mezunum' diyordu. Dün yakın bir arkadaşından öğrendim ki, beni aldatmış. Hem de defalarca. Geçen günlerimize yazıklar olsun." diyerek devam etmişti.

  7. Türk futbolunun belki de en başarılı isimlerinden biriydi Emre Aşık... 1992 yılında başladığı futbol serüveni onu kısa sürede başarıdan başarıya taşıdı.

    Türk futbolunun belki de en başarılı isimlerinden biriydi Emre Aşık... 1992 yılında başladığı futbol serüveni onu kısa sürede başarıdan başarıya taşıdı.

  8. Sahalarda fırtınalar estiren Aşık'ın kameralarla tanışma nedeni Aysun Kayacı ile yaşadığı aşk oldu.

    Sahalarda fırtınalar estiren Aşık'ın kameralarla tanışma nedeni Aysun Kayacı ile yaşadığı aşk oldu.

  9. Başlarda ilişkilerini basından uzak tutmaya çalışan ikili, sonrasında cesurca kameralar karşısına çıktı.

    Başlarda ilişkilerini basından uzak tutmaya çalışan ikili, sonrasında cesurca kameralar karşısına çıktı.

  10. Gittikleri her yerde mutluluk tablosu çizen aysun Kayacı ve Emre Aşık, eşine ender rastlan büyük bir aşkın kahramanıydı.

    Gittikleri her yerde mutluluk tablosu çizen aysun Kayacı ve Emre Aşık, eşine ender rastlan büyük bir aşkın kahramanıydı.

  11. Evlenecekleri konuşulan ikiliden Aysun Kayacı, iddialar karşısında "Emre evlenme teklifi etti ama ben reddettim. Onu okadar çok seviyorum ki; aşkımızın bitmesinden korktuğum için evlenmek istemiyorum" dedi.

    Evlenecekleri konuşulan ikiliden Aysun Kayacı, iddialar karşısında "Emre evlenme teklifi etti ama ben reddettim. Onu okadar çok seviyorum ki; aşkımızın bitmesinden korktuğum için evlenmek istemiyorum" dedi.

  12. Ünlü çiftin mutluluğu Kayacı'nın 'Çat Kapı' isimli dizide rol almasıyla bozuldu. Aysun Kayacı'nın ismi dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ile aşk dedikodularına karışınca ayrılık kaçınılmaz oldu.

    Ünlü çiftin mutluluğu Kayacı'nın 'Çat Kapı' isimli dizide rol almasıyla bozuldu. Aysun Kayacı'nın ismi dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ile aşk dedikodularına karışınca ayrılık kaçınılmaz oldu.

  13. Kayacı ve Aşık basın kuruluşlarına yolladıkları faksla ilişkilerini bitirdiklerini duyurdu.

    Kayacı ve Aşık basın kuruluşlarına yolladıkları faksla ilişkilerini bitirdiklerini duyurdu.

  14. Ayrılığın ardından MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'la birlikte Nice'e giden Aysun Kayacı, yeni ilişkisi sorulduğunda 'Duygularıma hükmedemedim" demekle yetinti.

    Ayrılığın ardından MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'la birlikte Nice'e giden Aysun Kayacı, yeni ilişkisi sorulduğunda 'Duygularıma hükmedemedim" demekle yetinti.

  15. Transferlerini dahi sevgilisi Aysun Kayacı'ya göre ayarlayan Emre Aşık ise "Ölünün ardından konuşmak istemiyorum" diyerek kırgınlığını dile getirdi. Yaşanmaya başladığı ilk günden beri magazin aleminin yakından takip ettiği büyük aşktan geriye ise birlikte geçen 7 yıl kaldı...

    Transferlerini dahi sevgilisi Aysun Kayacı'ya göre ayarlayan Emre Aşık ise "Ölünün ardından konuşmak istemiyorum" diyerek kırgınlığını dile getirdi. Yaşanmaya başladığı ilk günden beri magazin aleminin yakından takip ettiği büyük aşktan geriye ise birlikte geçen 7 yıl kaldı...

  16. Müzik ile genç yaşlarda tanışan ve şöhret basamaklarını hızla tırmanan İbrahim Tatlıses, iş yaşamı kadar özel hayatı ile de gündemde.

    Müzik ile genç yaşlarda tanışan ve şöhret basamaklarını hızla tırmanan İbrahim Tatlıses, iş yaşamı kadar özel hayatı ile de gündemde.

  17. İlk olarak Perihan Savaş ve ardından Derya Tuna ile aşk yaşayan imparatorun en çok konuşulan ilişkisi ise Asena ile olandı.

    İlk olarak Perihan Savaş ve ardından Derya Tuna ile aşk yaşayan imparatorun en çok konuşulan ilişkisi ise Asena ile olandı.

  18. Başlarda ortalarda görünmemeyi tercih eden ikilinin aşkı, zaman geçtikçe günyüzüne çıktı.

    Başlarda ortalarda görünmemeyi tercih eden ikilinin aşkı, zaman geçtikçe günyüzüne çıktı.

  19. Birlikte geçen dört yılın ardından birbirlerinden bir an olsun ayrılmayan çiftin arasına kara kedi girdi.

    Birlikte geçen dört yılın ardından birbirlerinden bir an olsun ayrılmayan çiftin arasına kara kedi girdi.

  20. Daha önce bir çok kez haklarında ayrılık dedikodusu çıkan ünlü aşıklar bu kez yollarını tamamen ayırdı. Tatlıses, biten ilişkisinin ardından uzun süre konuşmadı.

    Daha önce bir çok kez haklarında ayrılık dedikodusu çıkan ünlü aşıklar bu kez yollarını tamamen ayırdı. Tatlıses, biten ilişkisinin ardından uzun süre konuşmadı.

  21. Ünlü sanatçı 1.5 yıl süren bu sessizliği özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve kendi adını taşıyan şov programında bozdu.

    Ünlü sanatçı 1.5 yıl süren bu sessizliği özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve kendi adını taşıyan şov programında bozdu.

  22. Kameraların sadece kendisini çekmesini isteyen Tatlıses, ayrıldığı sevgilisi oryantal Asena`yı, babası Burhan Çakmak için kullandığı`Paspastan daha değersiz` sözleri nedeniyle eleştirdi.

    Kameraların sadece kendisini çekmesini isteyen Tatlıses, ayrıldığı sevgilisi oryantal Asena`yı, babası Burhan Çakmak için kullandığı`Paspastan daha değersiz` sözleri nedeniyle eleştirdi.

  23. Konuşurken gözyaşlarına da hakim olamayan Tatlıses, `Benim yanımdayken hanımefendi, oryantal diyorlardı, şimdi dansöz diyorlar` dediği eski sevgilisine giderek ağırlaşan cümlelerle sözlerine devam etti.

    Konuşurken gözyaşlarına da hakim olamayan Tatlıses, `Benim yanımdayken hanımefendi, oryantal diyorlardı, şimdi dansöz diyorlar` dediği eski sevgilisine giderek ağırlaşan cümlelerle sözlerine devam etti.

  24. Tatlıses, `Ben 1.5 yıldır seni gönlümden, kafamdan, kalbimden sildim. Sen`Benim babam çok yakışıklı biridir` diyordun. Bu yakışıklı baba sana ne yaptı? Şimdi ne oldu? Sen çok utanmaz birisin biliyor musun? Ben seni tam 2 senedir koruyorum. Senin yüzünden en az 20 tane mahkeme, 20 tane savcı, en az bin dostumla kötü oldum. Niye seni sevmiştim diye. Ama artık seni sevmiyorum. Tam 1.5 sene oldu seni sevmiyorum. Sana saygı duymuyorum, sana hanımefendi dedirtemiyorum, sana oryantal dedirtemiyorum, sana dansöz diyorlar. Ne olur Allah rızası için, benim için değil, kendin için. `O benim babamdır` de özür dile, `O benim anamdır` de yanına al. Ben senden hep bunu istemiştim biliyormusun.` diyerek eski sevgilisi ile arasındaki tüm bağları koparttığının sinyallerini verdi.

    Tatlıses, `Ben 1.5 yıldır seni gönlümden, kafamdan, kalbimden sildim. Sen`Benim babam çok yakışıklı biridir` diyordun. Bu yakışıklı baba sana ne yaptı? Şimdi ne oldu? Sen çok utanmaz birisin biliyor musun? Ben seni tam 2 senedir koruyorum. Senin yüzünden en az 20 tane mahkeme, 20 tane savcı, en az bin dostumla kötü oldum. Niye seni sevmiştim diye. Ama artık seni sevmiyorum. Tam 1.5 sene oldu seni sevmiyorum. Sana saygı duymuyorum, sana hanımefendi dedirtemiyorum, sana oryantal dedirtemiyorum, sana dansöz diyorlar. Ne olur Allah rızası için, benim için değil, kendin için. `O benim babamdır` de özür dile, `O benim anamdır` de yanına al. Ben senden hep bunu istemiştim biliyormusun.` diyerek eski sevgilisi ile arasındaki tüm bağları koparttığının sinyallerini verdi.

  25. Pelin Sönmez ile popçu sevgilisi Murat Dalkılıç magazin aleminin gözde çiftlerinden biriydi.

    Pelin Sönmez ile popçu sevgilisi Murat Dalkılıç magazin aleminin gözde çiftlerinden biriydi.

  26. Ani bir kararla aynırak ikiliden Murat Dalkılıç, bir kafede çiçeği burnunda şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile görüntülendi.

    Ani bir kararla aynırak ikiliden Murat Dalkılıç, bir kafede çiçeği burnunda şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile görüntülendi.

  27. Kameralardan kaçmak yerine açıklama yapmayı tercih eden Özyılmazel, Dalkılıç ile yenim bir ilişkiye başladıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.

    Kameralardan kaçmak yerine açıklama yapmayı tercih eden Özyılmazel, Dalkılıç ile yenim bir ilişkiye başladıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.

  28. Eski sevgilisinin yeni aşkını kameralar aracılığıyla öğrenen Pelin Sönmez, bu ilişkiyi 'Çok güzel hareketler bunlar' sözleriyle özetledi.

    Eski sevgilisinin yeni aşkını kameralar aracılığıyla öğrenen Pelin Sönmez, bu ilişkiyi 'Çok güzel hareketler bunlar' sözleriyle özetledi.

  29. Güzel oyuncu sözlerine "İnsanların arasında çok doğal, son derece insansı iç güdüler bunlar. Adı üstünde geçmiş geçip gitmiş konuşacak bir şey kalmadı." diyerek devam etti.

    Güzel oyuncu sözlerine "İnsanların arasında çok doğal, son derece insansı iç güdüler bunlar. Adı üstünde geçmiş geçip gitmiş konuşacak bir şey kalmadı." diyerek devam etti.

  30. Ancak Dalkılıç - Özyılmazel ilişkisi sanıldığı kadar iyi gitmedi ve taze sevgililer ani bir şekilde başlayan aşklarını yine ani bir şekilde bitirdi.

    Ancak Dalkılıç - Özyılmazel ilişkisi sanıldığı kadar iyi gitmedi ve taze sevgililer ani bir şekilde başlayan aşklarını yine ani bir şekilde bitirdi.

  31. Yakışıklı popçu, ayrılığın ardından soluğu eski sevgilisi Pelin Söznmez'in yanında aldı. İkinci denemede de başarısız olan çift, yollarını sonsuza dek ayırdı.

    Yakışıklı popçu, ayrılığın ardından soluğu eski sevgilisi Pelin Söznmez'in yanında aldı. İkinci denemede de başarısız olan çift, yollarını sonsuza dek ayırdı.

  32. Bir dönem sahalarda fırtınalar estiren Türk futbolunun en başarılı isimlerinden biriydi Sergen Yalçın...

    Bir dönem sahalarda fırtınalar estiren Türk futbolunun en başarılı isimlerinden biriydi Sergen Yalçın...

  33. Gece hayatına olan düşkünlüğü ile de dikkatleri üzerine çeken Yalçın, Aslı Sarı ile yaşadığı aşkla gündemi meşgul etti.

    Gece hayatına olan düşkünlüğü ile de dikkatleri üzerine çeken Yalçın, Aslı Sarı ile yaşadığı aşkla gündemi meşgul etti.

  34. Evlenecekleri konuşulan çift bir çok kez ayrılıp barıştı. Sergen Yalçın'ın gece kulübünde bir kadınla samimi şekilde görüntülenmesi bardağı taşıran son damla oldu.

    Evlenecekleri konuşulan çift bir çok kez ayrılıp barıştı. Sergen Yalçın'ın gece kulübünde bir kadınla samimi şekilde görüntülenmesi bardağı taşıran son damla oldu.

  35. 4 yıl boyunca inişli çıkışlı bir aşk yaşan ünlü futbolcu ile sevgilisi Aslı Sarı yollarını kesin bir kararla ayırdı, Sarı biten ilişkinin ardından suskun kalmayı tercih etti.

    4 yıl boyunca inişli çıkışlı bir aşk yaşan ünlü futbolcu ile sevgilisi Aslı Sarı yollarını kesin bir kararla ayırdı, Sarı biten ilişkinin ardından suskun kalmayı tercih etti.

  36. Bir dönem büyük aşk yaşadığı Yalçın ise, ayrılığın ardından Aslı Sarı hakkında yaptığı ve gittikçe ağırlaşan eleştirileri ile gündemi meşgul etti.

    Bir dönem büyük aşk yaşadığı Yalçın ise, ayrılığın ardından Aslı Sarı hakkında yaptığı ve gittikçe ağırlaşan eleştirileri ile gündemi meşgul etti.

  37. Yalçın "Onu sevmekle hata etmişim. Ayrıldıktan sonra öğrendim neler yaptığını. Şu an zerre kadar üzülmüyorum. Her şey ortaya çıktı. İyi ki bitirdim. Sakın kimse onun saf yüzüne aldanmasın." demişti.

    Yalçın "Onu sevmekle hata etmişim. Ayrıldıktan sonra öğrendim neler yaptığını. Şu an zerre kadar üzülmüyorum. Her şey ortaya çıktı. İyi ki bitirdim. Sakın kimse onun saf yüzüne aldanmasın." demişti.

  38. Sergen Yalçın, Aslı Sarı'nın annesinin ilişkilerini onaylamaması hakkında da yorum yapmış "Benim gibisini zor bulurlar. Annesi de kim oluyor! Aslı'nın annesini parayla tartarım" sözleri uzun süre tartışılmıştı.

    Sergen Yalçın, Aslı Sarı'nın annesinin ilişkilerini onaylamaması hakkında da yorum yapmış "Benim gibisini zor bulurlar. Annesi de kim oluyor! Aslı'nın annesini parayla tartarım" sözleri uzun süre tartışılmıştı.

  39. Oyuncu bir babanın kızı olan Doğa Rutkay, sadece iş yaşamındaki bşarılarıyla değil yaşadığı aşklarla da her daim magazin gündemini meşgul ediyor.

    Oyuncu bir babanın kızı olan Doğa Rutkay, sadece iş yaşamındaki bşarılarıyla değil yaşadığı aşklarla da her daim magazin gündemini meşgul ediyor.

  40. Rutkay'in ismi son olarak Şahan Gökbakar ile aşk dedikodularına karışmıştı.

    Rutkay'in ismi son olarak Şahan Gökbakar ile aşk dedikodularına karışmıştı.

  41. İlişkilerini basından uzak tutmaya çalışan çiftten ilk açıklamayı Şahan Gökbakar yaptı.

    İlişkilerini basından uzak tutmaya çalışan çiftten ilk açıklamayı Şahan Gökbakar yaptı.

  42. Gökbakar; '27 Numara' isimli oyunun galasında "Arada bir sevgi olduğu doğru. Buna doğa sevgisi de diyebiliriz. Yaklaşık bir aydır beraberiz. İlişkimiz daha yeni başladı" diyerek ilişkilerini doğruladı.

    Gökbakar; '27 Numara' isimli oyunun galasında "Arada bir sevgi olduğu doğru. Buna doğa sevgisi de diyebiliriz. Yaklaşık bir aydır beraberiz. İlişkimiz daha yeni başladı" diyerek ilişkilerini doğruladı.

  43. Rutkay - Gökbakar ilişkisi 4 yıl sürdü. Her fırsatta birbirlerine olan sevgilerini dile getiren ikili rüya gibi bir aşk yaşadı.

    Rutkay - Gökbakar ilişkisi 4 yıl sürdü. Her fırsatta birbirlerine olan sevgilerini dile getiren ikili rüya gibi bir aşk yaşadı.

  44. Birliktelikleri çok konuşulan aşıklar, geçen uzun yılların ardından basın açıklaması ile ayrıldıklarını duyurdu.

    Birliktelikleri çok konuşulan aşıklar, geçen uzun yılların ardından basın açıklaması ile ayrıldıklarını duyurdu.

  45. Şahan Gökbakar imzası taşıyan açıklamada; "Sayın Doğa Rutkay ile saygı ve sevgi çerçevesinde süren dört yıllık ilişkimiz, artık heyecanını kaybettiği ve her ilişkide olabileceği gibi yıpranarak ömrünü tamamladığı için sona erdi. Altını çizerek ifade ediyorum ki , biten sadece aşk ilişkimizdir. dostluğumuz ve iyi insani ilişkimiz sonsuza kadar devam edecektir.... " sözleri yer alıyordu.

    Şahan Gökbakar imzası taşıyan açıklamada; "Sayın Doğa Rutkay ile saygı ve sevgi çerçevesinde süren dört yıllık ilişkimiz, artık heyecanını kaybettiği ve her ilişkide olabileceği gibi yıpranarak ömrünü tamamladığı için sona erdi. Altını çizerek ifade ediyorum ki , biten sadece aşk ilişkimizdir. dostluğumuz ve iyi insani ilişkimiz sonsuza kadar devam edecektir.... " sözleri yer alıyordu.

  46. Haberin duyulmasının ardından Doğa Rutkay, "Yalnız kalmayı çok özledim. Şahan'ın dostluğuna ihtiyacım yok. Böyle bir şeye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum" diyerek eski sevgilisine olan sitemini dile getirdi.

    Haberin duyulmasının ardından Doğa Rutkay, "Yalnız kalmayı çok özledim. Şahan'ın dostluğuna ihtiyacım yok. Böyle bir şeye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum" diyerek eski sevgilisine olan sitemini dile getirdi.