İphone 8 Satışa Çıktı, Fiyatı Şaşkına Çevirdi!

iPhone 8 özel sürümü resmen satışa çıktı

  1. Dünya dört gözle yarın tanıtılacak iPhone 8'i beklerken, özel iPhone 8 serisinin satışına ön sipariş yoluyla başlandı bile! İşte en pahalı iPhone 8 modelinin özellikleri ve fiyatı...

    Dünya dört gözle yarın tanıtılacak iPhone 8'i beklerken, özel iPhone 8 serisinin satışına ön sipariş yoluyla başlandı bile! İşte en pahalı iPhone 8 modelinin özellikleri ve fiyatı...

  2. Popüler Teknolojik ürünlerin altın versiyonlarını satmasıyla adını duyuran Goldgenie, bu defa oldukça hızlı davrandı ve henüz resmi tanıtımı gerçekleşmemiş iPhone 8 altın kaplama versiyonları için ön sipariş almaya başladı.

    Popüler Teknolojik ürünlerin altın versiyonlarını satmasıyla adını duyuran Goldgenie, bu defa oldukça hızlı davrandı ve henüz resmi tanıtımı gerçekleşmemiş iPhone 8 altın kaplama versiyonları için ön sipariş almaya başladı.

  3. 24K altın kaplama, roze altın, platin ya da elmas kaplamalı olarak ön sipariş verebileceğiniz 256 GB iPhone 8 için şirket yaklaşık olarak 2730 Euro fiyat belirlemiş durumda. Ön sipariş vermek içinse bu meblağın yarısını yani yaklaşık 1360 Euro depozito ücretini ödemeniz gerekiyor.

    24K altın kaplama, roze altın, platin ya da elmas kaplamalı olarak ön sipariş verebileceğiniz 256 GB iPhone 8 için şirket yaklaşık olarak 2730 Euro fiyat belirlemiş durumda. Ön sipariş vermek içinse bu meblağın yarısını yani yaklaşık 1360 Euro depozito ücretini ödemeniz gerekiyor.

  4. Sitede iPhone 8’in özelliklerine de yer verildiği görülürken 512 GB’lık depolama seçeneği dikkat çekiyor. Eğer 512 GB’lık sürümü seçerseniz ürünün fiyatı 2850 Euro oluyor. 512 GB’lık bir iPhone sürümünün gelip gelmeyeceği henüz bilinmezken satış sayfasına eklenen notta da özelliklerin resmi tanıtımdan sonra güncelleneceği belirtiliyor.

    Sitede iPhone 8’in özelliklerine de yer verildiği görülürken 512 GB’lık depolama seçeneği dikkat çekiyor. Eğer 512 GB’lık sürümü seçerseniz ürünün fiyatı 2850 Euro oluyor. 512 GB’lık bir iPhone sürümünün gelip gelmeyeceği henüz bilinmezken satış sayfasına eklenen notta da özelliklerin resmi tanıtımdan sonra güncelleneceği belirtiliyor.

  5. iPhone 8'in çıkış tarihi kesinleşti; 12 Eylül'de ilk kez dünyanın göreceği Apple'ın son oyuncağını pek çok kişi bekliyor; ancak yeni iPhone'lar sorunlarla geliyor!

    iPhone 8'in çıkış tarihi kesinleşti; 12 Eylül'de ilk kez dünyanın göreceği Apple'ın son oyuncağını pek çok kişi bekliyor; ancak yeni iPhone'lar sorunlarla geliyor!

  6. Macrumours'un haberine göre Apple'ın iPhone 8 üretiminde kullanılan parçaları sınırlı sayıda satın alabildiği ve bu yüzden üretimin bir hayli yavaş ilerlediği ortaya çıktı.

    Macrumours'un haberine göre Apple'ın iPhone 8 üretiminde kullanılan parçaları sınırlı sayıda satın alabildiği ve bu yüzden üretimin bir hayli yavaş ilerlediği ortaya çıktı.

  7. Son olarak da iPhone 8'in OLED ekrana sahip olarak satışa sunulacağını ve bu yüzden de Apple'ın büyük stok problemleriyle karşılaşabileceğinin düşünüldüğünü de hatırlatalım.

    Son olarak da iPhone 8'in OLED ekrana sahip olarak satışa sunulacağını ve bu yüzden de Apple'ın büyük stok problemleriyle karşılaşabileceğinin düşünüldüğünü de hatırlatalım.

  8. iPhone 8'in tasarımı bu fotoğraftaki gibi olacak; çift kamera telefonun arkasında dikey uzanacak. Ancak bir diğer kötü haberimiz, yeni iPhone'un fiyatıyla ilgili...

    iPhone 8'in tasarımı bu fotoğraftaki gibi olacak; çift kamera telefonun arkasında dikey uzanacak. Ancak bir diğer kötü haberimiz, yeni iPhone'un fiyatıyla ilgili...

  9. Yeni iPhone'un fiyatının 1000 ila 1200 dolar arasında olması bekleniyor. Bir ihtimal ise bu iPhone'ların satışa çıkmasıyla mevcut iPhone 7'lerin ucuzlayabilme ihtimali...

    Yeni iPhone'un fiyatının 1000 ila 1200 dolar arasında olması bekleniyor. Bir ihtimal ise bu iPhone'ların satışa çıkmasıyla mevcut iPhone 7'lerin ucuzlayabilme ihtimali...

  10. Peki iPhone 8 nasıl olacak? Şu an iPhone'ları şarj etmek için kullandığımız kablolar ölüyor mu? Yeni telefon ne zaman satışa çıkacak? Görünümü tamamen değişecek mi?

    Peki iPhone 8 nasıl olacak? Şu an iPhone'ları şarj etmek için kullandığımız kablolar ölüyor mu? Yeni telefon ne zaman satışa çıkacak? Görünümü tamamen değişecek mi?

  11. Apple'dan yeni ara kablo geliyor!  <br>  Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kaldıran Apple, yeni bir kablo ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Apple'dan yeni ara kablo geliyor!
    Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kaldıran Apple, yeni bir kablo ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

  12. Yeni bağlantı kablosunun adı 'Ultra Accessory Connector'... Söz konusu kablonun kulaklıklarda kullanılmak üzere geliştirildiği belirtiliyor. Zira iPhone 7 ve 7 Plus ile birlikte pek çok kullanıcının eski kulaklıkları yeni cihazlar ile uyumsuz hale gelmişti. Yeni kablonun hem USB-C hem de Lightning'den daha küçük olduğu belirtiliyor. Yani bu gerçekleşirse eski şarj kablolarınız hiçbir işe yaramayacak!

    Yeni bağlantı kablosunun adı 'Ultra Accessory Connector'... Söz konusu kablonun kulaklıklarda kullanılmak üzere geliştirildiği belirtiliyor. Zira iPhone 7 ve 7 Plus ile birlikte pek çok kullanıcının eski kulaklıkları yeni cihazlar ile uyumsuz hale gelmişti. Yeni kablonun hem USB-C hem de Lightning'den daha küçük olduğu belirtiliyor. Yani bu gerçekleşirse eski şarj kablolarınız hiçbir işe yaramayacak!

  13. iPhone sizi gözünüzden tanıyacak!  <br>  Apple'ın iPhone 8'de ilk kez parmak izi sensörünü kaldırıp, ekran alanını genişleterek kullanıcıların telefonu açmaları için göz bebeğini kullanmasını istiyor.

    iPhone sizi gözünüzden tanıyacak!
    Apple'ın iPhone 8'de ilk kez parmak izi sensörünü kaldırıp, ekran alanını genişleterek kullanıcıların telefonu açmaları için göz bebeğini kullanmasını istiyor.

  14. Yani ekran kilidini açarken artık parmak izinizi vermek veya şifre girmek yerine telefonun ön yüzüne bakmanız yeterli olacak!

    Yani ekran kilidini açarken artık parmak izinizi vermek veya şifre girmek yerine telefonun ön yüzüne bakmanız yeterli olacak!

  15. iPhone'lar artık kablosuz şarj olacak!  <br>  Dünyanın önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kou&#8217;nun iddialarına göre iPhone 8 kablosuz şarj özelliği ile gelecek.

    iPhone'lar artık kablosuz şarj olacak!
    Dünyanın önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kou’nun iddialarına göre iPhone 8 kablosuz şarj özelliği ile gelecek.

  16. Kou&#8217;nun iddialarını diğerlerinden farklı kılan yönü ise, Apple&#8217;ın artık iPhone kutusuna lightling kablo yerleştirmeyeceğini söylemesi.

    Kou’nun iddialarını diğerlerinden farklı kılan yönü ise, Apple’ın artık iPhone kutusuna lightling kablo yerleştirmeyeceğini söylemesi.

  17. Bir diğer iddia ise bu kablosuz şarj aparatının, iPhone&#8217;dan ayrı satılacak olması. Alışık olduğumuz kablosuz şarj cihazlarından farklı bir çalışma sistemine sahip olan bu aparat sayesinde, telefonumuz elimizde de şarj olmaya devam edebilecek.

    Bir diğer iddia ise bu kablosuz şarj aparatının, iPhone’dan ayrı satılacak olması. Alışık olduğumuz kablosuz şarj cihazlarından farklı bir çalışma sistemine sahip olan bu aparat sayesinde, telefonumuz elimizde de şarj olmaya devam edebilecek.

  18. iPhone 8 ile birlikte pil sorunu tarih oluyor<br>    iPhone 8&#8217;in iç yapısı tamamen baştan tasarlanıyor. OLED ekranla gelmesi beklenen modelde devre kısmı küçültülüyor ve pile daha fazla yer ayrılıyor. Bu sayede Plus modelin pil gücü daha küçük boyuttaki gövdede sunulabiliyor.

    iPhone 8 ile birlikte pil sorunu tarih oluyor
    iPhone 8’in iç yapısı tamamen baştan tasarlanıyor. OLED ekranla gelmesi beklenen modelde devre kısmı küçültülüyor ve pile daha fazla yer ayrılıyor. Bu sayede Plus modelin pil gücü daha küçük boyuttaki gövdede sunulabiliyor.

  19. 4,7 inçe yakın bir boyutta olacağı söylenen iPhone 8&#8217;in 2.700 mAh pille geleceği tahmin ediliyor. iPhone 7&#8217;nin 1.960 mAh ve iPhone 7 Plus&#8217;ın 2.900 mAh pile sahip olduğu göz önüne alındığında bu gelişmenin önemli olduğunu söylemek gerekiyor.

    4,7 inçe yakın bir boyutta olacağı söylenen iPhone 8’in 2.700 mAh pille geleceği tahmin ediliyor. iPhone 7’nin 1.960 mAh ve iPhone 7 Plus’ın 2.900 mAh pile sahip olduğu göz önüne alındığında bu gelişmenin önemli olduğunu söylemek gerekiyor.