İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Aşk-I Roman Neden Yayından Kaldırıldı?

Aşk-ı Roman neden yayından kaldırıldı?

  1. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekranlara gelen Evleneceksen Gel programındaki gelin ve damat adayları ile çekilen ve başrollerini Roman güzeli Solmaz ve Kaan'ın paylaştığı Aşk-ı Roman'ın 15 Eylül 2017'de yayından kaldırılacağı açıklandı.    Peki Aşk-ı Roman yayından neden kaldırılıyor?

    Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekranlara gelen Evleneceksen Gel programındaki gelin ve damat adayları ile çekilen ve başrollerini Roman güzeli Solmaz ve Kaan'ın paylaştığı Aşk-ı Roman'ın 15 Eylül 2017'de yayından kaldırılacağı açıklandı. Peki Aşk-ı Roman yayından neden kaldırılıyor?

  2. Evleneceksen Gel programının belki de en dikkat çeken ve konuşulan çifti Solmaz ve Kaan'ın aşk hikayesi birçoklarını etkilemişti.    Peki ne olacak bu aşkın sonu diye merak eden çok sayıda kişi için TV8'de Solmaz ve Kaan'ın aşkları ve başlarına gelenleri anlatan Aşk-ı Roman dizisi yayınlanmaya başladı.

    Evleneceksen Gel programının belki de en dikkat çeken ve konuşulan çifti Solmaz ve Kaan'ın aşk hikayesi birçoklarını etkilemişti. Peki ne olacak bu aşkın sonu diye merak eden çok sayıda kişi için TV8'de Solmaz ve Kaan'ın aşkları ve başlarına gelenleri anlatan Aşk-ı Roman dizisi yayınlanmaya başladı.

  3. 21 Ağustos 2017'de yayınlanan ilk bölüm reytinglerde AB'de 9 totalde ise 6'ncı sırada yer aldı.  <p>    Reytinglerdeki kimsenin beklemediği bu başarı dizinin geleceğine dair kuşkuları bir nebze de olsa kaldırmıştı.<p>    Yeni yayın döneminin başlaması ile birlikte Aşk-ı Roman dizisi yayın akışında hafta içi hergün 18:45 - 20:00 saatleri arasına konuldu.

    21 Ağustos 2017'de yayınlanan ilk bölüm reytinglerde AB'de 9 totalde ise 6'ncı sırada yer aldı.

    Reytinglerdeki kimsenin beklemediği bu başarı dizinin geleceğine dair kuşkuları bir nebze de olsa kaldırmıştı.

    Yeni yayın döneminin başlaması ile birlikte Aşk-ı Roman dizisi yayın akışında hafta içi hergün 18:45 - 20:00 saatleri arasına konuldu.

  4. Bu durum reytingleri düşürdü.  <p>  Diziye ünlü gelin adayı Hanife dopingi yapılması kararlaştırıldı ve Hanifeli Aşk-ı Roman fragmanları dönmeye başladı.  <p>  Ancak Hanife diziye dahil olmadan Aşk-ı Roman'ın yayından kaldırıldığı açıklandı.    Diziye çok sayıda eleştiri ve şikayet geldiği biliniyor.

    Bu durum reytingleri düşürdü.

    Diziye ünlü gelin adayı Hanife dopingi yapılması kararlaştırıldı ve Hanifeli Aşk-ı Roman fragmanları dönmeye başladı.

    Ancak Hanife diziye dahil olmadan Aşk-ı Roman'ın yayından kaldırıldığı açıklandı. Diziye çok sayıda eleştiri ve şikayet geldiği biliniyor.

  5. Aslında oyunculukla uzaktan yakından ilgisi olmayan ve bir evlenme programı ile hayatları değişen bu kişiler, kötü oyunculuk ve senaryo yüzünden sertçe eleştirildi.

    Aslında oyunculukla uzaktan yakından ilgisi olmayan ve bir evlenme programı ile hayatları değişen bu kişiler, kötü oyunculuk ve senaryo yüzünden sertçe eleştirildi.

  6. Aşk-ı Roman'ın yayından kaldırılış kararının bir benzeri Kısmetse Olur adaylarının rol alacağı TV8 yapımı Gençlik Başımda Duman dizisi için de verilecek mi; bunu zamanla göreceğiz.

    Aşk-ı Roman'ın yayından kaldırılış kararının bir benzeri Kısmetse Olur adaylarının rol alacağı TV8 yapımı Gençlik Başımda Duman dizisi için de verilecek mi; bunu zamanla göreceğiz.