İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İlk Bakışta Bulabildiniz Mi?

İlk bakışta bulabildiniz mi?

  1. Optik illüzyonlara karşı olan ilgimiz hiçbir zaman azalmayacak gibi görünüyor. İnternette daha önce optik illüzyon temalı görseller görmüşsünüzdür. Bu fotoğraftaki köpeği görebiliyor musunuz?

    Optik illüzyonlara karşı olan ilgimiz hiçbir zaman azalmayacak gibi görünüyor. İnternette daha önce optik illüzyon temalı görseller görmüşsünüzdür. Bu fotoğraftaki köpeği görebiliyor musunuz?

  2. Bu fotoğrafta ise gözle kolayca görülmeyen bir ayrıntı var. Herkes fotoğraftaki gizli köpeği arıyor.

    Bu fotoğrafta ise gözle kolayca görülmeyen bir ayrıntı var. Herkes fotoğraftaki gizli köpeği arıyor.

  3. Burnunuzun ucunda duran fotoğrafta gizli köpeği bulabilecek misiniz?

    Burnunuzun ucunda duran fotoğrafta gizli köpeği bulabilecek misiniz?

  4. Fotoğraf çekerken bazı anları yakalayanlar şaşırtan kareleri sosyal medyaya yükledi. İşte ilk kez görenlerin anlayamadığı fotoğraflardaki şaşırtan detaylar...

    Fotoğraf çekerken bazı anları yakalayanlar şaşırtan kareleri sosyal medyaya yükledi. İşte ilk kez görenlerin anlayamadığı fotoğraflardaki şaşırtan detaylar...

  5. Cruz, bu fotoğrafı paylaşarak takipçilerinden halının üzerindeki telefonu bulmalarını istedi.   Genç kadının bu fotoğrafı kısa süre 17 bin kişi tarafından paylaşılırken, 130 binden fazla beğeni aldı. Siz fotoğrafta gizlenen telefonu bulabildiniz mi?

    Cruz, bu fotoğrafı paylaşarak takipçilerinden halının üzerindeki telefonu bulmalarını istedi. Genç kadının bu fotoğrafı kısa süre 17 bin kişi tarafından paylaşılırken, 130 binden fazla beğeni aldı. Siz fotoğrafta gizlenen telefonu bulabildiniz mi?

  6. Cruz'uz paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Cruz'uz paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

  7. İşte sosyal medyanın halının üzerinde aradığı telefon...

    İşte sosyal medyanın halının üzerinde aradığı telefon...

  8. Göz yanılgılarına bir yenisi daha eklendi. Fotoğraftaki kırmızı daire, özellikle sosyal medyada tartışmalara yol açtı.    Daire içinde gizlenen şekli görebiliyor musunuz?

    Göz yanılgılarına bir yenisi daha eklendi. Fotoğraftaki kırmızı daire, özellikle sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Daire içinde gizlenen şekli görebiliyor musunuz?

  9. Dikkatli bakılınca kırmızı dairenin içinde bir atın olduğu görülüyor. Bazı kişiler ilk bakışta atı fark ederken, bazı kişiler ise kırmızıdan başka bir şey görmüyor.

    Dikkatli bakılınca kırmızı dairenin içinde bir atın olduğu görülüyor. Bazı kişiler ilk bakışta atı fark ederken, bazı kişiler ise kırmızıdan başka bir şey görmüyor.

  10. İşte son dönemde gündeme gelen göz yanılgılarından bazı örnekler...

    İşte son dönemde gündeme gelen göz yanılgılarından bazı örnekler...

  11. Bazıları sağ üstte bulunan bağlantı Wi-Fi ve sinyal göstergelerini de birer tane 3 olduğunu ve doğru sonucu 21 olarak kabul ederken. Diğer grup sadece 19 tane olduğunu belirtiyor.

    Bazıları sağ üstte bulunan bağlantı Wi-Fi ve sinyal göstergelerini de birer tane 3 olduğunu ve doğru sonucu 21 olarak kabul ederken. Diğer grup sadece 19 tane olduğunu belirtiyor.

  12. Resimde kaç tane kaplan suratı var?

    Resimde kaç tane kaplan suratı var?

  13. Doğru cevap 16.

    Doğru cevap 16.

  14. İlk bakışta güzel bir doğa manzarası gibi görünen resimdeki leoparı gördünüz mü?Fotoğraf, Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'nın Ndutu safari alanında çekildi.

    İlk bakışta güzel bir doğa manzarası gibi görünen resimdeki leoparı gördünüz mü?Fotoğraf, Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'nın Ndutu safari alanında çekildi.

  15. İlk bakışta güzel bir doğa manzarası gibi görünen resimdeki leoparı gördünüz mü?Fotoğraf, Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'nın Ndutu safari alanında çekildi.

    İlk bakışta güzel bir doğa manzarası gibi görünen resimdeki leoparı gördünüz mü?Fotoğraf, Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'nın Ndutu safari alanında çekildi.

  16. Makinenin vizöründen bakan isim ise Rus fotoğrafçı Julia Sundukova.

    Makinenin vizöründen bakan isim ise Rus fotoğrafçı Julia Sundukova.

  17. Muhtemelen sadece kartal gibi gözlere sahip olanlarımız, fotoğrafı dikkatle inceledikten sonra, yaprakların arasına gizlenmiş "vahşi kedi"yi fark edecek.

    Muhtemelen sadece kartal gibi gözlere sahip olanlarımız, fotoğrafı dikkatle inceledikten sonra, yaprakların arasına gizlenmiş "vahşi kedi"yi fark edecek.

  18. Tasarımcı Gergely Dudás geçen hafta Facebook sayfasında yayınladığı çizim ile sosyal medyanın gündemine oturdu.  Dudás'ın yeni yıl bulmacasından önce hazırladığı çizim ise daha zor...    Baykuşların arasındaki kediyi bulabildiniz mi? Haydi bir ipucu verelim: Tüm baykuşların suratlarının ortasında sarı gagaları var.    Hala bulamadınız mı? O zaman 3. sıraya daha dikkatli bakın!

    Tasarımcı Gergely Dudás geçen hafta Facebook sayfasında yayınladığı çizim ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Dudás'ın yeni yıl bulmacasından önce hazırladığı çizim ise daha zor... Baykuşların arasındaki kediyi bulabildiniz mi? Haydi bir ipucu verelim: Tüm baykuşların suratlarının ortasında sarı gagaları var. Hala bulamadınız mı? O zaman 3. sıraya daha dikkatli bakın!

  19. Macar sanatçı Dudolf'un Facebook sayfasında paylaştığı bir resim internet dünyasını ikiye böldü.    Dudolf, çok sayıda kardan adamın olduğu resmi ‘'Onların arasında bir panda var. Onu bulabilir misiniz?'' diyerek takipçileri ile paylaştı. Sosyal medyada Macar sanatçının paylaşımı ile karşılaşanlar pandayı ilk bakışta görenler ve göremeyenler olarak ikiye ayrıldı.  Resim, kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğenilerek yüz binin üzerinde paylaşıldı.

    Macar sanatçı Dudolf'un Facebook sayfasında paylaştığı bir resim internet dünyasını ikiye böldü. Dudolf, çok sayıda kardan adamın olduğu resmi ‘'Onların arasında bir panda var. Onu bulabilir misiniz?'' diyerek takipçileri ile paylaştı. Sosyal medyada Macar sanatçının paylaşımı ile karşılaşanlar pandayı ilk bakışta görenler ve göremeyenler olarak ikiye ayrıldı. Resim, kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğenilerek yüz binin üzerinde paylaşıldı.

  20. Saklanma uzmanı kediler acaba bu karelerde nerede?

    Saklanma uzmanı kediler acaba bu karelerde nerede?